Mutlu aile tablosu değil de sadece anne ile mutlu aile tablosu çizmeye çalışıyorum.

Allah bağışlasın..
Gençsiniz.
Daha güçlü olacaksınız.
Yaşananları sindirmek elbette ki zaman alacak.
Ama inanın geçecek.
Benimkiler minicikti boşandığımda..
Onların hayata acılarla başladığını düşünüyordum.
Ne çok ayıp etmişim.
Güçlü iki çocuğum var Allah bağışlarsa..
Bir iş geldi başımıza kendimize acıyacak halimiz yok ya..
Böyle de mutlu oluruz.
Başka bir alternatif yok..
Evet zaman alacak, geçecek inşallah. Siz neden boşanmıştınız? Eşiniz şiddet mi uyguluyordu. Sordum kusura bakmayın, tekrar yaralarınızı deşmeyi istemedim ama merak ettim.

Evet zaman alacak, geçecek inşallah. Siz neden boşanmıştınız? Eşiniz şiddet mi uyguluyordu. Sordum kusura bakmayın, tekrar yaralarınızı deşmeyi istemedim ama merak ettim.

Artık yara falan kalmadı bende :)
Şiddet vardı evet.
Başka kadınlarla konuşmalarına şahit oldum.
Maddi olarak da çok büyük sıkıntılar vardı.

bi yakınımın çocuğu da babasız büyüyor ama psikiyatrist o boşluğu birinin doldurması gerektiğini söyledi dayı, dede yakındaki bi erkek baba figürü olarak örnek olacak gerektiğinde sohbet edecek, ben buna katılıyorum hayatın bir parçası yok saymak çocuk için daha kötü bence çocuk da oyunlarında sadece anneli aile oyunu kuruyor büyüdüğünde ne olacak beynine yerleşen aile imajıyla gerçek hayat çok farklı en azından zihninde o boşluk doldurulmalı bence, etrafındaki çocukların kendisinden farklı olduğunu hissedecek ama sorunun ne olduğunu anlayamayacak sadece ben farklıyım, sorun bende heralde diye düşünecek bence bi uzmana danışmakta fayda var. aklı yetmeyen küçük çocuklar senin baban nerde dediğinde ordaki büyükler çok ayıp bişeymiş gibi susturuyor çocuk da bunun utanılacak bişey olduğunu düşünüp içine kapanıyor
sanirim bu soyledigin dogru benim kizim dayisini cooookkk severdi bebekliginde simdide seviyor ama daha cok dedeye dustu bu aralar!

Biliyor musun belki ölse eşim daha iyi olurdu. En azından çocuğumun bir anneye, bir babaya, üvey anne, üvey kardeş gibi sıkıntıları olmazdı.
yaşadıklarından dolayı bence sağlıklı düşünemiyosun,tabiki herkesin acısı kendine ağır..Ama baba ölse, sen evlenebilirsin üvey baba,üvey kardeş yine olabilir. yaşayacaklarımızın önüne geçemeyiz.bu bi imtihan dünyası.sen öyle ben başka sınavdan geçerim..Sen sadece güçlü ol.. en çok buna ihtiyacı var yavrunun..

yaşadıklarından dolayı bence sağlıklı düşünemiyosun,tabiki herkesin acısı kendine ağır..Ama baba ölse, sen evlenebilirsin üvey baba,üvey kardeş yine olabilir. yaşayacaklarımızın önüne geçemeyiz.bu bi imtihan dünyası.sen öyle ben başka sınavdan geçerim..Sen sadece güçlü ol.. en çok buna ihtiyacı var yavrunun..
Belli olmaz evet belki evlenirim belki annem gibi genç yaşta kocami kaybedersem daha evlenmem. Ama sanırım evlenmemeyi tercih ederim. Çünkü gerçekten çoook rahatım artık.

Çocugunuz kac yasında:KK43::KK43:
Ben de boşanalı 4-5 ay oldu ..
Hala PAZAR gunlerı kızımla cıkamıyorum ;onun babasının omzunda gezen cocuklara bakısına asla katlanamıyorum,Pazarları ne zaman cıkabılecegımı hıc bılemıyorum...
Bı kere babaanne olan bı kıtapta ben de anneanne olarak okumustum..
Geçen gün bir dizide baba eve geldiği zaman cocuk koşup sarılıyordu..Nasıl agladım nasıl üzüldüm anlatamam..hemen baska odaya kactım ...Benım kızımın aksamları eve gelen ,kapısını kosarak actıgı,baba dıye sarıldıgı bırı olmayacak dıye uzuldum:KK43:(
Zor bir durum,ama evlılıgınde tıkanma varsa ve cocuk huzursuz bı ortamda buyuyecekse,babalı ve mutsuz olmasına tercıh etmelısın babasız ve mutlu olmasını..

Biz daha boşanmadık ki. Sadece şuanda ayrıyız. Boşanma olayı yok. Boşanırsak zaten o zaman tekrar uzman görüşü ile bir eyler yapacağım. Belki daha net olurum. Ama yinede üzülüyorum.
bosanmamis olsaniz da goturmelisin bi pedagoga.. ayrica sukredecegi yonleri bilmeli, mesela hayatta olmaniz ona verilen bi nimet..

Çocugunuz kac yasında:KK43::KK43:
Ben de boşanalı 4-5 ay oldu ..
Hala PAZAR gunlerı kızımla cıkamıyorum ;onun babasının omzunda gezen cocuklara bakısına asla katlanamıyorum,Pazarları ne zaman cıkabılecegımı hıc bılemıyorum...
Bı kere babaanne olan bı kıtapta ben de anneanne olarak okumustum..
Geçen gün bir dizide baba eve geldiği zaman cocuk koşup sarılıyordu..Nasıl agladım nasıl üzüldüm anlatamam..hemen baska odaya kactım ...Benım kızımın aksamları eve gelen ,kapısını kosarak actıgı,baba dıye sarıldıgı bırı olmayacak dıye uzuldum:KK43:(
Zor bir durum,ama evlılıgınde tıkanma varsa ve cocuk huzursuz bı ortamda buyuyecekse,babalı ve mutsuz olmasına tercıh etmelısın babasız ve mutlu olmasını..
Evet, gerçekten de bunları yaşamak zor. Çocuklara anneleri olarak istemeden bu şeyleri yaşattığımız için çok üzülüyoruz ama ne yapalım, artık bir şekilde bu hayatı yaşamak zorundayız. Allah yardımcınız olsun sizinde. Bu arada Çocuğum 4 yaşını doldurdu.

X