Mutlu olmadığınız bir evliliği sürdürebilir misiniz?

Valla halinize çok üzüldüm hemcinsim olarak.
Bir çorbaya çocuk gibi sevinecek duruma gelmişsiniz yazık size.
Kendinize layık gördüğünüz hayat bu demek.
Yelkenleri suya indirse ne olacak 2-3 ay adam eski haline dönecek.
Onemli olan şey zihniyettir.
Üzgünüm ama eşinizin zihniyeti kadını hizmetçi gören kafa ve bu tipler değişmez asla.

Benim ex kocada senin gibi evde her şeyi benden bekliyordu. İkimizde çalışıyoruz ama beyfendi eline ise sürmek istemiyor ama maaş da gelsin istiyordu .Çok kavga ettik , başka sebeplerde vardı beni hastaneye götürürken muayene ücretini hesaplıyordu son radde o oldu .Boşandım ona ve ailesine hizmet etmiyorum , süper.Ondan beklentim yardım etmesini istiyordum.Yemek vs bendeydi sevdiğime zevkle yapıyordum. Ama beni köle olarak gördü ve olan ona oldu .Ailesinin evine yerleşti ben de arkadaşımla kalıyorum. Mutluyum çok şükür yeni bosandigim için adapte surecindeyim .Ama size şuan merhamet etmeyen insanı gönderin , benimki de merhametsizdi .Kurtuldum.

Bu bosanma erkeklere zarar veriyor aslında benimki annesinin yanina aile evine gitti İyi oldu , ordaki tantanayı sevmiyordu .Mahkemede görseniz erkekleri kedi gibi eşlerine bakıyorlardı. Zamanında kıymet bilmeyenin sonu böyle olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…