Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok güzel olmuş ellerinize sağlık. bir şey sorucam bunu yapmak için ev sahibinden izin almaya gerek var mı ?? yani bu kullanılanlar tekrar çıkabiliyor mu
[/ATTACH]canım mutfağın cok güzel olmuş ellerine sağlık. bi fikirde benden.yapışkanlı folyo kullanarak duvarıma panolar yaptım.çukulata kadıgını kapladım bende üzeri içinse duvar stickerinden bir iki dal yaptım salonumda cok şık durdu, kırmızıya taktım bugünlerde umarım begenirsiniz
çok güzel olmuş bende yaptım banyomu gecen sene ama kapakları sökmeden yaptım bide kredi kartından falan haberim yoktu elimle düzelttim biraz hava kabarcığı oldu.sizinki kadar güzel olmadı yani.keske yapmadan önce görseydim.zaten çok uğrastım bidaha söküp yapmayı gözüm yemiyo.neyse idare ediyoruz artık