• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
Selam canım benim de bir arkadaşım var 2 defa resmi evlenip boşandı, 3. yü birleşti ...
Anlaşabiliyorsan ne ala ama her gün kavga olacak ise hiç girme bu işe derim.
tabi ki ikisi de çok yol katetti, ama olmuyor o eski duygular geri gelmiyor...
Özet 'bir insan 7sinde ne ise 70inde de o' maalesef ha ben seviyorum diyorsan,
çekerim bir ömür diyorsan aynı kişiyle 2 değil 3 değil 4 de evlenirsin.
Her şey gönlünce olsun.
Beli sevirem. Amma o meni daha chox sevir buna gore de etdiyi sehvlerden ders chixarib. 2defe boshanmagimiz ushag yashlarda etdiyimiz sehvlere gore oldu. Inshallah bu sefer yaxsji olar her sjey☺️

Konuyu zorda olsa okudum.

“Çok seviyor çok kıskanıyor bende seviyorum aşkını dağlara yazacak çatıdan atlayacak çocuk istiyoruz dünyayı geziyorum “ Türevindeki sosyal mesajlarınızın ardında ki derdinizi anlayamadım.?

3. Defa aynı kişiyle evlenmeyiz sonucu çıksa boşanacak mısınız? Bu anket neden açıldı ? 3 defa aynı kişiyle evlenecek kaç üye daha var ? Kafamda deli sorular :)
Tureve ne basha dushmedim?))) yox sadece olarAq fikirleriniz maraqli geldi mene. Men evlenmishem 1 ildi de evliyem peshman da deyilem. Shukurler olsun. Sadece bele bir sheyle Allah kimseyi rastlashdirmasin bu cur problemlerle amma olsaydi da nasil ne ederdiniz merak etdim)))

Konunuzu okumadan evet oyu kullandım ama okuyunca değiştirdim.
İntihara kalkışması, siz olmasanız adamın darmadağın olacak olması falan fişman zor. Öncelikle psikiyatriste gitmeli ve kendini düzeltmek üzere bir adım atmalı. Şayet ruhsal anlamda iyileşmek için adımlar atarsa belki tekrar bir araya gelmeyi düşünebilirsiniz ama bu durumda aynı sorunları farklı farklı konularla tekrar tekrar yaşarsınız.
Allah yardımcınız olsun.

Hosgeldin kk ya tatlim.Benim bosandigim adam da cok israr etti ama ben goze alamadim degistigine de inanmiyorum.Tabi benim sorunlar cok daha beterdi.Cocuk icin sakin acele etme iyice gozlemle once.
Bizde 5 il vaxt kecdi. Bu muddet icinde onu tamam unutmushdum. Amma o deyishdi olgunlashdi elece de men de. Ve ozunu mene yeniden sevdirdi. Inshallah sizin ichin de xeyirlisi olar

Teshekkur ederim fikirleriniz ichin. Men de olsam sizin kimi dushunerdim. Amma ushaq yashlarda olunan sehvlere gore sile bilmedim. Eslinde sildim 5 il de kdcdi. Amma yeni sehifd Acib yeniden basjlamaq da ayri gozel)

herkesin kendi fikri ama aynı suyla ikinci kez yıkanılmaz demişler bılmıyorum belkide benım hayatımda öyle oldu bende boşandım hemde 4 yıl bir fiil mahkemelerde karakollarda uğraşarak çünkü boşanmamak için bir sürü pislik yaptı bana bende o yaptıkça gittim şikayet ettim 3 kere resmi olarak boşanma davası açtım zaman zarfında hep aileler arya girdi çoçuk var o istemedi boşanmamızı çok düşündüm acaba ben daha fazla katlanmayarak çoçuğumun hayatından mı çalıyorum diye sonra zaman geçti döndüm tekrar baktım defalarca barıştım hep aynı hatalar hep aynı 2-3 ay düzeliyor sonra yine aynı sonra dedım ki neden ya neden bir tek ben çekiyorum elimdengelen herşeyin en iyisini yaptım kurtarabilmek için ama çok üzgünüm ki insanlar kolay kolay değişmiyor ben böyle yaşadım akabinde boşandıktan sonra aylarca yalvardı hala daha barışmak istiyor bu arada 5 yıl oldu boşanalı ama malesef düzelmiyor bende aynı şeyleri yaşayıp harap olmak istemiyorum evet yeni bir düzen kurmak çok zor insanın gözü çok korkuyor nasıl olur naparım dıye dusunmekten kafayı kırcak gibi oluyorsun ama Rabbim yardım ediyor umarım senin için hayırlısı ne ise o olur bu benım hayatım benım kararımdı tabiki senın durumunu yaşayan sensin doğrusunu sen bilirsin
Evvelce yorumunuz uchun teshekkurler. Chox haqlisiniz. Sizi o qeder gozel basha dushurem ki. Xeyirlisi olsun hami uchun. Men deyishdiyini gordum gorurem. Etdiyi hereketden de chox peshmanchiliq cekdi. 5 il ona ders oldu. Inshallah siz de xoshbext olarsiniz

İnşallah bundan sonra mutlu olarsan.hayıftı o geçen 5 kötü iile.insallah balaların olar hep mutlu olarsan. Öpürəm
Herden dushunuruk biz de ki heyif ayri kechen 5 ilimizden. Amma sonra da fikirlesjirem ki belke de 5 il ayri qalmasaydiq bir birimizi bu qeder sevdiyimizi basha dushmeyevskdik. Nece deyerler her sherde birr xeyir var☺️

denenmişi denememek lazım bana göre.
gerçekten biseyler ilkinde olmuyorsa
ikincide de olmaz.
üçüncüde hiç olmaz.
belki ikinci duygulara yenilip olabilir ama dahası çok fazla.
zorlamamak lazım.
yeni bir sayfa açmak surekli eskiyi telafi etmekten daha kolay.
hakkında hayırlısı olsun.
umarım mutlu olursunuz❤
Bizim uchun yeni sehifedir bu. Amin siz de☺️

Ne kadar ictenlikle yazilmis.Ictenliginiz icin ben kendi adima teşekkür ederim. Her sey hayatimizda bir sinav bence. Evlilik de kolay degil hicbirimiz icin.yasananlardan ne kadar guzel ki ders cikardiginizdan bahsediyorsunuz. Dilerim evliliginiz mutlulugunuz ve huzurunuz yavrularinizla taçlanır. Saglik ve huzur hep sizinle olsun.
Bu arada azericeye ilgi duyuyorum. Diğer diller gibi. Bildigim bir dili baska dilde okuyormus gibi hissediyorum. Baska hicbir dilde bu hazzı alamiyorum. Okurken bu anlamda da cok mutlu oldum.

Türkçe biliyorsanız neden Azerice yazdınız anlamadım ben de.
Ama 3.kez evlenmek nasıl bir cesaret? Eğer iyi olsaydı hiç boşanmazdınız zaten.
Turkce basha dushe bilirem az chox yaza da bilirsm kelmeleri anlaya bilirem. Amma fikrimi dushuncelerimi turkce tam aydin ifade ede bilmirem) evet kim iyi olan birinden bosanar ki? O Anki veziyyetlerde ayrilmali idim ayrildim. Ushaq idik 2miz de ona gore. Indi daha fikirlerimizz ozumuz boyumushuk olgunlashmishoq artiq ferqlidir her shey

Şuanki hisleriniz gerçek ve olgunca olabilir önceden çocukmuşsunuz yani bi evliliğin dorumluğunu biz büyükler zor alıyoruz o yaşta siz nasıl alabilirdiniz ki o sizden 4yaş büyük de olsa erkekler geç olgunlaşır
Ama busefer tekrar üzülmemeek için iyice düşünüp ona göre karar verin hayırlısı olsun şimdiden
Chox teshekkurler chox duzgun dogru anlamishsiniz meni.

Back