- 25 Eylül 2011
- 7.415
- 11.121
-
- Konu Sahibi mihribanbalik
Yanlis anlamissiniz.isten cikarilmis birinden 2000 lira cok dedim.bu rakama cok takilmasindan bahsettim.elbette vermeli ben vermemeli demedim.Çocuğuna sütü manevi varlıklar da getirsin mi?
Kocası evi 1 aylık çocuğuyla terk etmiş bir kadın olarak soruyorum, çalışmayan bir kadın olarak soruyorum, hatta çocuğuna mama parası bulmak için kıyafetlerini satmış bir kadın olarak soruyorum!
Uzaktan konuşmak ne kolay öyle.. Aç kalabilir çocuğun yeterki manevi olarak yet!
Ses seda yok canım eşyaları almak istiyoruz hala icraata geçemedik.. polislere sorduk biz karışmayız dediler karşı tarafında haberi olsun alırken dediler.. avukatta siz bilirsiniz alabilirsiniz isterseniz dedi.. karşı tarafa haber versek mi vermesek mi düşünüp duruyoruzsiz ne yaptınız canım ya? avukat tuttun mu? seninkinden ses seda var mı?
sizin yaşadıklarınızı biraz okudum. yanlış hatırlamıyorsam sizin evlilik 20 yıllıkmış.Bende bosaniyorum suan dava cekismeli suruyor.Esim hep herseyim cocuklarimin onlar icin canimi veririm diyen adam simdi kendine metres buldu diye nafaka vermemek icin heryolu deniyor.Ortak mallarimizi benden kacirmak beni zorda birakip ucuza sattirmak icin yapmadigi rezillik kalmadi.Yoruldum artik.Malesef insan esini bosanirken taniyormus bunu anladim.
Benim eski eşimi görsen, dışarda bir kibardır, bir incedir... Evde kolumu tutup beni sirkelediği için kendimi odalara kapattığım adam değildir asla...ahahaha isterler canım. benimki de ister. aslında kaynana istetiyor yoksa nevresim akıllarına gelmeyebilir diyorum yine iyi niyetle. benim kv de bi tek nevresim takımı vermişti. alsın kullansınlar. elimi bile sürmem.
bu arada sizin durumu bizimkine de benzettim. benimki de müdürdü bi plazada. takım elbiseli havalı falan.
aynen seninki gibi yolda görsen adam sanırsın ama işler bu noktaya gelince lümpen yüzleri ortaya çıkıyor :)
ah bebeğim polis karışmıyormuş böyle şeylerde yazmıştım galiba bunu.Ses seda yok canım eşyaları almak istiyoruz hala icraata geçemedik.. polislere sorduk biz karışmayız dediler karşı tarafında haberi olsun alırken dediler.. avukatta siz bilirsiniz alabilirsiniz isterseniz dedi.. karşı tarafa haber versek mi vermesek mi düşünüp duruyoruz
Çocuğuna para vermek konusunda cimrilik yapan insandan ne beklenir ne garip bu erkekler!
Benim eski eşimi görsen, dışarda bir kibardır, bir incedir... Evde kolumu tutup beni sirkelediği için kendimi odalara kapattığım adam değildir asla...
Sıfatına baksan adam sanırsın... El pençe durur önünde çalışanlar ...
Salak boşanma aşamasında haber yollamıştı bana, ona bağlı çalışan bilmem kaç mühendis bilmem kaç işçi varmış...
Adam olamamışsın, sıfatına bakıp adam sananlar varsın SAYGI duysun sana, benim iki cihanda hakkım helal değil...
Gerisini Allah bilir ...
Üzme kendini . Maşallah benden dirayetlisin. 1 sene geçti ben yeni tam kendime gelmeye başladım.
Saygıyı haketmiyolar doğru,benimki de babam çağırdığı halde konuşmaya gelmedi iftiralar var çünkü ortada babam konuşmadan olmaz dedi kaçtı resmen karşı taraf.. arasak mı aramasak mı bilemedik karşılaşmakta istemiyoruz kavgacı sorunlu biz haklıyız şeklinde takılan insanlar çünkü.ah bebeğim polis karışmıyormuş böyle şeylerde yazmıştım galiba bunu.
senin ikametgah orda olduğu için istediğin gibi gidip alabilirsin.
valla benimki en ufak zerre nezaketi haketmediği halde ben sırf kendime olan saygımdan aradım.
yarın tüm enerjini topla ara. dik dur. eşyalarımı almak istiyorum de.
hayır derse arkanda baban var ailen var. gidip çilingirle topla eşyalarını.
bak piti piti nickli kız vardı gtti aldı eşyalarını. nasıl dik durdular. sonra karşı taraf mecbur boyun eğdi. belki sizinki de öyle olur.
Evet 20 yillikti cocuk denecek yasta evlendim sonra cocuklarim oldu.Bana senin calismani istemiyorum derdi hep.Ben senin ve cocuklarim icin varim derdi .sizin yaşadıklarınızı biraz okudum. yanlış hatırlamıyorsam sizin evlilik 20 yıllıkmış.
ne diyim valla ben bile öfkelendim sizin adama.
Allah yardımcınız olsun.
avrupadasınız sanırım. oranın kanunları bizim kanunlardan daha sert olduğunu düşünüyorum.
tüm hakkınızı alabilecek misiniz? şuan gidişat nasıl? merak ettim gerçekten.
Saygıyı haketmiyolar doğru,benimki de babam çağırdığı halde konuşmaya gelmedi iftiralar var çünkü ortada babam konuşmadan olmaz dedi kaçtı resmen karşı taraf.. arasak mı aramasak mı bilemedik karşılaşmakta istemiyoruz kavgacı sorunlu biz haklıyız şeklinde takılan insanlar çünkü.
Tabi ki dik durucam ailemle birlikte ,bizim alnımız ak Allaha şükür.. Yanlış birşeyde yapmak istemiyoruz babam babasını mı arasam dedi bugün almak istiyoruz eşyaları diye, sırf eşya bölüşmek için gelirler eminim konuşmaya gelmediler ama mal kavgasına gelirler
Evet 20 yillikti cocuk denecek yasta evlendim sonra cocuklarim oldu.Bana senin calismani istemiyorum derdi hep.Ben senin ve cocuklarim icin varim derdi .
sonra bi kadin Yikilan yuvam ,hala aldattigini yarim yamalak kabul ediyor.Sadece aldatmak degildi tum mal varligilimizi sevgilisine uciza satmam icin yapmadigi kalmadi.Beni kandirip altinlarimi tum birikim paramizi aldi.
Bosanmam suruyor ama inan ben pes etmek uzereyim.Artik anlasmali olsun Bitsin yeterki rahat olayim diyorum
Metresiyle bir olup tazminat odememek icin yapmadigi pislik atmadigi camur kalmadi.En son avukatimla beni sevgili gibi gostermeye calisiyordu.
Cok zor bosanmak cok yiprandim.
Asla kocamdan bunlari beklemezdim hala sanki kabus goruyorum
Ama gozu kapali aptalmisim ben belkide bu adam hep boyleydide ben gormedim
Kanunlarin avrupada daha sert oldugunu bilmiyorum .Bana siddet uygulamisti ve davada o 3 avukat tutmustu
Bana dava sirasinda soylemedikleri kalmadi yemin ediyorum Ben elim ayagim bosaldi korkudan aglamaya basladim kalbim kut kut carpiyordu.Metresi yalanci sahitligiyle demedigini birakmadi .Tabi metres oldugunu soylemedi.Sadece bir arkadas ben ise kiskanc kadindim.Kendimi o davada ben suclu hissettim.sanki ceza alicakmisim gibi korktum
Cok sukur dava sonuclandi.Esim iki yil hapis ve turk lirasiyla saniyorum.50 bin gibi bir tazminata mahkum.edildi
Ne adamlar var... Allah islah etsin...Kanunlarin avrupada daha sert oldugunu bilmiyorum .Bana siddet uygulamisti ve davada o 3 avukat tutmustu
Bana dava sirasinda soylemedikleri kalmadi yemin ediyorum Ben elim ayagim bosaldi korkudan aglamaya basladim kalbim kut kut carpiyordu.Metresi yalanci sahitligiyle demedigini birakmadi .Tabi metres oldugunu soylemedi.Sadece bir arkadas ben ise kiskanc kadindim.Kendimi o davada ben suclu hissettim.sanki ceza alicakmisim gibi korktum
Cok sukur dava sonuclandi.Esim iki yil hapis ve turk lirasiyla saniyorum.50 bin gibi bir tazminata mahkum.edildi
hanzade geçen ay kiracımız boşandı.ev boşaltılırken biz de girdik işin içine.onlar kamerayla ne götürdüklerini kaydetmişlerdi avukatla gelipSes seda yok canım eşyaları almak istiyoruz hala icraata geçemedik.. polislere sorduk biz karışmayız dediler karşı tarafında haberi olsun alırken dediler.. avukatta siz bilirsiniz alabilirsiniz isterseniz dedi.. karşı tarafa haber versek mi vermesek mi düşünüp duruyoruz