İyi ki gitmişim, yine olsa yine giderim. Beni sevdiğine inandığım için gitmiştim o kadar olayın üstüne.. ve yanıltmadı beni Sevdiğim Adam.. yine de teşekkür ederim :)Aşkta asla gurur olmaz diyenlerdenim. Yine de, eski konularinizi düşünerek, gitmemeliydiniz diyorum. Umarim pişman olnazsiniz
Evet evlendikten sonra daha farklı olabilirdir. Şimdi temiz bir sayfa açın bu kadar severken ve aranızda uzun mesafeler varken üzmeyin birbirinizi. Sizin sesinizi duymaya ihtiyacı vardırEvet maalesef ben etkilendim.. Ama benim için iy oldu ders oldu, belki evlendikten sonra daha felaket şeyler başımıza gelebilirdi bu yüzden.. Dünya bir yana Nişanlım bir yana.. inşallah Dualarınızda bizi de eksik etmeyin :)
Merhaba güzel hanımlar :)
3 ay boyunca burada derdimle dertlendiniz, yol gösterdiniz, teselli ettiniz, tecrübelerinizi aktardınız, bazen kızdınız, ama Emin’im ki siz de benim kadar olmasa da üzüldünüz ve anlam veremediniz ayrılığımıza. (Bilmeyenler eski konularımdan bakabilir)
Kısaca: 3 ay önce düğüne 1 ay kala Nişanlım ile ayrılmıştık. Bi an da bir şeyler olmuştu nişanlıma çok değişmişti en ufacık şeyleri sorun etmeye başlamıştı, tabi benim de fazlaca hatalarım olmuştu ailevi konularda, velhasıl ayrılmıştık.ayrılırken bana aldığı arabayı, eşyaları takıları vs hep bana bırakıp gitmişti. Ben sonrasında çok uğraştım barışmak adına, ama Nişanlım asla kabul etmedi ve en son 1 ay önce de bulunduğumuz şehirden tayinini aldırıp Doğu ya gitmiş..
2 gün önce son bir umut yanına gittim. Evimizde olan eşyaları için bir valiz hazırlayıp mektuplar yazıp Taaaa 2000 km öteye gittim.. O sert, asla olmaz diyen, bana düşman görmüş gibi bakan adam gitmiş, yerine yorgun, umutsuz, mutsuz, benimle konuşurken sürekli gözleri dolan bir adam gelmiş..
Ve bana dedi ki, senin buraya geleceğini biliyordum seni bekliyordum.. Mutlu olmuştu gittiğime..
Sonuç olarak; Bu pazar günü sabah kahvaltıya gittik, yanına dönüşte sıkıntı olmasın diye bir arkadaşı da geldi (güvenlik açısından) arkadaşı ile biraz yalnız kalmıştık, beni anlatmış çok sevdiğini çok özlediğini anlatmış, sizi çok seviyor, sevmese böyle acı çekmezdi, 1 aydır tanıyorum X abiyi, 1 aydır yüzünün güldüğünü bugün gördüm dedi.. Nişanlım ile saatlerce oturduk konuştuk, o ağladı ben ağladım. 3 aydır çektiğimi bir bilsen dedi, sürekli ağladı.. Daha sonra beni otele yerleştirdi, resepsiyonda ki beyefendi, Özge hanım neyiniz oluyor diye sordu, O da gözlerime baktı ve Nişanlım dedi :) beni bıraktı görev yerine gitti(riskli ve güvensiz diye beni götürmedi) giderken sarıldık ağladık, alnımdan öptü, yüzümü avuçlarının arasına alıp saçlarımdan kokladı, ve gözleri hep dolu doluydu.. Tek dediği şey, yine üzülmekten üzmekten korkuyorum, tekrar güvenmek istiyorum, değiştiğini görmek istiyorum.. Beni aileme bağlı birisi olarak düşünüyor, tek şikayeti bu. Ailemle bir sorunları yoktu ama ben denge kuramadım ve nişanlıma haksızlık yaptım geçmişte. Bu yüzden endişesi var. Değiştiğimi göstermem gerekiyor. Dün İstanbul a döndüm ben. Mesajlaşıyoruz ufak ufak.. merak ediyor yazıyor bana.
Şimdi asıl mesele, sizce bundan sonra ki süreçte ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım?
Karşımda benden kopmak istemeyen ama korkuları olan ve bu sebepten ne yapacağını bilmeyen çok yorulmuş ama beni de çok seven bir adam var.
Teşekkür ederim, saygılar sevgiler :)
Şuan kendini kaptırmak istemiyor. Bazen meşgule alıyor telefonumu, ya da 2 satır yazıyor soğuk.. ama o sarılması ve gözyaşları benim her şeyi anlamama yetti.. sabırla bana tam dönüş yapacağı günü bekliyor ve bunun için elimden gelenin fazlasını yuvamı kurtarmak adına yapacağımEvet evlendikten sonra daha farklı olabilirdir. Şimdi temiz bir sayfa açın bu kadar severken ve aranızda uzun mesafeler varken üzmeyin birbirinizi. Sizin sesinizi duymaya ihtiyacı vardır
Gerçekten öyle olmayacak artık. Bu konuyu geçtiğimiz aylarda anneme de söyleşmiştim, hatta biraz da ileri gidip sebep olarak sensin demiştim.. Annem biraz tuhaf birisi.. çok alıngan ve hatalı olduğu konu da bile pek taviz vermek istemez. Ben artık Nişanlım ve kendim için varım. Eğer ailem deseydim, çıkıp 2000 km öteye tehlikenin içine gitmezdim Nişanlım için. Teşekkür ederim :)eski yanlışları yapmayın artık
bence bu kafi.
annenizden çok etkileniyordunuz okumuştum konunuzu
artık öyle olmayacağına inandırın ve öyle olmasın gerçekten de
Korkuları vardır siz nasıl soruyorsunuz o kime sorsun :)Şuan kendini kaptırmak istemiyor. Bazen meşgule alıyor telefonumu, ya da 2 satır yazıyor soğuk.. ama o sarılması ve gözyaşları benim her şeyi anlamama yetti.. sabırla bana tam dönüş yapacağı günü bekliyor ve bunun için elimden gelenin fazlasını yuvamı kurtarmak adına yapacağım
BAzen de bilerek açmıyor. Çünkü kendini bi bırakırsa hemen kaptıracak bana :) hiç dayanamazsın önceden de.. benim hatalarımı telafi etmeden, bana bağlanmaktan korkuyor. O yüzden uzak durmak istiyor. Bende ne mesajlar atmak istiyorum, neler yazmak istiyorum sevgimi özlemimi göstermek adına ama korkuyorum ters bir şey diyecek ya da birdaha bana yazma olmaz bu iş diyecek diye.. Şu günleri atlatırsak daha da Rabbimin izniyle nikah masası :)Korkuları vardır siz nasıl soruyorsunuz o kime sorsun :)
Takılmayın müsait değildir belki ne var ben gün içinde hiç konuşamadığımı bilirim çalışırken telefon yasak.
Hayırlısı olsun :)BAzen de bilerek açmıyor. Çünkü kendini bi bırakırsa hemen kaptıracak bana :) hiç dayanamazsın önceden de.. benim hatalarımı telafi etmeden, bana bağlanmaktan korkuyor. O yüzden uzak durmak istiyor. Bende ne mesajlar atmak istiyorum, neler yazmak istiyorum sevgimi özlemimi göstermek adına ama korkuyorum ters bir şey diyecek ya da birdaha bana yazma olmaz bu iş diyecek diye.. Şu günleri atlatırsak daha da Rabbimin izniyle nikah masası :)
İStanbul’a dönmeden ona şu soruyu sordum: Ben buraya geldiğim için mi benimleydin, İstanbul’a gidince görüşmeyecek misin?Önceki konularını bilmiyorum sadece şu anlattığın şekliyle yorum yapıcam.
Bu iş bana biraz zorlama geldi. Doğuda zorlu bir yerde görev yapan birinin, geçmişinde sevdiği biriyle karşılaştığı küçük, sıcak bir an sadece.
Pişmanlığın kalmasın diye son bir hamle yapmış olman iyi ama yine de fazla ümitlenmemeni tavsiye ederim.
Ne güzel yazmışsınız..Ne güzel bir kavuşma, film gibi...
Artık ufak tefek şeylere takılmayın. Zaten zor bir yerde görevde diyorsunuz. Telefonunu açamayışını, mesajlarını sorgulamayın. Size olan davranışlarına bakın. Görevde olmadığı zamanlarda sizinle iletişimine bakın.
Zaten resepsiyona “nişanlım” diyerek sizi nerde gördüğünü belirtmiş. Siz de ona göre davranın.
Rahatsız olduğu konuları biliyorsunuz. Onları çıkarın hayatınızdan. Bazen göremiyoruz ama ailelerimiz de hatalı davranabiliyor. Orta yolu bulabilirsiniz. Gözünüzün önündeki perde kalkmış. O ve aileniz arasında saygı korunsun. Başka şeylere müdahil etmeyin ama. Sizin ikinizi ilgilendiren konularla, aileniz ve sizi ilgilendiren konuları ayırın. Bundan sonra çok mutlu olmanızı dilerim. Her gününüz kavuşmanız kadar güzel geçsin. Sevgiler...
Bana ilişkini ispat etme gereğini neden duydun? Allah gönlüne göre versin.İStanbul’a dönmeden ona şu soruyu sordum: Ben buraya geldiğim için mi benimleydin, İstanbul’a gidince görüşmeyecek misin?
Bana verdiği cevap: Bu ne demek böyle, ben seni istemesem ilk geldiğin gün 2 dk konuşurdum ya da hiçbir şekilde muhattap olmazdım ulaşamazdın bana. Sadece korkuyorum güvenemiyorum değiştiğini görmek istiyorum.
Karşılaşma değil: benim 2000 km ötede yanına gitmem.
Geçmişte sevdiği birisi değil: Nişanlısı, hatta dini nikahlı Karısı.
Zorlama değil: Nişanlım zorla iş yaptırılacak birisi değil.
Geçmişte kalmış değil: 3 ay önce bir anlık gaflet ile ayrılma.
Sıcak bir an dediğiniz: Yüzümü avuçlarının arasına alıp alnımdan öpmesi, saçlarımı okşaması oluyor sanırım.
Teşekkür ederim, sizin pencerenizden de baktım olaya ve direk ona bunları açık açık sorup, yürekten verdiği cevaplar ile ikna oldum.
Evet herkes hata yapar ve ben sırf annemin yüzünden Nişanlımı çok fazla üzdüm haksızlık yaptım ona..Hatirladigim kadariyla annen cok mudahale etmisti iliskine. Once onunla konusup artik sizi rahat birakmasini isteyin. ciddi ciddi konusun karsiniza alip kararli olun.
Nisanliniz ve ailesine de iyi niyetinizi sevgimizi sayginizi gosterin. Herkes hata yapar. Insallah karsilikli birbirinizi affedersiniz ve bu konular geride kalabilir herkes icin. Hakkinizda hayirlisi olsun...
İspat etme gereği duymadım, yorumunuzu önemseyip açıklama yaptım sadece yanlış anlaşılmasın :)Bana ilişkini ispat etme gereğini neden duydun? Allah gönlüne göre versin.
Ayyyy çok teşekkür ederimmmm :)cok romantıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?