Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

wuwww canım mükemmel olmuş yaa..akannehir inanılmaz bi değişim geçirmiş.. çekmece ve dolaplardaki kulp yerlerini nasıl kestiniz..orlar kalkmasın..?

aslında cekmecelerın ıkı tanesı beyaz kalsa daha dıkkat cekıcı olmaz mıydı bı beyaz bı kahverengı seklınde?

super bır degısımm afferın sızee.. hemde gecıs yerlerını fln cok muntazam yapmıssınız.. bravoo

çok güzel olmuş ellerinize sağlık. bir şey sorucam bunu yapmak için ev sahibinden izin almaya gerek var mı ?? yani bu kullanılanlar tekrar çıkabiliyor mu

ben bu konuyu daha önce okumuştum......

ama şimdi birden görünce sadece 13.000 ytl gibi okudum
içimden diyorum ki sadece 13.000 ytl ne de küçük bir rakam ....

tekrardan ellerinize sağlık....
çok akıllıca....

ben sticker yapmak için aldım yapı marketten 2 metresi 9,50 tl matını bulamdım bende desenli bireşy aldım . ben niye pahalıya aldım acaba?

[/ATTACH]canım mutfağın cok güzel olmuş ellerine sağlık. bi fikirde benden.yapışkanlı folyo kullanarak duvarıma panolar yaptım.çukulata kadıgını kapladım bende üzeri içinse duvar stickerinden bir iki dal yaptım salonumda cok şık durdu, kırmızıya taktım bugünlerde umarım begenirsiniz

Eklentiler

• $Image(223).webp
    $Image(223).webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 125
  • $Image(224).webp
    $Image(224).webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 18
çok güzel olmuş bende yaptım banyomu gecen sene ama kapakları sökmeden yaptım bide kredi kartından falan haberim yoktu elimle düzelttim biraz hava kabarcığı oldu.sizinki kadar güzel olmadı yani.keske yapmadan önce görseydim.zaten çok uğrastım bidaha söküp yapmayı gözüm yemiyo.neyse idare ediyoruz artık

Back
X