- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
-
- Konu Sahibi BenveUtkum
Biz daha boşanmadık ki. Sadece şuanda ayrıyız. Boşanma olayı yok. Boşanırsak zaten o zaman tekrar uzman görüşü ile bir eyler yapacağım. Belki daha net olurum. Ama yinede üzülüyorum.Ben de boşanan bir anneyim.
Hiç sizin yaptığınız gibi yapmadım.
Çok sakin bir şekilde biz boşandık ve artık ayrı evlerde yaşayacağız dedim.
Ne yazık ki siz şimdilik çocuğnuzu koruyorsunuz ama ileride bu hep karşısına çıkacak.
Okula gittiğinde çocuklarını almaya gelen babaları görecek.
Derslerinde verilen örneklerde anneli babalı evler olacak.
O zaman annem bana böyle anlatmamıştı diyebilecek.
Sorgulamaya başlayacak.
Siz önce boşanmanın normal olduğunu kabul ederseniz çocuğunuzun kabullenmesi daha kolay olacaktır..
Konumu bilirsiniz, eşimle boşanmaya doğru yol aldık. Ara verdik, belki düzelir diye evi ayırdık ama ben şimdi daha rahatım Allahım'a şükürler olsun ama konum şu. Akşam kitap okurken oğluma, kitabın giriş kısmı şöyleydi " küçük bir kulübede anne ve babası ile yaşayan küçük bir çocuk vardı" . Ben bunu bu şekilde değil de" küçük bir kulübüde annesi ile yaşayan küçük bir çocuk vardı" şeklinde okuyorum. Baba ve anne birlikteliği ile ilgili bir şey deiyorum ki üzülmesin diye. Bunun gibi başka örneklerde var. Her şeyde sadece annesi ile bir şeyler yapan çocuk örnekleri veriyorum. Oğlumla babası evde olan birinin evine bile gitmek istemiyorum ki üzülmesin. Bu beni şimdiden çok üzüyor. Gerçekten içim acıyor. O kocamdan daha nefret ediyorum. Benim durumumda olan anneler sizler neler yapıyorsunuz.
Biz daha boşanmadık ki. Sadece şuanda ayrıyız. Boşanma olayı yok. Boşanırsak zaten o zaman tekrar uzman görüşü ile bir eyler yapacağım. Belki daha net olurum. Ama yinede üzülüyorum.
bende ebru abla inşallah gelir de bu konuya yazar diyordumBen de boşanan bir anneyim.
Hiç sizin yaptığınız gibi yapmadım.
Çok sakin bir şekilde biz boşandık ve artık ayrı evlerde yaşayacağız dedim.
Ne yazık ki siz şimdilik çocuğnuzu koruyorsunuz ama ileride bu hep karşısına çıkacak.
Okula gittiğinde çocuklarını almaya gelen babaları görecek.
Derslerinde verilen örneklerde anneli babalı evler olacak.
O zaman annem bana böyle anlatmamıştı diyebilecek.
Sorgulamaya başlayacak.
Siz önce boşanmanın normal olduğunu kabul ederseniz çocuğunuzun kabullenmesi daha kolay olacaktır..
Benimde canım acıyor. Gerçekten çocuklar söz konusu olunca elim ayağım bağlanıyor. bende babamı kaybettim ama o Allahtan gelen bir şey. Pikniğe ailece gidenleri görünce üzülürdüm, babasının elini tutup gezmeye giden çocuğu görünce üzülürdüm. Zor bir şey. Allah herkesin yardımcısı olsun ya.O zaman masalları okurken babayı çıkarmayın.
Boşanırsanız da çıkarmayın.
İnşallah çocuğunuz için hangisi hayırlı olacaksa o yönde olsun kararınız..
Elbette ki üzülürsünüz..
Ben çocuklarıma baktığımda burnumun direği sızlardı..
Anneli babalı büyümeyi hakederken bu şekilde yaşamaları canımı çok acıtırdı.
Ama onlar huzurlu ve mutlu ortamda büyümelilerdi..
bende ebru abla inşallah gelir de bu konuya yazar diyordum
sizin yorumlarınıza ihtiyacı var bence ebru abla..
daha kesin karar vermediniz yani boşanmayaBiz daha boşanmadık ki. Sadece şuanda ayrıyız. Boşanma olayı yok. Boşanırsak zaten o zaman tekrar uzman görüşü ile bir eyler yapacağım. Belki daha net olurum. Ama yinede üzülüyorum.
Benimde canım acıyor. Gerçekten çocuklar söz konusu olunca elim ayağım bağlanıyor. bende babamı kaybettim ama o Allahtan gelen bir şey. Pikniğe ailece gidenleri görünce üzülürdüm, babasının elini tutup gezmeye giden çocuğu görünce üzülürdüm. Zor bir şey. Allah herkesin yardımcısı olsun ya.