eslində mən də kinci biriyəm. Ona görə 5 il süründürdüm onu. Çocuk 1 il istəmədim. düşündüm ki 1 il vəziyyətə baxımş Amma şükür o da düzəlib ağıllanıb). Həm fikirləşirəm uşaq idik ona görə o səhvlərə yol verdik həyatımızda. Amma olsun hər səhvdən də dərs çıxardıqUmarım hep mutlu olursunuz. Çok badireler atlatmissiniz. Bilemiyorum ben evlenmezdim. Kindar biriyim çıktım mi dönüşüm olmazdı. Bence çocuk işini hemen düşünmeyin eşinizi yine de tehlikeli buldum başı sıkışınca hadi intihar ederim diyen birine güvenmezdim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah çok mutlu bir hayatınız olur bundan sonra. Ama işte bütün bu olayda beni en çok düşündüren intihar girişimleri oldu. Umarım bir daha tekrarlanmaz.eslində mən də kinci biriyəm. Ona görə 5 il süründürdüm onu. Çocuk 1 il istəmədim. düşündüm ki 1 il vəziyyətə baxımş Amma şükür o da düzəlib ağıllanıb). Həm fikirləşirəm uşaq idik ona görə o səhvlərə yol verdik həyatımızda. Amma olsun hər səhvdən də dərs çıxardıq
Bəli. cəsarət və sevmək. 5 il içində heç kimi sevə yaxın buraxa bilmədim. eynilə o da məndən betər. bu olanlar hər kəsə çox yaxşı dərs oldu. həqiqətən peşmançılığını gördüm.Ben değil 3.kez
2.sinde bile şans vermezdim...
Sizinki büyük cesaret...
Umarım çok mutlu olursunuz,belki gerçekten pişman tüm yaptıklarından...
Çocuk işini erteleyin...
Bu sefer gerçekten yürür mü diye biraz zaman verin kendinize...
Bəli. cəsarət və sevmək. 5 il içində heç kimi sevə yaxın buraxa bilmədim. eynilə o da məndən betər. bu olanlar hər kəsə çox yaxşı dərs oldu. həqiqətən peşmançılığını gördüm.
Çox sağ olun Siz də xoşbəxt olun inşAllah.
Boyle her istedigini almak icin dama çıkan adamın psikolojisi necedir?
Insallah bir daha sizi üzmez, ailesine sahip çıkar.
evet. öyleydi şükür şimdi öyle degil. anladı yanlışlar yapdığını.Teşekkür ederim:)
Ve şunuda söylemek istiyorum çok kıskanıyor olması da normal değil...
Anne-babadan bile kıskanıyor olması tuhaf
Mutluluklar...
Merhaba
Öncelikle yazdıklarını okumak çok hoşuma gitti. Azeri bir sürü tanıdığım var ve onlar ne anlatırsa anlatsın dinlemek çok hoşuma gidiyor. Diliniz çok güzel, söylenişi, kulağa gelişi harika. Belirtmeden geçemedim.
Ayaklarının üzerinde durmadan evlenmeyi doğru bulmuyorum. Tabi bu da genel geçer bir kural değildir kişilere ve şartlarına göre yumuşatabilirim fikrimi.
Bu yaşadıkların da diğer genç kadınlara ders olsun.
Hayatta hep mutlu ol
Peki bu normal mi,ben böyle insanları sağlıklı bulmuyorum.Bak her gün bir kadın öldürülüyor,onların da tek problemleri eşleri,onlarsız dağılıyorlar,kadın olsa idare edecek,derleyip toplayacak,ama kendi bir hiç olacak,eriyecek,bitecek.onun tək problemi benim . mən olmasam darmadağın olur. yanındayam deyə hər şey yaxşıdır indi şükür.
İnşAllah
biz 2 dəfə ayrılma oldu. ortada sevgi var. nə mən nə də o başqasını sevə bilmədik. ayrı qaldıq 5 il uzun vaxt keçdi. amma artıq başa düşdü o da mən də ayrılıq bizə görə deyilPeki bu normal mi,ben böyle insanları sağlıklı bulmuyorum.Bak her gün bir kadın öldürülüyor,onların da tek problemleri eşleri,onlarsız dağılıyorlar,kadın olsa idare edecek,derleyip toplayacak,ama kendi bir hiç olacak,eriyecek,bitecek.
Ben olsam denemem,ama sen bırakmayacaksın bence.Bensiz yapamaz diyenler içten içe sevildiklerini düşünüp mutlu oluyorlar,ta ki kendilerini bıraktıkları yerde bulamayana kadar...
Təşəkkürlər.Forumun dili Türkçe'dir. Site kuralları gereği zorunludur fakat Azerice hiç bir sorun teşkil etmemektedir. Dil konusunda ki hassasiyetimiz yabancı dilleri kural dışı kullanıp ama ben ne yaptım diyenlerden dolayı konmuştur. Bu konuda çok şikayet gelecek bu şikayetlerin önüne geçmek için böyle bir açıklama gereği duydum.
Təşəkkürlər.Arkadaşım selamlar :) ben nedense sizin güzel dilinizi pek anlayamıyorum okurken, yine de hakkında hayırlısı olsun demek istedim.. sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?