Çok doğru herkes bunu yapamaz, yapmak da zorunda değil ama siz şans vermekten yana karar vermişsiniz. Hayatınız boyunca aldığınız dersleri unutmayın. İnşallah daha da güzelleştirecek çocuklarınız olur. Sevgiler..necə də gözəl dediz. Çox sağolun fikirləriniz üçün. vacib yəni önəmli olan hazırkı vəziyyət günümüz. keçmişdə qalmamaq lazım məncə. çıxardığımız dərslər bəs edər. hər şərdə bir xeyir var məsələsi
Bu konuyla ilgili neden bildirim geldi ? Bdv de bir sürü konu var... İlk defa böyle bir şey gördüm bu konuyla ilgili yorum yapmak istermisiniz diye bildirim geldi ? Adminler deney filanmı yapıyor forumumu hareketlendirmeye çalışıyor anlıyamadım...
Özü değişmez ama insanın5 yil gecti ve cok şey deyisdi
Allah iyiliğinizi versin. Ne güzel bakış açısı öyle gülümsettinizBen de merak ettim.
Acaba kadın Azeri Türkçesi ile yazdı ona rağmen herkes anlıyor, bazısı Türkiye Türkçesi ile yazıyor kimse anlamıyor,
Okuyun da feyz alın bildirimi olabilir mi??
Mune
xoş gördük)
banada geldi daha öncesinde oylama yaptım ondan diye düşündümBu konuyla ilgili neden bildirim geldi ? Bdv de bir sürü konu var... İlk defa böyle bir şey gördüm bu konuyla ilgili yorum yapmak istermisiniz diye bildirim geldi ? Adminler deney filanmı yapıyor forumumu hareketlendirmeye çalışıyor anlıyamadım...
Ben de merak ettim.
Acaba kadın Azeri Türkçesi ile yazdı ona rağmen herkes anlıyor, bazısı Türkiye Türkçesi ile yazıyor kimse anlamıyor,
Okuyun da feyz alın bildirimi olabilir mi??
Mune
həmən elə bildim kimsə başa düşməyəcək amma çox adam başa düşdü))Men bu mövzudan bunu başa düşdüm ki türkler bizim dilimizi emelli başlı bilirmiş. Sevindim
Mən dünən qeydiyyatdan keçmişəm, yeniyəm. Bu formu da burdakı bir xanımın köməkliyi ilə yazdım. heç nilmirdim hardan necə yazılır)) bildirimnən də xəbərim yoxdu)HeqiqiBrilyant bu bildirim işi nece olur?) hamı onnan maraqlanır. Mene de gelmişdi. Sen elemisen bunu? Nece eledin?
Cancağızım, gördüğünüz üzere arkadaşımız aramıza yeni katıldı ve Azerbaycan'da yaşıyor, kendi lehçesinde derdini paylaşmaya çalışmış, yönetimde tümüyle "iyi niyetle Azerice kendini ifade etmeye çalışan bu üyemize yardımcı olmaya çalışmış.
Altında başka bir niyet yok, deney yok, forumu hareketlendirme çabası yok, ki zaten forum çok daha marjinal konularla uçup gidiyor :) kaldı ki böyle bir topiğin ardına da gizlenmez adminler, sizin dikkatinizi çekebilecek çok daha afili konular varken hem de.
Bildirim yardımcı olma çabasıyla gönderildi, biliyorum size değişik geldi lakin üyenin dili bizden farklı, bilemiyor, kendini ifade etmeye çalıştığından da her yere konusunun linkini vermiş, biraz da o yüzden yönetim müdahale etmiştir, yoksa sitede bir sürü Azeri üyemiz var ama onlar Türkçe'yi rahatça okuyup yazabildiğinden bir ayrıcalık yapılmadı hiçbirine, zorlanan birine yardımcı olmalıyız, biz hoşgörülü ve misafirperveriz değil mi
Cancağızım, gördüğünüz üzere arkadaşımız aramıza yeni katıldı ve Azerbaycan'da yaşıyor, kendi lehçesinde derdini paylaşmaya çalışmış, yönetimde tümüyle "iyi niyetle Azerice kendini ifade etmeye çalışan bu üyemize yardımcı olmaya çalışmış.
Altında başka bir niyet yok, deney yok, forumu hareketlendirme çabası yok, ki zaten forum çok daha marjinal konularla uçup gidiyor :) kaldı ki böyle bir topiğin ardına da gizlenmez adminler, sizin dikkatinizi çekebilecek çok daha afili konular varken hem de.
Bildirim yardımcı olma çabasıyla gönderildi, biliyorum size değişik geldi lakin üyenin dili bizden farklı, bilemiyor, kendini ifade etmeye çalıştığından da her yere konusunun linkini vermiş, biraz da o yüzden yönetim müdahale etmiştir, yoksa sitede bir sürü Azeri üyemiz var ama onlar Türkçe'yi rahatça okuyup yazabildiğinden bir ayrıcalık yapılmadı hiçbirine, zorlanan birine yardımcı olmalıyız, biz hoşgörülü ve misafirperveriz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?