• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
2 defa olmamış, 3. sunde de sıkıntılar olabilir gibi sanki. ama bellide olmaz tabi yaşayıp görmeden

aynı adamla 3.kez evlenecek kadar derinleşmiş,uzamış bir ilişkimi?vaaaavvv...bana çok zor görünüyor.Aslında,iki tarafında çekilmez derecede özelliği yok ise,bu kadar kalmış,çeşitlenmiş bir beraberlikte istikrar sağlamalı!:KK50:
təşəkkür eedirəm gözəl şərh üçün:KK200:

Her evlilikte elbet iniş çıkışlar olur ama şiddet olmaması gereken bişey
Yinede bunca zaman beraber ömür harcamışsınız birbiriniz üzerinde hakkınız var eşin inşaAllah bundan sonraki yaşantınızda bidaha sana el kaldırmaz bu konuda umarım gerekeni söylemiştir. Saygı olmadan sevginin de anlamı kalmaz. Allah aranıza bidaha şeytanın girmesine izin vermesin ve size hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimiz hep mutlu olalım inşaAllah bacım :)
Amin inşAllah hamımız xoşbəxt olaq biz də içində)

evli olmakmı ,bekar olmakmı iyi?ben bekar ve tekim.Gelişen güzelleşen ilişki kuramam,daima çuvallarım.aile kurabilen yada uzun soluklu nitelikli ilişkisi olan kadınlara özenirim zaman zaman!!!kader karakteri-karakter kaderi belirler zannımca ve resetlama yapamazsıno_O

evli olmakmı ,bekar olmakmı iyi?ben bekar ve tekim.Gelişen güzelleşen ilişki kuramam,daima çuvallarım.aile kurabilen yada uzun soluklu nitelikli ilişkisi olan kadınlara özenirim zaman zaman!!!kader karakteri-karakter kaderi belirler zannımca ve resetlama yapamazsıno_O
demek ki hələ (henüz) karşına sənə uyğun biri çıxmamış. inşAllah çıxar və uzun müddetli bir ilişkin evliliyin olar

umarım bundan sonra mutlu olursunuz. inşallah aynı hatalara bir daha düşmez. kıymetimizi kaybettiklerinde anlamaları çok acı verici ...

İnsallah mutlu olursunuz mutluluğunuz ömür boyu sürer eşinizden artık çocuk gibi davranmaz

Back