Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸
Önce şunu paylaşayım kahvaltı yulafti. Ek olarak iki kiraz daha ara öğün yok akşam 2 kurabiye, 3.5 çıtır tavuk, 1 patates, 1 dilim ekmek, salata, 2 bardak ayran
Dün gerçekten abartılı bir gündü ve bugün ara öğün yapmicam 1 tabak köfteli bezelye yemiştim yanına az yiyecekken 250-300 gram cigg köfte, yarım çiğ köftenin yanındaki lavastan, 2 bardak ayran, yeşillik yani bu kadar berbat geçti dün
Görünen kadar daha biber, 1 dilim daha peynir, 1 yemek kaşığı çikolata, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 3 dilim ekmek , yarına yakında ince lavaş o kadar çok yedim ki... Ara öğün asla yok. Akşamda sadece salata göreceksiniz
Kizlarrr çok şükür olduuu 1 kilo 300 gram gitti maşallah. Bu iki haftada çok iki öğün yediğim oldu insan onada alisiyormus bu sefer iki hafta değil 1 haftada tartilicam çünkü bitirebilirim hatta her an bitirebilirim. İyiki bu diyete başlamışım diyorum inşallah bunu okuyan herkes hedefine ulasir
Ara öğünde nugger dondurma, 2 mini kornet, 10 adet falan cips akşam 4 köfte, 2 falafel, hazır patateslerden küçük bir kase , çoban salata, 3 bardak ayran, 10 kiraz
Kahvaltıya ek 2 yemek kaşığı kırmızı biberle acuka benzeri sos yapmıştım ondan , 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek ,1 yemek kaşığı fıstık ezmesi ara öğün yarım zuber, 1 kare cikolata, 1 koca dilim karpuz akşam 1 tabak kabak yemeği 5 kaşık makarna, 7-8 ince dilim hazır patates, 4 top dondurma
Geçen hafta kilo vermenin sevinciyle hiç güzel beslenemedim yine. Kahvaltıya ek görünen kadar daha kahvaltılık sostan, 1 dilim peynir , görünen kadar daha biber,1 dilim ekmek daha yedim, 1 tanede masmelov ara öğünde 3 kurabiye, 2 kare cikolata, 1 meyveli soda, 1 dilim karpuz ağzım hiç durmadı bunları hep farklı zamanlarda yedim akşam 1 tabak semizotu,1 kase yoğurt, 1 tabak dolusu makarna yedim
Kahvaltiya ek 1 yemek kaşığı reçel minikte peynir yedim ara öğünde çok yedim 1.5 közlenmiş mısır , 3 kurabiye , 1.5 tatlı kaşığı fıstık ezmesi çikolata karışık akşam tabağa ek 3 kaşık yemekten, az söğüş yedim
Sabah 1 yemek kaşığı kadar daha menemen, küçük parça ekmek ara öğünde 1 şekersiz irmik topu daha yedim, 1 kaşık yemek, 1 yemek kaşığı Nutella, yarım dilim ekmek akşam ek 1 kepçe daha yemekten biz aş deriz :) 3 kaşık patlıcan yemeği, 2 kurabiye
Bugün bı yedim bı yedim bı daha yedim o kadar saçma sapan yedim ki kahvaltıya ek biraz daha patates yedim, 1 dilim ekmek daha yedim, 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi bal ara öğünde soğuk kahve, 1 kase Antep fıstığı , kur buu dut, badem yedim çoğunluk fıstıklı oda yetmedi 1 tatlı kaşığı Nutella , 1 kurabiye yedim akşam iki mini kornet, fasulyeden yarım tabak daha, 2 dilim ekmek, 1 yemek kaşığı çikolata, 1 yemek kaşığı fistik ezmesi yedim yani berbat bir şekilde beslendim . Çok mutsuzum çok yarın ara öğün yapmicam
2 tane hazır patatesli börek sigara böreği gibiydi. 1 dilim daha ekmek, 1 dilim peynir, 1 yemek kaşığı reçel, 2 adet zuber cips yedim. Ara öğün yapmicam