Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731

İnşaAllah bundan sonra çooox xoşbəxt olarsan,bacım...Allah səadətini daim etsin...
Səhvlər də,yanlışlıqlar da insanlar üçündür...Bundan sonra sahib çıxın bir-birinizə,əlləriniz,gözləriniz,ən əsası qəlbləriniz heç vaxt ayrılmasın...

Bu konu dert olmadığı halde yorum yaptim görünce. Şimdi yine istek geldi yorum yap diye. Başka konuda reklamı çıkıyor. Forum kurallarını okuyun yeni üye olduysanız. Neden taciz ediyorsunuz? Oylama da ayrı konu. Evlenmişsiniz hala neden evlenir misiniz diye soruyorsunuz anlamadim. Kararınızdan da memnunsunuz hani bir kuşkunuz yok. Burası özgeçmiş yazma yeri değil. Adi üstünde "bir derdim var" bölümü. Konu da, anket de yersiz. Biraz dikkat.

Selam canım benim de bir arkadaşım var 2 defa resmi evlenip boşandı, 3. yü birleşti ...
Anlaşabiliyorsan ne ala ama her gün kavga olacak ise hiç girme bu işe derim.
tabi ki ikisi de çok yol katetti, ama olmuyor o eski duygular geri gelmiyor...
Özet 'bir insan 7sinde ne ise 70inde de o' maalesef ha ben seviyorum diyorsan,
çekerim bir ömür diyorsan aynı kişiyle 2 değil 3 değil 4 de evlenirsin.
Her şey gönlünce olsun.

Yeni üye...

Zamanla öğrenir forum kurallarını...

Çok uzatmayacağım, bir kitabı 3.kez kimse okumaz, çünkü sonuç aynıdır.Yinede hakkınızda hayırlısı olsun

İyi cesaret etmişsiniz ikinci kez evlenmeye :) Mutluluklar dilerim :)

Pek çok konunun altında çıktı okumadım bu konuyu da okumadım neden bildirim geliyor anlamadım. Gözümüze sokmaya gerek var mı bu kadar

bak bu arkadaşı iyi özümse senin lehçenle en doğrusunu demiş

Sevgili brilyant
Çok büyük cesaret isteyen birşey aynı adamla 3. kez evlenmek.
Ama yapmışsın,bu saatten sonra size hayır ve mutluluk dilemekten başka ne denirki.
Evlenmemiş olsan "evlenme" derdim
İnşallah seni yanıltmaz,adam olmuştur,bu sefer gönlüne göre olur.
Bir süre daha çocuk düşünme,evliliğiniz iyice rayına otursun.
Hayırlı olsun.

Azerice tatarcaya ne kadar yakınmış hiç zorlanmadım okurken :)) konuya gelirsek ben olsam qaytmazdım. inşallah köp mutlu bolursun :))

Sizinki büyük cesaret mi diyim ne diyim bilemedim iki sefer evlenip boşanmısınız bidaha nasıl güvendiniz ben güvenem yinede herşeyin hayırlısı mutlu olursunuz inşhaAllah cocuk konusunu erteleyin hemen cocuk yapayın

canım konunu okumamı istemişsin ama azerice olduğundan okumakta zorlandım yarısını anlamadım desem yerıdır ama anladıgım kadarıyla eşinle 3. kez nikah masasına oturmuşun ..
ben olsam bir kere boşadığım adamı bir daha nikahıma almazdım , sonuçta seni o raddeye getiren bir durum varsa iş ciddidir zaten geri dönüşü olmamalı çünkü aynı şeyler hep tekrar ederek yaşanıyor..
ama ne diyeyim ki hakkınızda hayırlısı olsun..

Bir kere anlasamayip ayrildiysaniz 2.nci 3.ncu de de ayrilirsiniz. Huylu huyundan asla vazgecmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…