• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu Sonsuz

Konunuzu çok iyi hatırlıyorum gerçekten çok sevindim adınıza.
Hatalarınizdan ders çıkardığınızı düşünüyorum ben. Bir ömür boyu çok mutlu olmanız dileğiyle

Konunuzu çok iyi hatırlıyorum gerçekten çok sevindim adınıza.
Hatalarınizdan ders çıkardığınızı düşünüyorum ben. Bir ömür boyu çok mutlu olmanız dileğiyle
Çok teşekkür ederim, çok..
Fazlasıyla çıkardım, Rabbim onu ömründen eksik etmesin inşallah..
İyi ki varsınız.

Sizi çoooook tebrik ederim. Çok mutlu oldum. Okurken nişanlınız bir an gözümün önüne geldi. Haline üzüldüm.Demekki onunda size ihtiyacı varmış. Sevginiz, emeğiniz takdirlik. Bir kez daha üzmeyin, kaybetmeyin onu. Aile de çok önemli ama sınırları olmalı.Çook mutlu olun.

Sizi çoooook tebrik ederim. Çok mutlu oldum. Okurken nişanlınız bir an gözümün önüne geldi. Haline üzüldüm.Demekki onunda size ihtiyacı varmış. Sevginiz, emeğiniz takdirlik. Bir kez daha üzmeyin, kaybetmeyin onu. Aile de çok önemli ama sınırları olmalı.Çook mutlu olun.
Çok teşekkür ederim. Daha tam detaylı yazamadım, benim perişan halimin 10 katını yaşamış ve belliydi..
Rabbim onu bana bağışlasın. İnşallah birdaha aynı hataları asla yapmayacağım..

Çok mutlu oldum inş her şey güzel olur ben bu konulardan anlamıyorum hakkında hayırlısı olsun

hayırlısı hakkınızda ne yalan söyliyim sevindim bende :)
yalnız öyle çok çok düşmeyin üstüne derim

Nişanlımın sakallı halini çok severdim, o da severdi, bazen görev icabı resmiyetten keserdi ve hiç sevmezdi yüzünü.. şimdi görevi sakal uzatmasına engel değil. Ve pazar günü dedi ki, sen sakallı halimi seviyorsun diye birdaha hiç sakal uzatmadım her gün traş oluyorum. Hadi ordan, öyle istiyorlardır dedim. Arkadaşına sordum, sakal uzatabilir sıkıntı değil görevi dedi..

Düşünebiliyor musunuz, sırf ben sakallı seviyorum diye üzüldüğünden sakal bile uzatmamış, traş olmaktan nefret eden adam, her gün sakal traşı olmuş..
Ne kadar arabesk...
Daha önceki konularınızı biliyorum,sözden nişandan başlamış incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden çıkan şiddetli kavgalarınız... Pek gelecek göremedim ben bu ilişkide umarım haksız çıkarım da.

Mutluluklar dilerim. Umarim hersey yolunda gider. Ama tavsiyem artik o caba gostersin ve yanina siz gitmeyin o gelsin. Erkekler emek verdigi iliski icin ugrasiyor cunku. Fedakarlik yapan hep siz olmayin. Tekrar mutluluklar cok sevindim.

Tekrar Merhaba :)

Çarşamba günü Nişanlım geldi istanbul’a, sürpriz yaptı :) muhteşem bir 5 gün geçirdik ve bu sabah gitti :)

Rabbime bin şükür, dilerim emek verdiğimiz Yuvamıza kavuşuruz.

Sizin adiniza sevindim .İnşallah mutlu olursunuz . Sevmek , evlenmek güzel ve kolay . Önemli olan evlendikten sonrası . Herşeyin hayırlısı

Back
X