PamukPrensesPathem 14.02.2011 sözlendik:) Kayıtlı Üye 20 Haziran 2008 10.032 4 206 Diğer 15 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gerekyok #101 suan ne mutluyum ne mutsuz karısık durumdayım ama umut var bazen sıfırlıyorum ama yınede hep tekrarlanıyo allah eksık etmesın
suan ne mutluyum ne mutsuz karısık durumdayım ama umut var bazen sıfırlıyorum ama yınede hep tekrarlanıyo allah eksık etmesın
derin55 şükürrrr yarabbiimm!!! Kayıtlı Üye 9 Ekim 2008 8.222 9 356 48 Muğla 16 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gerekyok #102 ebru.e .!.: suan ne mutluyum ne mutsuz karısık durumdayım ama umut var bazen sıfırlıyorum ama yınede hep tekrarlanıyo allah eksık etmesın Genişletmek için tıkla... umut varsa geriside gelir canım mutlu olabilecek ufak şeyler bulabilmek lazım hayattaa.s.
ebru.e .!.: suan ne mutluyum ne mutsuz karısık durumdayım ama umut var bazen sıfırlıyorum ama yınede hep tekrarlanıyo allah eksık etmesın Genişletmek için tıkla... umut varsa geriside gelir canım mutlu olabilecek ufak şeyler bulabilmek lazım hayattaa.s.