- 18 Ekim 2022
- 976
- 556
-
- Konu Sahibi agresifpollyanna
ben kimseye beni kendime getirin talebinde bulunmadım ki sert yorum yapma haddini kendinde bulsun. mesela siz de sürekli bir yorumlama ihtiyacı duyuyorsunuz, ama zaten sizin çıkardığınız yorumun farkında olarak konu açıp soru sordum. yani kendi ağzımla söylüyorum zaten iyi bir evlilikte olmadığımı yoksa neden boşanmayı düşüneyim. Kafamda netleştirmeye çalışıyorum. Beni yanıltan çevremdeki insanların da aynı düzeyde kötü evlilikler yaşaması fakat bunun farkında olmaması. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye insan doğru ve yanlış algısını yitirebiliyor bazen. Ben de tam da bu noktada fikir sorarak yardım istiyorum. Bu gel bana hakaret et daveti değil elbette. ya da kimisi konu üzerinden duyar kasmaya çalışıyor, kimi hiç alakası olmayan bir çıkarım yapıyor bir de o çıkarımı kesin bir dille sizin üzerinizden yorumluyor. Yani bunların hepsi bence gereksiz, sorduğum soruyla alakasız yorumlar görüyorum bu yorumu yapan kişinin farklı kafalar yaşadığını gösteriyor ne alaka diyorum okuyunca. Sorum neyse ona cevap verilsin sadece ona göre çıkarım yapılsın beklentisindeyim normal olan da bu.Sert yorumlar aslında sizi kendinize getirmek için. Hemen savunmaya geçmeyin. Kusura bakmayın ama sizin tabirinizle sadece Türkiye vatandasi olmamaniza rağmen sadece bu ülkenin vatandaşlığı olan kadınlardan daha köle bir hayat surduruyorsunuz. İyi ki farklı seçeneğiniz var.
Sorunuza gelince cok mutlu evlilik diye birsey yok. Farklı iki kültür, çocuk, ekonomi , es aileleri bu imkansız bence. Ama sizinki gerçekten kötü bir evlilik. Kürtaj sonrasi hem fiziksel hem ruhsal desteğe ihtiyacınız olduğu dönemde beyimizin karnı mi acıkmış? Vah vah. Siz de kalkıp yemek mi yaptınız? Merhamet yok bir kere. Olmaz. Tabi ki bu adam çalışmanızı istemez. Yoksa evdeki b*konu kim temizleyecek? Neticede her evlilik böyle değil sizin kötü, baskici, diktatör bir kocaniz var.
Böyle evlilikler görünce çok üzülüyorum gerçekten nasıl farklı insanlar var hem maddi manevi iş yaramaz hem de her şeyin iyisini bekler oldu canımBu adam asla ev işini ortak yapmaz. Sidiğini temizlemiyor yahu. Dolabi yikip kiyafetini aliyor. Temizlikçi kadına da tonlarca laf eder. İstediği köle. Kadının filmin sonunu izlemesine bile izin yok. Ben böyle konularda hep çalış, ise gir derim ama bu adamla öyle de huzuru bulamaz. Ha tabi adamın eline bakmamış olur.
Zaten öğretmenim normalde ama hem okul hem ev çok ağır geldiği için mesleğime ara verdim. Keza eve temizlikçi almayı düşündüm ama eşim kesin bir dille istemediğini söyleyince tekrar düşünmedim. Hayır bir de sanki kişisel temizliğine özen göstermeyen kendi değilmiş gibi milletten tiksiniyor onun elinden yemek yemem öbürünün verdiği suyu içmem falan gibi değişik bi tabusu varBu adam asla ev işini ortak yapmaz. Sidiğini temizlemiyor yahu. Dolabi yikip kiyafetini aliyor. Temizlikçi kadına da tonlarca laf eder. İstediği köle. Kadının filmin sonunu izlemesine bile izin yok. Ben böyle konularda hep çalış, ise gir derim ama bu adamla öyle de huzuru bulamaz. Ha tabi adamın eline bakmamış olur.
Ayrılmaya daha yakınım gibi görünüyor şuanda. Çünkü başka bir çözüm yolu kalmadı gibi geliyor neticede her türlü yolu denedim. Şuan part time olarak çalışıyorum ama o bile yorucu geliyor ilk evlendiğimde mesleğimi icra ediyordum ama çok zorlandım okul ve ev arasında. Bırakmak zorunda kaldım. Şu gebelik durumu kesinleşsin boşanmak daha çok aklıma yatıyor . Teşekkür ederim yorumun içinEğer ayrılık vs düşünmüyorsan ve bu düzen değişsin istiyorsan kesinlikle işe gir çalış
Sen çalışınca evi ortak yapacaksınız keza istemezse temizlikçi tutarsın haftada bir gelir temizlik yapılır. Seni işçi falan sanıyor sanırım hem ilgi yok hem de her şeyi bekliyor böyle olmaz
Siz Turkceyi nasi bu kadar ogrendiniz?ben kimseye beni kendime getirin talebinde bulunmadım ki sert yorum yapma haddini kendinde bulsun. mesela siz de sürekli bir yorumlama ihtiyacı duyuyorsunuz, ama zaten sizin çıkardığınız yorumun farkında olarak konu açıp soru sordum. yani kendi ağzımla söylüyorum zaten iyi bir evlilikte olmadığımı yoksa neden boşanmayı düşüneyim. Kafamda netleştirmeye çalışıyorum. Beni yanıltan çevremdeki insanların da aynı düzeyde kötü evlilikler yaşaması fakat bunun farkında olmaması. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye insan doğru ve yanlış algısını yitirebiliyor bazen. Ben de tam da bu noktada fikir sorarak yardım istiyorum. Bu gel bana hakaret et daveti değil elbette. ya da kimisi konu üzerinden duyar kasmaya çalışıyor, kimi hiç alakası olmayan bir çıkarım yapıyor bir de o çıkarımı kesin bir dille sizin üzerinizden yorumluyor. Yani bunların hepsi bence gereksiz, sorduğum soruyla alakasız yorumlar görüyorum bu yorumu yapan kişinin farklı kafalar yaşadığını gösteriyor ne alaka diyorum okuyunca. Sorum neyse ona cevap verilsin sadece ona göre çıkarım yapılsın beklentisindeyim normal olan da bu.
Son paragrafınızla da olduğu gibi aynı fikirdeyim. Benim hatam taviz vermek oldu. Çünkü bi zamandan sonra bir şeyleri dile getirmem sürekli kavgaya dönüştüğü için bıktım ve tamam deyip uzatmadım. Sürekli sorun çıkarıyordum karşı tarafa göre çünkü. Bir süre de susarak denedim ama yine olmadı. Şuan çözüm olarak boşanmaya daha yakınım her türlü yolu denediğimi düşünüyorum
Allah yardımcın olsun inşallah her şey gönlünce olur ben evden çalışıyorum evden çalışmalık bir iş bulabilirsin belki araştırmanı tavsiye ederim kararın ne olursa olsunAyrılmaya daha yakınım gibi görünüyor şuanda. Çünkü başka bir çözüm yolu kalmadı gibi geliyor neticede her türlü yolu denedim. Şuan part time olarak çalışıyorum ama o bile yorucu geliyor ilk evlendiğimde mesleğimi icra ediyordum ama çok zorlandım okul ve ev arasında. Bırakmak zorunda kaldım. Şu gebelik durumu kesinleşsin boşanmak daha çok aklıma yatıyor . Teşekkür ederim yorumun için
Uzun senelerdir Türkiye’de yaşıyorum. Annem Türk Babam Ukrayna Kırım Türkü. Tatarım anadilim Tatarca, ama ben aynı derecede Türkçe ve Rusça da biliyorum. sonuçta onlar da ana dilim sayılır. Zaten çevirmenlik yaptığım için de daha çok geliştirdim. İlaveten İngilizce ve Arapçam da iyi kendimi geliştiriyorum her zaman. bu konudan dolayı kafanızda pasif bir profil oluşmasın herkesin hayatındaki bazı ilişkilerinde problem olabiliyor benimki de evlilikte oldu maalesef. Sosyal hayatında aktif ve başarılı olan biriyim ama evliliğimi kurtarmaya yetmedi:)Siz Turkceyi nasi bu kadar ogrendiniz?
Aslında tam olarak da içten ice beni kendime getirin talebi bu. Sizi yanıltan cevrenizdekilerin kötü evliligi. Hakaret olmamali ama kimin nasıl yazacağını, ne kadar yazacağını, ne çıkarım yapacağını üzerinde konu sahiplerinin çok da karışma hakkı yok. Burada bir sürü farklı sosyokulturel, ekonomik koşulda kadın yazıyor. Guzelligi de bu zaten. Ve de belki sizin çözümünüz en alakasız yorumdadir. Buraya konu açıp bunlara takılmak garip geliyor bana.ben kimseye beni kendime getirin talebinde bulunmadım ki sert yorum yapma haddini kendinde bulsun. mesela siz de sürekli bir yorumlama ihtiyacı duyuyorsunuz, ama zaten sizin çıkardığınız yorumun farkında olarak konu açıp soru sordum. yani kendi ağzımla söylüyorum zaten iyi bir evlilikte olmadığımı yoksa neden boşanmayı düşüneyim. Kafamda netleştirmeye çalışıyorum. Beni yanıltan çevremdeki insanların da aynı düzeyde kötü evlilikler yaşaması fakat bunun farkında olmaması. Acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye insan doğru ve yanlış algısını yitirebiliyor bazen. Ben de tam da bu noktada fikir sorarak yardım istiyorum. Bu gel bana hakaret et daveti değil elbette. ya da kimisi konu üzerinden duyar kasmaya çalışıyor, kimi hiç alakası olmayan bir çıkarım yapıyor bir de o çıkarımı kesin bir dille sizin üzerinizden yorumluyor. Yani bunların hepsi bence gereksiz, sorduğum soruyla alakasız yorumlar görüyorum bu yorumu yapan kişinin farklı kafalar yaşadığını gösteriyor ne alaka diyorum okuyunca. Sorum neyse ona cevap verilsin sadece ona göre çıkarım yapılsın beklentisindeyim normal olan da bu.
Son paragrafınızla da olduğu gibi aynı fikirdeyim. Benim hatam taviz vermek oldu. Çünkü bi zamandan sonra bir şeyleri dile getirmem sürekli kavgaya dönüştüğü için bıktım ve tamam deyip uzatmadım. Sürekli sorun çıkarıyordum karşı tarafa göre çünkü. Bir süre de susarak denedim ama yine olmadı. Şuan çözüm olarak boşanmaya daha yakınım her türlü yolu denediğimi düşünüyorum
Yaklaşık 3 senedir evliyim ama evlilik hayatı hiç beklediğim gibi olmadı. Kime sorsam onlarınki de hayal kırıklığı. Merak ediyorum herkesin mi böyle? 25 yaşında evlendim acaba biraz geç evlendiğim için mi tahammül sınırlarım daralmış oldu. Eşimle aslında uzun zamandır da birlikteydik ama aynı eve girince gerçekten tanıdım ve tanıdığım insanı da hiç sevmedim. Aramızda hiç duygusallık kalmadı, romantizm kalmadı. Ben başlarda çabaladım olsun diye ama eşim hep yadırgadı. Sevgiliyken böyle değildi. Bir sıkıntımı ya da önemli bir olayı anlatırım elinde telefon yarı dinler, yarı dinlemez. Cevap vermez dinlemiş olmak için dinler konuşmam bitince kalkar gider. Bir şey istedi mi o an yapmak zorundaymışım gibi üst üste söyler, örneğin elimde bir iş var onla uğraşıyorum ama o hadi hadi diyerek insanı bunaltır. Evde hiç bir şeye elini sürmez, sürmesin ama bozmasın da istiyorum. Kıyafetlerini sağa sola atması kirlilerini nerde çıkardıysa oraya bırakması, tuvaletin oturma yerine idrar damlatması, dişlerini fırçalayıp lavaboya su tutmaması, duştan çıktığı ıslak havlusunu benim kıyafetlerimin üzerine bırakması (kıyafetlerimin kokmasına sebep olduğu için istemiyorum), yemek yediği alana yediği şeyi dökmesi, ağzını yüksek sesle şapırdatması, yatağa sigara içtikten sonra girmesi, yeni topladığım dolabı bir tişört almak için komple yıkması… Bunların hiç birinden hoşlanmadığım için rahatsız olduğumu dile getiriyorum o da çalıştığı için arkasını benim toplamam gerektiğini söylüyor. Ama bunlar dikkat edilmesi gereken kişisel özen değil mi? Üstelik ona göre hiç bir şey yapmıyorum zannediyor ki evdeki herşey kendi kendine oluyor. Çamaşır bulaşık temizlik ütü bunları babası yapıyor sanki. İki gündür nasılsın diye sormadığı için haberi yok ama kasıklarım ve belim ağrıyordu açıkçası biraz dinlenmek istedim çünkü hamile olabilirim. Geçen iki gebeliğim de düşükle sonuçlandığı için bu sefer korumak istiyorum eğer gebeliğim varsa. Zaten dağıtıyor diye toplamadım onun uzandığı yeri geçen sefer battaniyesini alıp her seferinde dolaba koyuyorum diye söylenmişti benim alanıma karışma diye. astığım çamaşırlar tam kurumamıştı diye toplamadım zaten hava sıcak deyip kombiyi açtırmadı buz gibi evde iş mi yapayım. Sadece mutfağı topladım. Ya ders çalıştım, ya uzandım. Bişey yapmadım fazla akşam geldiği gibi bağırdı sen napıyosun bütün gün evde diye. Ya yapsam da sürdürmeme yardımcı olmuyosun ki zaten sürekli dağıtıyosun seni senin ortamında bıraktım sadece dedim. Daha fazla yükseldi ne işe yararsın bilmem ne gibi. Sinirlendim cevap vermedim geçtim odaya. Yani bütün erkekler mi böyle benim seçimim mi çok kötü hakikaten merak ediyorum tahammülüm kalmadı artık. Hiç düşünceli bi insan değil, düşük yaptığım gün kürtaja alındım eve geldiğimiz gibi yemek istedi benden. Ağzından iki güzel laf çıkmaz ama müşterilere kibarlıktan kırılacak. Evde güler yüze hasret kaldım kadınım sonuçta en azından ayda yılda bir bi iltifat duymak istiyor insan eşinden. Çocuk gibi her zaman onun istediği olsun ister her şeyime karışır ama her şeye. Canı film izlemek ister hadi film izleyelim. Ben o an izlemek istemiyorum mesela ya da o filmi izlemek istemiyorum. Hayır bu filmi izlicez şimdi izlicez diye tutturuyo. Tamam diyorum izleyelim bu sefer de uykusu geliyor yarıda çat diye kapıyor filmi. Henüz daha hiç bir filmin sonunu göremedik evlendik evleneli. E ama ben izliyorum diyorum hayır hadi yatalım diyor Uykusu gelince benim de onla aynı zamanda uyumam gerekiyor gibi davranıyor. Ya çok bunaldım sanırım o sebeple de çok uzatmış olabilirim hakkınızı helal edin. Sadece ben bunları idare etmek zorunda mıyım beklemeli miyim yoksa bu evliliği artık bitirmeli miyim? Ailesi hep çocuk yap geçer bunlar diye baskı kurdu üzerimde acaba Allah bilerek mi çocuk vermiyor diye düşünür oldum açıkçası.Eşim çocuklara düşkündür ilişkileri güzel olabilir ama sadece o kadar. Yine tüm sorumluluk bende olur. Sizce ne yapmalıyım ben
cocuk olunca daha kotu olur, o yüzden onu cozum olarak düşünmeyin.Yaklaşık 3 senedir evliyim ama evlilik hayatı hiç beklediğim gibi olmadı. Kime sorsam onlarınki de hayal kırıklığı. Merak ediyorum herkesin mi böyle? 25 yaşında evlendim acaba biraz geç evlendiğim için mi tahammül sınırlarım daralmış oldu. Eşimle aslında uzun zamandır da birlikteydik ama aynı eve girince gerçekten tanıdım ve tanıdığım insanı da hiç sevmedim. Aramızda hiç duygusallık kalmadı, romantizm kalmadı. Ben başlarda çabaladım olsun diye ama eşim hep yadırgadı. Sevgiliyken böyle değildi. Bir sıkıntımı ya da önemli bir olayı anlatırım elinde telefon yarı dinler, yarı dinlemez. Cevap vermez dinlemiş olmak için dinler konuşmam bitince kalkar gider. Bir şey istedi mi o an yapmak zorundaymışım gibi üst üste söyler, örneğin elimde bir iş var onla uğraşıyorum ama o hadi hadi diyerek insanı bunaltır. Evde hiç bir şeye elini sürmez, sürmesin ama bozmasın da istiyorum. Kıyafetlerini sağa sola atması kirlilerini nerde çıkardıysa oraya bırakması, tuvaletin oturma yerine idrar damlatması, dişlerini fırçalayıp lavaboya su tutmaması, duştan çıktığı ıslak havlusunu benim kıyafetlerimin üzerine bırakması (kıyafetlerimin kokmasına sebep olduğu için istemiyorum), yemek yediği alana yediği şeyi dökmesi, ağzını yüksek sesle şapırdatması, yatağa sigara içtikten sonra girmesi, yeni topladığım dolabı bir tişört almak için komple yıkması… Bunların hiç birinden hoşlanmadığım için rahatsız olduğumu dile getiriyorum o da çalıştığı için arkasını benim toplamam gerektiğini söylüyor. Ama bunlar dikkat edilmesi gereken kişisel özen değil mi? Üstelik ona göre hiç bir şey yapmıyorum zannediyor ki evdeki herşey kendi kendine oluyor. Çamaşır bulaşık temizlik ütü bunları babası yapıyor sanki. İki gündür nasılsın diye sormadığı için haberi yok ama kasıklarım ve belim ağrıyordu açıkçası biraz dinlenmek istedim çünkü hamile olabilirim. Geçen iki gebeliğim de düşükle sonuçlandığı için bu sefer korumak istiyorum eğer gebeliğim varsa. Zaten dağıtıyor diye toplamadım onun uzandığı yeri geçen sefer battaniyesini alıp her seferinde dolaba koyuyorum diye söylenmişti benim alanıma karışma diye. astığım çamaşırlar tam kurumamıştı diye toplamadım zaten hava sıcak deyip kombiyi açtırmadı buz gibi evde iş mi yapayım. Sadece mutfağı topladım. Ya ders çalıştım, ya uzandım. Bişey yapmadım fazla akşam geldiği gibi bağırdı sen napıyosun bütün gün evde diye. Ya yapsam da sürdürmeme yardımcı olmuyosun ki zaten sürekli dağıtıyosun seni senin ortamında bıraktım sadece dedim. Daha fazla yükseldi ne işe yararsın bilmem ne gibi. Sinirlendim cevap vermedim geçtim odaya. Yani bütün erkekler mi böyle benim seçimim mi çok kötü hakikaten merak ediyorum tahammülüm kalmadı artık. Hiç düşünceli bi insan değil, düşük yaptığım gün kürtaja alındım eve geldiğimiz gibi yemek istedi benden. Ağzından iki güzel laf çıkmaz ama müşterilere kibarlıktan kırılacak. Evde güler yüze hasret kaldım kadınım sonuçta en azından ayda yılda bir bi iltifat duymak istiyor insan eşinden. Çocuk gibi her zaman onun istediği olsun ister her şeyime karışır ama her şeye. Canı film izlemek ister hadi film izleyelim. Ben o an izlemek istemiyorum mesela ya da o filmi izlemek istemiyorum. Hayır bu filmi izlicez şimdi izlicez diye tutturuyo. Tamam diyorum izleyelim bu sefer de uykusu geliyor yarıda çat diye kapıyor filmi. Henüz daha hiç bir filmin sonunu göremedik evlendik evleneli. E ama ben izliyorum diyorum hayır hadi yatalım diyor Uykusu gelince benim de onla aynı zamanda uyumam gerekiyor gibi davranıyor. Ya çok bunaldım sanırım o sebeple de çok uzatmış olabilirim hakkınızı helal edin. Sadece ben bunları idare etmek zorunda mıyım beklemeli miyim yoksa bu evliliği artık bitirmeli miyim? Ailesi hep çocuk yap geçer bunlar diye baskı kurdu üzerimde acaba Allah bilerek mi çocuk vermiyor diye düşünür oldum açıkçası.Eşim çocuklara düşkündür ilişkileri güzel olabilir ama sadece o kadar. Yine tüm sorumluluk bende olur. Sizce ne yapmalıyım ben
benim kayınvalidem de asiri fedakar. hala kocaman adama meyve soyar, su isteyince koşar getirir vs. ama bu esimi merhametsiz yapmıyor. bence anlattiginiz özellikler esinizin karakteri ile ilgili.Evet evindeki tüm örnekler bu şekilde. Ben şikayet ettiğimde telkinleri de bu yönde. Zaten kayınbabam ve eşim kopya gibiler, eşim de kayınvalidem gibi olmamı istiyor ama onun ekonomik özgürlüğü yokmuş kabul etmek zorunda kalmış, hatta belki de ayrılırsa etraf ayıplar ya da musallat olurlar diye düşündü bilemiyorum. Ama benim ekonomik özgürlüğüm var zaten eğer ayrılırsam kendi ülkeme dönerim. Eşim için Türkiye’de kalmıştım ama değmedi sanırım
Böyle bir yaratılmıştan çocuk yapmaya çalışmanız...Yaklaşık 3 senedir evliyim ama evlilik hayatı hiç beklediğim gibi olmadı. Kime sorsam onlarınki de hayal kırıklığı. Merak ediyorum herkesin mi böyle? 25 yaşında evlendim acaba biraz geç evlendiğim için mi tahammül sınırlarım daralmış oldu. Eşimle aslında uzun zamandır da birlikteydik ama aynı eve girince gerçekten tanıdım ve tanıdığım insanı da hiç sevmedim. Aramızda hiç duygusallık kalmadı, romantizm kalmadı. Ben başlarda çabaladım olsun diye ama eşim hep yadırgadı. Sevgiliyken böyle değildi. Bir sıkıntımı ya da önemli bir olayı anlatırım elinde telefon yarı dinler, yarı dinlemez. Cevap vermez dinlemiş olmak için dinler konuşmam bitince kalkar gider. Bir şey istedi mi o an yapmak zorundaymışım gibi üst üste söyler, örneğin elimde bir iş var onla uğraşıyorum ama o hadi hadi diyerek insanı bunaltır. Evde hiç bir şeye elini sürmez, sürmesin ama bozmasın da istiyorum. Kıyafetlerini sağa sola atması kirlilerini nerde çıkardıysa oraya bırakması, tuvaletin oturma yerine idrar damlatması, dişlerini fırçalayıp lavaboya su tutmaması, duştan çıktığı ıslak havlusunu benim kıyafetlerimin üzerine bırakması (kıyafetlerimin kokmasına sebep olduğu için istemiyorum), yemek yediği alana yediği şeyi dökmesi, ağzını yüksek sesle şapırdatması, yatağa sigara içtikten sonra girmesi, yeni topladığım dolabı bir tişört almak için komple yıkması… Bunların hiç birinden hoşlanmadığım için rahatsız olduğumu dile getiriyorum o da çalıştığı için arkasını benim toplamam gerektiğini söylüyor. Ama bunlar dikkat edilmesi gereken kişisel özen değil mi? Üstelik ona göre hiç bir şey yapmıyorum zannediyor ki evdeki herşey kendi kendine oluyor. Çamaşır bulaşık temizlik ütü bunları babası yapıyor sanki. İki gündür nasılsın diye sormadığı için haberi yok ama kasıklarım ve belim ağrıyordu açıkçası biraz dinlenmek istedim çünkü hamile olabilirim. Geçen iki gebeliğim de düşükle sonuçlandığı için bu sefer korumak istiyorum eğer gebeliğim varsa. Zaten dağıtıyor diye toplamadım onun uzandığı yeri geçen sefer battaniyesini alıp her seferinde dolaba koyuyorum diye söylenmişti benim alanıma karışma diye. astığım çamaşırlar tam kurumamıştı diye toplamadım zaten hava sıcak deyip kombiyi açtırmadı buz gibi evde iş mi yapayım. Sadece mutfağı topladım. Ya ders çalıştım, ya uzandım. Bişey yapmadım fazla akşam geldiği gibi bağırdı sen napıyosun bütün gün evde diye. Ya yapsam da sürdürmeme yardımcı olmuyosun ki zaten sürekli dağıtıyosun seni senin ortamında bıraktım sadece dedim. Daha fazla yükseldi ne işe yararsın bilmem ne gibi. Sinirlendim cevap vermedim geçtim odaya. Yani bütün erkekler mi böyle benim seçimim mi çok kötü hakikaten merak ediyorum tahammülüm kalmadı artık. Hiç düşünceli bi insan değil, düşük yaptığım gün kürtaja alındım eve geldiğimiz gibi yemek istedi benden. Ağzından iki güzel laf çıkmaz ama müşterilere kibarlıktan kırılacak. Evde güler yüze hasret kaldım kadınım sonuçta en azından ayda yılda bir bi iltifat duymak istiyor insan eşinden. Çocuk gibi her zaman onun istediği olsun ister her şeyime karışır ama her şeye. Canı film izlemek ister hadi film izleyelim. Ben o an izlemek istemiyorum mesela ya da o filmi izlemek istemiyorum. Hayır bu filmi izlicez şimdi izlicez diye tutturuyo. Tamam diyorum izleyelim bu sefer de uykusu geliyor yarıda çat diye kapıyor filmi. Henüz daha hiç bir filmin sonunu göremedik evlendik evleneli. E ama ben izliyorum diyorum hayır hadi yatalım diyor Uykusu gelince benim de onla aynı zamanda uyumam gerekiyor gibi davranıyor. Ya çok bunaldım sanırım o sebeple de çok uzatmış olabilirim hakkınızı helal edin. Sadece ben bunları idare etmek zorunda mıyım beklemeli miyim yoksa bu evliliği artık bitirmeli miyim? Ailesi hep çocuk yap geçer bunlar diye baskı kurdu üzerimde acaba Allah bilerek mi çocuk vermiyor diye düşünür oldum açıkçası.Eşim çocuklara düşkündür ilişkileri güzel olabilir ama sadece o kadar. Yine tüm sorumluluk bende olur. Sizce ne yapmalıyım ben
Zeka sorgulamıyorum. Maalesef bazen kadınlar bitirmesi gereken evlilikleri çocukla toparlayabileceklerini sanıyorlar. Ya da kendi çocuk istekleri için iyi olmayan evliliklerine çocuk yapabiliyor.Hepsini yukarıdaki metne sığdıramadım hanımefendi, devamında yorum olarak kürtaj olduğumdan beri çocuk istemediğimi, bunun için korunduğumu, ancak yine de gebelik belirtilerimin olduğunu yazdım. Hemen zeka sorgulamaya bayılıyorsunuz. Tamam en zeki en farkında sizsiniz:)