• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutluluğu 2 dəfə boşandıqdan sonra eyni kişi ilə 3-cü dəfə evlilikdə tapmaq...

Peki ya siz 3cü defa evlənirmiydiniz??? P.S: aynı kişi ile)

• Ankete Katılan
    731
Mən dünən qeydiyyatdan keçmişəm, yeniyəm. Bu formu da burdakı bir xanımın köməkliyi ilə yazdım. heç nilmirdim hardan necə yazılır)) bildirimnən də xəbərim yoxdu)
Bildirim size yardımcı olabilmek için gönderildi ama tabii bu defalık :))

Çok tatlı bir kadınsınız siz, umarım aradığınız samimiyeti bulursunuz sitemizde.

1-2 cümle dışında hepsini anladım, çok mutluyum :KK48: Orada eşe "yoldaş" denilmesi çok hoş. "Eş" kelimesinden daha samimi geldi bana nedense... :KK51:

İkiniz de çocuk sayılabilecek yaşta evlenmişsiniz. Tokat olayı ve intiharla tehdit etmesi ağır şeyler ama kim bilir belki gerçekten almıştır dersini. Kıskançlığı da kalmadı demişsiniz.
Ama bence yine de çocuk için 1 yıl erken bir süre. Bence evliliğinizin oturması için bir süre daha beklemelisiniz. İnsanlar kolay kolay değişmez çünkü.
Dilerim çok mutlu olursunuz...
çoox sağolun inşallah. uşaqları çox sevirəm 1 il gözlədim amma daha səbrim çatmır)

Evlilik kararı aldığınızda çok küçükmüşsünüz.Benim nazarımda 22 bir erkek için evlenme yaşı değil.Kendi hayatını çok erken eline alıp pekçok sorumluluk üstlenip olgunlaşan insanları katmıyorum.
Olmuş :)bundan Sonra ileriye bakmak gerekiyor geçmişte yapılan hataları onarıp anı yaşamak .Su akar yolunu bulur aynı eşiyle tekrar evlenen Arkadaşlarım var şimdi eskisinden çok daha iyiler .Onlarıda çok uyarmıştım denenmişin denenmesi olmaz diye ama utandırdılar :) Genelleme yapmamak gerekiyormuş. Dilerim çok mutlu olursunuz .
evet keçmiş keçmişdə qaldış irəli nbaxmaq lazım çox sağolun)

Ben garipsemedim Azerice yazıyor olmasını, tam tersi çok anlaşılır buldum.
Hatta Türkçe yazılan bir çok konudan daha net :)
Bdv icin bildirim gönderildiğine denk gelmemiştim, o değişik geldi :)
Açıklama için teşekkür ederim :KK200:

Konu açmayı bilmiyordu, dün nasıl konu açılır anlattık, zorlandığını görünce de insan yardımcı olmak istiyor, çok da tatlı anlatıyor sorununu, neyse konuyu iyice dağıtmadan kaçtım :)

Tamam bir kere daha deneyin ama olmazsa bu son olsun. Çocuk var mı anlamadım, eğer yoksa hayatınızı yoluna koyuncaya kadar çevre cuğu erteleyin derim. Mutluluklar dilerim. İnşallah bir daha sorun yaşamazsınız.

Ben 2.'yi evlendim. 3.den Allah korusun. Aynı insanla.
Size mutluluklar. Ağzımızın tadı hiç bozulmasın inşallah.

Tamam bir kere daha deneyin ama olmazsa bu son olsun. Çocuk var mı anlamadım, eğer yoksa hayatınızı yoluna koyuncaya kadar çevre cuğu erteleyin derim. Mutluluklar dilerim. İnşallah bir daha sorun yaşamazsınız.
yox uşaq hələ ki yoxdur. İnşallah olur olmayanlara qismət. bu dəfə son inşallah olmaz boşanma)

yox uşaq hələ ki yoxdur. İnşallah olur olmayanlara qismət. bu dəfə son inşallah olmaz boşanma)

İnşallah diyelim :)
Ama eşinizin psikolojik sorunları var,intihara kalkışması falan bunlar önemli şeyler,bence uzman yardımı alın.
Yaşınız gençse de çocuk fikrini biraz erteleyin,önce bazı şeyleri iyice oturtun aranızda.Umarım hakkınızda hayırlısı olur :)

Azericeyi okurken de anlayabiliyormuşum demekki.. :KK48:

Eşinizin ruh hali bana pek sağlıklı gelmedi. İntihara teşebbüş korkutur beni. Ki defalarca olmuş.. Psikolojik destek almalı..
Karakteri de tam oturmamış. Ben böyle birine defalarca şans vermezdim.

Çocuk için sakın acele etmeyin.
Çocuk sağlıklı evlilikler için güzeldir. Aksi taktirde çok daha kötüye gidebilir..

İnşallah her şey daha iyi olur hayatınızda..

Evlendiginizde ikiniz de cok kucukmusunuz, bosandiktan sonra 5 yil bekledigine gore gercekten de sevmis. Ama kendini oldurmeye kalkmasi fln beni urkuttu.

Profildeki resim olsun, yazı dilin ve üslubun olsun gerçekten çok tatlış :))
Konuya gelirsek; 3. kez aynı adamla evlenmek gerçekten büyük cesaret.
İnsanlar değişmez derler ama kalbimden diliyorum ki inşallah gerçekten değişmiştir.
Ben de çocuk düşünme fikriyle alakalı iyice emin olmadan yapma derim daha gençsin zaten inşallah olur en uygun zamanda.
Çook mutlu olursunuz inşallahh :)

Profildeki resim olsun, yazı dilin ve üslubun olsun gerçekten çok tatlış :))
Konuya gelirsek; 3. kez aynı adamla evlenmek gerçekten büyük cesaret.
İnsanlar değişmez derler ama kalbimden diliyorum ki inşallah gerçekten değişmiştir.
Ben de çocuk düşünme fikriyle alakalı iyice emin olmadan yapma derim daha gençsin zaten inşallah olur en uygun zamanda.
Çook mutlu olursunuz inşallahh :)
çok təşəkkürlər fikirlərininz üçün inşallah sizdə çox xoşbəxt olun)

Azericeyi okurken de anlayabiliyormuşum demekki.. :KK48:

Eşinizin ruh hali bana pek sağlıklı gelmedi. İntihara teşebbüş korkutur beni. Ki defalarca olmuş.. Psikolojik destek almalı..
Karakteri de tam oturmamış. Ben böyle birine defalarca şans vermezdim.

Çocuk için sakın acele etmeyin.
Çocuk sağlıklı evlilikler için güzeldir. Aksi taktirde çok daha kötüye gidebilir..

İnşallah her şey daha iyi olur hayatınızda..
1 yildir hər hangi bir problem yaşamadık şükür bundan sonra da olmaz Allahın köməkliyi ilə . çox sağolun fikirləriniz üçün

eslində mən də kinci biriyəm. Ona görə 5 il süründürdüm onu. Çocuk 1 il istəmədim. düşündüm ki 1 il vəziyyətə baxımş Amma şükür o da düzəlib ağıllanıb). Həm fikirləşirəm uşaq idik ona görə o səhvlərə yol verdik həyatımızda. Amma olsun hər səhvdən də dərs çıxardıq
çok tatlısın balam allah herşeyi gönlüne göre versin.iyi yapmışssın bir şans daha vermekle.

Back