arkadaşlarr tek kelimeylee harikasınızzzzz bu siteyiiiiiii kim icat ettiyse allah razı olsunn dimii ama :)))))
kızlar kiracıyım bende yerlerim marley ve çok kötüüü....bu folyolardan baktım geçen bi milyoncudan....yere yapıştırmak için çok ince deil miiiii.
yardımcıı olun kıslarrrrrr :))))) alıp yapıştırmak istiyorum yerlerimee ama sanki yerler için çok ince gibi geldiiiiii ne diyorsunuzzz önerileriniz nelerrr
Bende evlenirken yeni ev aldık ve çok masrafa girince mutfak dolaplarını değiştirmedik eskide sayılmazlardı zaten ama bizden öncekiler bi dolabı mumun ateşiyle alttan az bi yakmıştı siyahlık vardı ve mutfak kapısının üstünde de monteli bir dolap vardı o dolabın içindede su arıtıcısı bulunuyormuş o arıtıcının borularınıda dolaptan dışarı çıkartmak için dolabın bi köşesinden delik açmışlardı
bende bu yüzden bu denilen folyolardan mutfak dolaplarımın rengine uyan sırıtmayan bir deseni alıp tamamen dolapların alt kısımlarını kapladım. kimse yapıştırma olduğunu anlamıyor yep yeni gözüktü.
hatta şimdi güzel bi renk ve model arıyorum aspratötümün etrafındaki boşluğu kaplayacağım aspratörüm metalik rengi ona uymasını ve şık görünmesini istiyorum
kızlar selam benim dolaplarımın eni 50 cm bugün gittim hepsi 45 cm napıcam acaba belli olur mu yan yana yapıştırsam bana bir akıl verin bilmiyorumkismile
çok güzel olmuş güle güle kullan.
bikaç şey merak ettim
-kapakların sadece ön yüzeyinimi arkalarınıdamı kapladınız
-kulpları önce söküp sonra tekrarmı taktınız delik açarken yırtılma olmadımı nasıl bir yöntem uyguladınız