Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
Hosgeldin kk ya tatlim.Benim bosandigim adam da cok israr etti ama ben goze alamadim degistigine de inanmiyorum.Tabi benim sorunlar cok daha beterdi.Cocuk icin sakin acele etme iyice gozlemle once.

Bu arada ne zamandan beri actigimiz konulari uyelere haber ediyoruz... neyse ben 2. Bile vermezdim. Hayirlisi...

Bu konuyla ilgili bana neden bildirim geliyor??? Diğer bdv konularına link bırakılmış. Yazı azerice galiba okuması çok zor, hadi okudun ben bi dert tespit edemedim.
Amaç ne anlamadım ama bildirim gelmesinden rahatsız oldum.

herkesin kendi fikri ama aynı suyla ikinci kez yıkanılmaz demişler bılmıyorum belkide benım hayatımda öyle oldu bende boşandım hemde 4 yıl bir fiil mahkemelerde karakollarda uğraşarak çünkü boşanmamak için bir sürü pislik yaptı bana bende o yaptıkça gittim şikayet ettim 3 kere resmi olarak boşanma davası açtım zaman zarfında hep aileler arya girdi çoçuk var o istemedi boşanmamızı çok düşündüm acaba ben daha fazla katlanmayarak çoçuğumun hayatından mı çalıyorum diye sonra zaman geçti döndüm tekrar baktım defalarca barıştım hep aynı hatalar hep aynı 2-3 ay düzeliyor sonra yine aynı sonra dedım ki neden ya neden bir tek ben çekiyorum elimdengelen herşeyin en iyisini yaptım kurtarabilmek için ama çok üzgünüm ki insanlar kolay kolay değişmiyor ben böyle yaşadım akabinde boşandıktan sonra aylarca yalvardı hala daha barışmak istiyor bu arada 5 yıl oldu boşanalı ama malesef düzelmiyor bende aynı şeyleri yaşayıp harap olmak istemiyorum evet yeni bir düzen kurmak çok zor insanın gözü çok korkuyor nasıl olur naparım dıye dusunmekten kafayı kırcak gibi oluyorsun ama Rabbim yardım ediyor umarım senin için hayırlısı ne ise o olur bu benım hayatım benım kararımdı tabiki senın durumunu yaşayan sensin doğrusunu sen bilirsin

Bilemedim
Bir defa hak tanırdım
2 3 ol olmazdı sanırım
Tabi sizin bileceğiniz iş

denenmişi denememek lazım bana göre.
gerçekten biseyler ilkinde olmuyorsa
ikincide de olmaz.
üçüncüde hiç olmaz.
belki ikinci duygulara yenilip olabilir ama dahası çok fazla.
zorlamamak lazım.
yeni bir sayfa açmak surekli eskiyi telafi etmekten daha kolay.
hakkında hayırlısı olsun.
umarım mutlu olursunuz❤

Şuanki hisleriniz gerçek ve olgunca olabilir önceden çocukmuşsunuz yani bi evliliğin dorumluğunu biz büyükler zor alıyoruz o yaşta siz nasıl alabilirdiniz ki o sizden 4yaş büyük de olsa erkekler geç olgunlaşır
Ama busefer tekrar üzülmemeek için iyice düşünüp ona göre karar verin hayırlısı olsun şimdiden

Bir de kim ne derse desin adam size şiddet uygulamış! Böyle bir adamla devam etme ısrarını anlamadım!

Türkçe biliyorsanız neden Azerice yazdınız anlamadım ben de.
Ama 3.kez evlenmek nasıl bir cesaret? Eğer iyi olsaydı hiç boşanmazdınız zaten.
Azerice hoşuma gider benim biraz zorlansam da zevkle okudum valla seviyorum bu uyeyi ayrıca

Canimsin Mune abla bende azeriyim.Ama turkcem iyi oldugu icin azeri oldugum belli olmuyor konulara yazdigim yorumlarda.Arkadasimiz demekki turkce bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…