Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

SÜPER OLMUŞ GÜLE GÜLE KULLAN.
BENDE BU YAPIŞKANLI FOLYOLARLA,DÜZ BEYAZ PLASTİK ÇÖP KOVAMI KAPLAMIŞTIM.
MUTFAĞIMLA TAKIM OLMUŞTU :)
KAYINVALiDEMDE BU YÖNTEMLE MUTFAK DOLAPLARINI DÜZELTMİŞTİ.

ay canım ya süper olmuş valla çok büyük değişiklik.....peki acaba çıkarmak istediğimizde kolayca çıkabilirmiki........

çok güzel olmuş ama sizde çok özenli çalışmışsınız güle güle kullan.

çok güzel olmuş güle güle kullan bende mutfak masama yapmıştım görenler yenimi diye sormuşlardı :nazar:

Çok güzel olmuş fakat o kulp bölümlerini nasıl yaptınız çıkarıp tekrarmı taktınız belli etmeden nasıl yapılabilirki

Valla çook beğendim çokk güzel olmuşş ellerinize sağlık güle güle kullan canım huzurlu mutlu günlerde... a.s.
eşinde sende çok beceriklisiniz maşallahhh :nazar:
Benimde yapasım geldi mutfak dolaplarım beyaz hiç beğenmiyorum ama kendi evim değilkii yapayım birde oymalı benim dolaplar olmaz o yüzden maleseff

harika olmuş..sanki kaplama değil gibi..zevkli bir seçim üstelik..güle güle iyi günlerde kullan canım...

gerçekten çok güzel olmuş komşumunda mutfak dolapları kötü sölicem hemen.. bnde yüklük olarak kullandığım dolabıma yapıcam :) boyucaktım beni büyük dertten kurtardın :)) yanlız netten baktım fiyatlara çok pahalı 45 cm e 15 m 53 ytl mi neydi inşallah bu fiyata bizde buluruz güle güle kullan

valla tebrik ederim süper bir iş çıkarmışsınız beyaz gerçekten çok boğuyormuş ama bu renk mutfağını çok açmış.güle güle kullanın

harika olmuş yaaaaa. değişik bi hava katmış mutfağına güle güle kullan artık eskidikçe değişirsin:)))

mükemmel olmus gercekten....
esin ve senin ellerinize saglik...
cok iyi fikir ve pratik...

oncelikle çok guzel ve duzgun kaplamıssınız bundan 4 yıl once ben kucucuk alanı bile kaplayamamıstım.katlar olusmustu.wallahi çok basarılısınız yeni gibi olmuslar. ancak beyaz renk hali de guzelmiş ama tabii koyu istiyorsanız çok basarılı olmus.

ya bu kadınlar neyle besleniyor da bu kadar yetenekli ve zeki oluyorlar...ben de ilk başta ne sandım biliyor musunuz? arkadaş sadece 13.00 ytlye bu hale geldi falan yazmış ya....ben de dedim ki herhalde çok zenginler, 13 milyarın lafını etmiyorlar.....baştan aşağı yaptırdılar galiba yeniden dedim...valla helal olsun, gerçekten süpersin....gerçi beyaz halide güzelmiş ama kendini göstermiyor mutfakta beyaz dolaplar bazen......ben hayatta beceremem böyle bir şeyi, zaten yaratıcı girişimlerin küçük yaşta annemin azarlamasından dolayı baltalandı.....annemin dantel örtüsünü kesip sehpalara raptiyelemiştim o gün bugündür uğraşmam böyle el becerisi gerektiren şeylerle.....

Buzdolabımda çizikler vardı böyle kapladım uzun zaman kullandım arkadaşım seninde dolaplarında çok güzel durmuş güle güle kullan

gerçekten çok güzel olmuş komşumunda mutfak dolapları kötü sölicem hemen.. bnde yüklük olarak kullandığım dolabıma yapıcam :) boyucaktım beni büyük dertten kurtardın :)) yanlız netten baktım fiyatlara çok pahalı 45 cm e 15 m 53 ytl mi neydi inşallah bu fiyata bizde buluruz güle güle kullan

yok canım alma sakın onu...uzuncası desen deseni kırtasiye de upucuz.ben daha geçen almıştım.plastigi sevmiyorum teazgahta elimin altında çöp olması da hoşuma gidiyor ben de kara bi krema kabım vardı onu kapladım...çiçekli böcekli güzel oldu :D plastigi de gözükmüyoo ohhh...
çok ucuz bişey ya 10liraz civarı falandır.
alma sen onu mahalle kırtasiyesine bak sen en iyisi

Back
X