Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸
Bugün ara öğün yapmicam kahvaltim şimdi bitti bayada yedim. Görünen acukanin hepsini yedim 3 kaşık patates yemeği, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim beyaz ekmek (bu aralar sorunum ekmek masadan kaldircam) bir kezde pekmeze bandım catliyorum
Ara öğün yapmicam dedi ve yapti 4 mini kornet ve yarım şeftali yedim. Akşam yemekte 2 kaşık daha nohut, 2 tatlı kaşığı çikolata, 2 kurabiye ,5 badem şekeri yedim
Son 1-2 kilo kaldı ve ben onu veremiyorum böyle yiye yiye. Ciddi anlamda yediklerimden acayip puanım öyle böyle değil. Mutsuzumda.. yarından itibaren dört dörtlük beslenmezsem yazın bana ya hani ne oldu diye kahvaltıya ek gorunenin yarısi acuka 1.5 dilim peynir çektikten sonra koymak aklıma geldi, 1 yemek kaşığı çikolata ve fıstık ezmesi ara öğünde 2 dilim kavun, yarım kase şehriye çorbası, 1 saat sonra 2.5 top dondurma, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi akşam 1 dolu dolu tabak az etli nohut, 1 dolu tabak yoğurtlu semizotu, 2 kurabiye yarın çok ciddi 2 öğün yapicam asla arada birşey yemicem göreceksiniz
Dünü paylasayim. Dün ilk defa 19 saat aclik sürem oldu kahvaltiyo yaptığımda 14.30 a doğru geliyodu kendime güzel bir kahvaltı hazırladım acukadan görünenden daha fazla yedim. ara öğünde 1 dilim cevizli helva yedim akşam airfryerde patates biber kizarttim baya yedim ondan bir dolu tabak 4 tanede köfte , 2.5 bardak ayran ee sonra iyi hoştu herşey gittim 2.5 top dondurma yedim
Yediklerimi paylaşmayı unuttum sanırım dün bugunkileri paylaşayım hemen erken paylasicam hatta anlık paylaşayım ben. Kahvaltıya ek görünenin daha büyük boyunda simit yedim. Reçel , çikolata 1 yemek kaşığı yedim toplam + 1 dilimde peynir yedim ara öğünde 1 közlenmiş mısır , minik bir parçada zuber yedim akşam 3 falafel, 3 köfte, 2 kaşık makarna, maş fasulyeli salata, 1.5 bardak ayran, 2 tane mini kornet yedim. Çay kaşığı kadarda helva
Kahvaltıya ek 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi ara öğünde 2 meyve, Nescafe, 2 kuru incir, 1 ceviz , yarım zuber, 3 top dondurma , 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi tum günün en berbat öğünü ara öğün hatta tek kötü akşam 2 yemek kasigida patates yemeği yedim
Tostun kalan parcasinida yedim sabah yani tam bir tost yemiş oldum. 1 dilim peynir ve 1 tatlı kaşığı pekmez ara öğünde 2 dilim kavun, 1 avuç Antep fıstığı 1 saat sonra 1 yemek kaşığından fazla 1.5 diyelim çikolata akşam yemeğine ek yarım tabak daha bezelye , 1 meyve, 1 yemek kaşığı daha çikolata.. ve yine bir tartı günü öncesi yediğim çikolatalar bakın
Evett bugün tartı gunumdu tabi böyle yemeye sadece 100 gram verdim. Ne güzel diyetim bitebilirdi oysaki.. inşallah bu sefer biter bitmeli bugünde on numara geçmedi ama
Kahvaltıya ek 1 yemek kaşığı sütün kaymagi 2 tatlı kaşığı bal, yarım dilim daha peynir ara öğünde 3 top dondurma, yarım zuber , 1 yemek kaşığı kabak tarator akşam 2 baget tavuk , 1 patates, 4 yemek kaşığı pilav, çoban salata, 1 kase kabak tarator, 1 bardak ayran, 2 kare fındıklı cikolata
Kahvaltıda o kadar çok yedimki saçma sapan ara öğün yapmadım. Tabağın beni doyurmustu ama ben tamamen göz açlığı ile 2.4 dilim daha ekmek, 2 yemek kaşığına yakın Nutella yemisimdir herhalde en aşağı 1.5 , 1 dilim peynir daha yedim
Ne yazık ki bugün berbat geçti. Kahvaltıda acukanin yarısını yedim ara öğünde 1.5 dilim karpuz, 1 kaşık kabak yedim akşam abarttigim yer işte 5 köfte, 6-7 köfte kadar çıtır tavuk, 1 patates kasar hazır patates, çeyrek belki az daha fazlası ekmek arası kokoreç, 2 bardak ayran, 2 kornişon turşu yedim. Oda yetmedi 4 top dondurma... Mutsuzlugumu anlatamam tartıya bir hafta kaldı bugün kilo almamisimdir inşallah 1 haftada 1 kilo vericem. Finale geldim oda uzadı uzadı neyse artık olacak
Bayaa bı sis uyandım fazlasiulada mutsuz. iki öğün yapicam bugün ek olarak minik parça ekmek, görünen cecil peyniri kadar daha, 1.5 tatlı kaşığı bal, yarım yemek kaşığı sütün kaymagi
Dün ara öğün yapmadım cooook aciktim. akşam 1 tabak kabak yemeği, 1 tabak makarna, 1 yemek kaşığı ton balığı , salata, 1.5 tatlı kaşığı Nutella , yarım dilim ekmek
Kahvaltıya ek bir dilim ekmek, 1 yemek kaşığı çikolata, 1 dilim peynir ara öğün yapmadım aksma 6 kaşık makarna, 1 tabak sebze, 2 köfte kadar et, salata, 1 kase yoğurt, 1 büyük dilim karpuz, 10 tane zuber cips