mutlu bir evliliğiniz mi var? bir de boşanırken görün eşinizi!

konularını biliyorum
bana tam boşanma sırasında işten çıktım demiş olması acaba anlaşmalı mı diye düşündüm kimsenin günahını almayayım ama çok duydum abi beni sigortasız gösterin maaşı elden verin boşanıyorum nafaka istemesin bir şeyim yok diye
bir araştırın iş konusu
çoğu kişi 2000 nafakaya takılmış ama 8000 maaş alan birine 2000 lira nafaka alır tabiki
asgari ücretli adamdan 2000 nafaka istememişler o çocuk senin olduğu kadar onunda bakmak zorunda

Nedir bu aman gurur yap nafaka almacilar, nafakayi yuksek bulanlar... Karsi tarafin akrabasi misiniz, konu sahibinin dusmani misiniz? 8000 alan biri 2000 tl evladi icin tabi ki odemelidir. Konu sahibi sperm donorunden degil, gayet nikahli kocasiyla yapti o cocugu. Adamdan para cikacak olmasi neden gucunuze gider biri aciklayiversin hele...

Üfff ne gergin konular. Karnıma ağrılar girdi okuyunca. Bide bu muhabbetler var değil mi.
Üfff!

Hakkın olanı al. Ama ben biraz gururumdan ödün vermem herhalde, taktığınız kaç bilezikti sanki al başında paralansında hayrını görün diye fırlatırdım herhalde suratına.
Mehir anlaşmışmıydın merak ettim?

Bu arada yargıtay düğünde takılan altınları kadın yapılmış bir bağış olarak nitelendiriyor. Okuduğum kadarıyla siz harcamamış bankada muhafaza etmişssiniz..altınların tamamı sizin.altınların paylaşılması gibi durumlar iştirak edilen borçlaravs. harcanmışsa bu durumda erkeğe takılanı hakim ufak bir ihtimal verebilir. Ama sizin durumunuzda bütün altınlar sizin. Çocuğa takılan altınlarsa ne sizin ne de babasının.çocuğun adına bir hesap açar orda saklarsınız.benim halamlar filan çok dindardır onlardan biliyorum onlar çocuğa takılan takıları ihtiyaçları olmalarına rağmen kullanmamışlardı.o onun hakkı o onun bize ait değil diye halada saklarlar

Okuyamadım ama galiba alma diyen olmuş. Son kuruşa kadar alın . O sizin ve beyefendinin ortak çocuğunun nafakası. İlerde beyefendinin yeni evliliğinden çocuğu en iyi koleje giderken sizin çocuğunuz kuruş saymasın. Çünkü; onlar kardeş olacaklar. Hakları eşit olmalı. Sonradan düzenlemek yerine şimdiden halletmeniz doğru. Evdeki kadına iyi davranmazken iyi, nafaka verirken kötü. Nafakayı almazsan çocuğunun hakkını vereceksin bil. İnsan boşanırken bir an önce kurtulmak istiyor. Aslında anlıyorum alma diyenleri. Ama lütfen ağzı süt kokan bebeğinizin hakkı için zorluğa göğüs gerip kıran kırana pazarlık yapın.Ben becerebilirmiydim bilmiyorum ama en azından denerdim.

Mehirin manası var aslında. Ama çok haklı olduğunuz bir konu var şöyle ki; Eşimle bilezik mehirimiz var diyelim. Üstüne birçok mal edindiysek mehir acınası kalıyor. Kesinlikle sizin yöntem gerekli. Ama zaten bir mal varlığının olmadığı bir evlilikte mehir kadına birkaç ay geçindirmek için gerekli. Olmayanı mahkeme alamıyor ama din mecbur bırakıyor.Erkek eğer inanıyorsa bunun sıkıntısını çekmek zorunda kalıyor. Gerçi nerde öyle adamlar oda ayrı bir sorunsal.

Vallahi kendi evladından para kaçırmak için türlü numarayı çeken adamda vicdan var mı sizce ?? Allah korkusu olsa zaten adam olurdu, evladının nafakasını düşünürdü, mehiri takacağını sanmam bu tip adamların. Aynen dediğiniz gibi o tıynette adam nerde .))

Bulsak alcaz dermişim:) Şaka bir yana Allah ım hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

Çocuğunun ve kendinin haklarını asla bırakma.
Nedemek resmini çekicek kıyafetlerin seçip Gönderme?
O evdeki kıyafetlerini almaya çekiniyosun yerinde olsam gider çilingir çağırır kilidi değiştirir geçer bebeğimle otururdum.
Boşanma oluncada tüm eşyaları bi alır bitek yattığı yastığı bırakırdım.

Aynen katılıyorum bu yoruma neden nafaka almıyacakmışkiii kümse kusura bakmasın babamızın evlerinden çoçuksuz ne hayallerle çıkıyoruz yola sonuçu bu olmamalı konu sahibi ve sender hiç üzülmeyin böyle şerefsizlerden kurtulduğunuza sevinin ablamın eşide çoçuğu olduğunda bebeğin karyolasında yatıyordı sevinçden mutlulukdan her hafta sonu çoçuklarına hediye almadan durmayan adam mahkemede nafaka vermemek için çoçuklar benden değil bile dedi adi şerefsiz soyisimimi red etmek istiyorum diye dava bile açtı zavallı yeğenlerim test bile yaptırdı küçüçük beyinleri bile ne olduğunu anlamadı ya ablam atılan iftiralarla ayıldı bayıldı bitti ablam fırtınadan çıkdı güneşli sakin durgun huzurlu hayata geçti adiii adam 5 kuruş vermedi çoçuklarına çünkü vergisiz sigortasız günlük işlerde çalışıyor sonuç ilk yıllar adam güzel hayat yaşarken ablam depresyonla yattı depresyonla kalkdı sorguladı hata aradı neyi eksik yaptımda adam gitti samimi arkadaşım ve arkadaşının eşiyle yatıp kalkdı şimdi ben boşlukda o mutlulukla ödüllendirildi diye ama zaman öyle değilmiş ablam erkek arkadaş buldu çok iyi konumda durumu işi herşeyiyle 4&4 lük bir yaşam sundu rabbim çektiklerinin karşılığında yaa adam evlendiği kadının çoçuğu olmuyormuş aşındırmadıkları gitmedikleri dr kalmamış eeee kızlar belkide kendi öz evlatlarına benim değil diye iftira attığı için rabbim onu cezalandırıyor kim bile bilir üstelik ablamdan sonra ikinci kez evlendi ve eşi onu aldatıyormuş annem duymuş birkaç kişiden aynı mekanda oturdukları için kocası işteyken eve adam atıyormuş etme bulma dünyası boşanan kızlar sakın üzülmeyim kim ne haketmişse eninde sonunda buluyorlar layığını

avukat tutun kesinlikle, yoksa sizi tatmin etmeyecek anlaşmaya yönlendirler gibi geliyo. Kanunen altınlar kadında kalıyo gibi biliyorum avukutanızla konuşursunuz zaten. Nafaka en üst ne alabiliyosanız alın, çocuğu yaparken iyi ayrılırken bi kere bile çocuğunu görmek istememek ne ya!

Bu nasil bir erkek, karisini bebegini evden atiyor ?

Benim bildigim kadin evinde oturur, erkek gider ne cehenneme gidecekse.

Bu ne serefsiz, tiynetsiz bir "erkek".

tek celsede olacak iş değil bu ben sizin yerinizde olsam durumunuz da var anladığım kadarıyla, tutun en iyi avukatı anlatın herşeyi, bence mahkeme size hak verecektir eminim. çocuğunuz için gereken nafakayı da alın ama çalışana kadar dediğinide söyleyin öyle şey olmaz çünkü o nafakayı çocuğunuz 18 yaşına gelene kadar verecek buna mecbur.

hanzade geçen ay kiracımız boşandı.ev boşaltılırken biz de girdik işin içine.onlar kamerayla ne götürdüklerini kaydetmişlerdi avukatla gelip
benim sorduğum avukat hiç böyle önerilerde bulunmadı gidip alabilirsiniz diyo sadece, ne olur ne olmaz kaydet kamerayla diyebilirdi kendi de gelmek isteyebilirdi ama öyle olmadı alabilirsin diyo sdece bir de karşı tarafı siz tanıyosunuz diyo siz bilirsiniz diyo

Ev konusunda en çirkef benim sanırım:). Hem evden çıkmadım hem de bir iğnesini bile vermedim:)

Anne babalarımız hiç ama hiç kıyamıyor bize. Düğün günümde o kadar çok ağladılar ki..
Evet sessizlik böyle boş boş beklemek çok yoruyor bizi. Ne yapacağımızı bilemez haldeyiz.
Babama ben de kıyamıyorum inan hep kara kara düşünüyo. Kimse istemezdi böyle sonlanmasını ama olmadı istediğimiz gibi gitmedi hiçbirşey.
Son kez arayalım bence de ne olacaksa olsun artık yorulduk gerçekten.

Bu nasil bir erkek, karisini bebegini evden atiyor ?

Benim bildigim kadin evinde oturur, erkek gider ne cehenneme gidecekse.

Bu ne serefsiz, tiynetsiz bir "erkek".

Aynen öyle kadın oturur "erkek" gider.
Bu adam olan erkekler için geçerli tabi.

Adamcıklar kilit değiştirir aylarca beklenen bebeği sırf kadının burnunu sürtmek için beş Kuruş vermez, aramaz sormaz.

Belkide nafaka için işten ayrılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…