Mutlu Sonsuz

İyi demişsin.

Görev yaptığı yer 3500 nüfuslu ve ulaşımı olmayan bir köy.. ve köy korucuları JJandarmalar tanklar zırhlı araçlar var.. o köye kadar gittim kaldım 1 gün.. insan kafayı yer sanırım orada.. ama ben o kadar huzurluydum ki, dedim ait olduğum yer burası.. inşallah her şey güzel olur, ben asla vazgeçmeyeceğim bizden.. teşekkür ederim :)

Teşekkur ederim canım, sizde kendimi ve eşimi gördüğüm için yazmak istedim zaten, umudunu kaybetme diye. Olacak inşallah, olması için çok buyuk adım atmışsin zaten o istediği kadar takıntı desin dursun, sadece senden duymak istemiş sevdiğin için gittiğini.

Eski konunu okumadım fakat bir ayrilik olmuşsa iki tarafinda hatalari olmuştur diye duşunuyorum o yuzden tek suçlu senmişsin o'na artık kendini adayacakmışsın gibi gösterme. Unutma adımını attın artik minikte olsa küçük adımlari ondan bekle ama hiç olumsuz davranma

her şerde bir hayır vardır boşuna dememişler evlendikten sonra bunları yaşamadın çok şanslısın ve hatalarını görmüşsün eminim odda hatalıdır tabiki oda farkına vardı hatalarının belki sizin için bu yaşanılan ayrılık gelecekteki mutluluğunuzun temeli oldu

Yazdiklariniza bakilacak olursa nisanliniz bana cok dengesiz geldi. Madem sizi bu kadar seviyor, sizsiz mutlu degil o halde neden sizden kaciyor? Hadi ama tek sorun aile olamaz... Bu tarz insanlardan inanilmaz korkuyorum. Sonunda yine birakip gidiyorlar cunku , umarim tarih tekerrur etmez.

hadi gözün aydın.
yapman gereken anneni ilişkinize dahil etmemen ve onun dolduruşuyla hareket etmemen.
bunu yapmadıkça sana güvenmeye başlayacaktır.

Dengesiz olan biri varsa o da bendim İnan’ın.. bu ayrılıkta onun da hataları oldu ama benim kadar değil.. Beni çok severken, tekrar üzülmekten üzmekten kaçmış ama beni beklemiş kaçtığı yerde.. ve tek sorun aile.. inşallah öyle olmaz. Teşekkür ederim :)

Çok sevindim sizin adınıza büyüklük yapıp kalkmış gitmişsiniz işte bunu unutmaz zaten merak etmeyin. Ama aileleri dışarıda bırakın gerçekten istemeden de olsa etkileniyorsun ve olan sizin ilişkinize oluyor.

Oda sizi seviyor belli. Sabırla güvenini yeniden kazanacaksınız, vazgeçmeyin. İnşallah evlilik haberlerinizi de okuruz.

evlenmeden bunu anlamis olmaniz sahane .Umarim mutlu olursunuz .

diğer konuyu çat pat hatırlıyorum sanki ayrılık konusunda nişanlına hak vermiştim çünkü senin anne biraz problem çıkarmıştı galiba değil mi

inşallah hersey ikinizin de istediği gibi olur

Aşkta asla gurur olmaz diyenlerdenim. Yine de, eski konularinizi düşünerek, gitmemeliydiniz diyorum. Umarim pişman olnazsiniz

Evet maalesef ben etkilendim.. Ama benim için iy oldu ders oldu, belki evlendikten sonra daha felaket şeyler başımıza gelebilirdi bu yüzden.. Dünya bir yana Nişanlım bir yana.. inşallah Dualarınızda bizi de eksik etmeyin :)

diğer konuyu çat pat hatırlıyorum sanki ayrılık konusunda nişanlına hak vermiştim çünkü senin anne biraz problem çıkarmıştı galiba değil mi

inşallah hersey ikinizin de istediği gibi olur
Evet bende Nişanlıma hak verdiğim için kalktım gittim. anne faktörünü ortadan kaldıracağım, ayrılmamızın tek sebebi buydu çünkü.. inşallahhh teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…