Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
Beli. Her xeyirde bir sher var. yashamaliydiq yashaqdiq yashadim. Ireli baxmaq lazim. Kechmis geride qlib. Pozitiv dushunub geleceye dogru baxmaliyiq. Her qaranligin bir ishigi var. menim de ishiqli gunler yashamagim uchun yeqin bu cetinliklerdsn kechmeli imishem. Qismet. Reyiniz uchun teshekkurler. Men de turkceye bayiliram

Teshekkurler. Ele edirem. Etrafimdaki genc qizlara en chox etdiyim meslehet qeti evliliye telesmeyin. Yoxsa menim yashadigim problemlerden yashayarsiniz

Sevgi cesaret ister. InshAllah Allah peshman etmez

Evet tam da oyle. Tokat affedemirdim. 5 il kecdi. ZMan heqqeten her sheyin dermanidi ilacidi yeni)

2 kez shans vererken cocukduk daha. Amma indi yash oz sozun deyir

Herden dushunuruk biz de ki heyif ayri kechen 5 ilimizden. Amma sonra da fikirlesjirem ki belke de 5 il ayri qalmasaydiq bir birimizi bu qeder sevdiyimizi basha dushmeyevskdik. Nece deyerler her sherde birr xeyir var
Çox gözəl düșünürsen, haqlısan beləsi daha hayırlıdı belkide..

Bazen erken yaşta yaşanan şeyler evet sorunlu olabiliyor, cahillikten ve toyluktan. Ama kalp seviyorsa ve eğer Allah nasip ediyorsa siz onu atsanızda itsenizde karşınıza çıkarıyor.
Şükür ki sizinde ilişkiniz sonunda hizaya gelmiş. Çünkü o toyluk gitmiş, bazı şeyler oturmuştur. Herkes bir olamaz, herkes sizin yaptığınızı yapamaz ama mutluysanız sizin mutluluğunuzu da kimse yaşayamaz, herkesin mutluluğu kendine özeldir.
Problemler çözülmüş ne mutlu size,
Darısı çözümlenmeyi bekleyenlerin başına

Turkce bilirem az cox. Amma fikirlerimi tam aydin ifade ede bilmedim deye azerice yazdim esas)
yazin bacım yazin.
azeriler azerice yazsin bize de katkiniz olsun . bir dil daha öğrenelim. okumak cok eglencelim bulmaca çözer gibi. ama bazi kelimeleri anlayamadim..

Çok tatlı konu :) hakkinda en yaxşisi olsun.hayırlar mutluluğa aparsin seni halin nece hoş olsun.

Son düzenleme:

Demek ki kaynana dünyanın heryerinde kaynana :) konunu okuduktan sonra şivem değişti kısa süre

Soruna cevabımsa hayır. Olmuyorsa zorlamamak lazım . Evlilik sadece sevgi ile olmuyor malesef.

Yanaklarınızdan sıkasım geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun inş değişmiştir yine üzülmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…