mutlu bir evliliğiniz mi var? bir de boşanırken görün eşinizi!

avukatım diyorki biz kanunen yönlendiririz. gerisi size kalmış. yani kanunen senin gidip alman da zerre sakınca yok. ama tartışma olabilir, kavga olabilir o sizin bileceğiniz iş demişti. sen gitsen ve vermeseler suç işlerler hakkını gaspetmiş olurlar canım. bunu da unutma.

Ev konusunda en çirkef benim sanırım:). Hem evden çıkmadım hem de bir iğnesini bile vermedim:)

ehehhehe est. sendercim. aslında senin gibi yapmak lazım da ben ne şiş yansın ne kebap diyip hep kenardan kenardan gidiyorum bakalım. 15 gün sonra tatilden gelince bana arıza çıkarırsa bende artık tatar ramazana bağlarım.

ah benim annemle babam düğünden çıkarlarken gözlerinden yaşlar süzülüyordu. içim gitti. eşime dedim gidip bişey söylesene. sağolsun hakkını yemiyeyim gitti. "mihriyi hiç ağlatmıycam gözünüz arkada kalmasın" dedi.
ama ne oldu daha düğün gecesi ben korktuğumdan o iş olmayınca dötünü dönüp yattı. 4. günü de beni deli gibi ağlattı. Allah bunların hesabını sorsun diyorum artık.

durup durup sinirleniyorum. düğüne 35 bin harcamış da o yüzden Altınları ikiye bölmeliymişiz.
mücadele için zamanımı ve gücümü harcamıycam. altınların ya %30unu kabul eder ya da haram ederim. bi taraflarından patır patır çıkar.

Çekişmeli dava açıp hepsini alabileceğini hatta istediği avukata danışmasını söyle. Faiziyle ödemek istiyorsan bu yola girelim de, bak nasıl geri adım atıyor. Düğünde ona takılanlarda sana ait, yargıtay kadınındır diyor. Geçtiğimiz şubatta çıktı kanun.

Sender nasılsın canım benim aklım hep sende kocan kapında yatmaya falan başlamıştı nedir son durum?

sender sen artık 3 sene avukat gibi olmuşsun canım ya.
düğünde eşime takılan takılar da mı benim?
bi de bizim ortak kasada altınlar bankada. şimdi gitse alır. alırsa geri nasıl alıcam? bundan da endişeleniyorum.

öneri sunuyoruz da dinlemiyorsun mihri
tamam çirkeflik etmeyeceğim diyorsun da böyle çok yorulacaksın
gidip eşyalarını sessizce alacaktın.. bak çok üzüleceksin sonra..

mihri .. başından beri konularını takip ediyorum.
Sanki kendim yaşıyor gibi üzgünüm.
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Benim de 2,5 yaşında bir oğlum var.
Kendimi senin yerine koyuyorum da sen baya güçlü bir kadınsın.
Belki de başa gelince insana sabrını veriyor rabbim.
dualarım seninle ve o küçük sabi ile. Dilerim gönlünce olur herşey

Altınlar senin ne %30 undan bahsediyosun?
Haram etsen neolur? O bi çeyrek bile alsa kar sayıp Göbek atıcak.
Çengelli iğneleri ver çok istiyosa n

benimki de anneme söz vermişti ağlama anne kızını hiç üzmicem bak görceksin benim gibisini bulamazsınız beni tanımıyo musunuz demişti..
Allah çıkarsın bunlardan fitil fitil her göz yaşımızı!

peki canım kavgadan ziyade karşı taraf evde yok şu an bu şekilde almamızda sakınca olur mu biz ondan çekiniyoruz..Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyoruz.

Düğünde ona takılanlarda senin, geçtiğimiz şubatta çıktı. Düğün cdniz yok mu? Bilir kişi tayini iste. Hiçbir şeyini bırakma onda.

Kardes sebebini bilmiyorum ama patir patir cikmiyor bi taraflarindan.
Ben tek kurus icin bile mucadele vermedim. Anahtarimla eve girip 15 dakikada esyalari alip ciktik. Onun evden cikmasini bekledik tabi eve girmek icin.
Altinlarimla ugrasacak gucum bile yoktu. Cunku can guvenligim de yoktu...
Butun bunlara ragmen,suan bana yakin bi yerde lux dairesi var.
Ama sizin durum farkli tabi. Kendiniz icin olmasa bile cocugunuz icin ümüğünü sıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…