Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler açıklama içinAynı adamla 3.kez resmen evlenmiş...
Şuan için herşey yolunda gidiyormuş...
5yıl ayrı kalmışlar...
Birbirlerinden vazgeçememişler...
canansu arkadaşım qısa özetini yazmış)
Azerice hoşuma gider benim biraz zorlansam da zevkle okudum valla seviyorum bu uyeyi ayrıcaTürkçe biliyorsanız neden Azerice yazdınız anlamadım ben de.
Ama 3.kez evlenmek nasıl bir cesaret? Eğer iyi olsaydı hiç boşanmazdınız zaten.
Canimsin Mune abla bende azeriyim.Ama turkcem iyi oldugu icin azeri oldugum belli olmuyor konulara yazdigim yorumlarda.Arkadasimiz demekki turkce bilmiyorCancağızım, gördüğünüz üzere arkadaşımız aramıza yeni katıldı ve Azerbaycan'da yaşıyor, kendi lehçesinde derdini paylaşmaya çalışmış, yönetimde tümüyle "iyi niyetle Azerice kendini ifade etmeye çalışan bu üyemize yardımcı olmaya çalışmış.
Altında başka bir niyet yok, deney yok, forumu hareketlendirme çabası yok, ki zaten forum çok daha marjinal konularla uçup gidiyor :) kaldı ki böyle bir topiğin ardına da gizlenmez adminler, sizin dikkatinizi çekebilecek çok daha afili konular varken hem de.
Bildirim yardımcı olma çabasıyla gönderildi, biliyorum size değişik geldi lakin üyenin dili bizden farklı, bilemiyor, kendini ifade etmeye çalıştığından da her yere konusunun linkini vermiş, biraz da o yüzden yönetim müdahale etmiştir, yoksa sitede bir sürü Azeri üyemiz var ama onlar Türkçe'yi rahatça okuyup yazabildiğinden bir ayrıcalık yapılmadı hiçbirine, zorlanan birine yardımcı olmalıyız, biz hoşgörülü ve misafirperveriz değil mi
Çok tşk ederim canımbak bu arkadaşı iyi özümse senin lehçenle en doğrusunu demiş