Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

süper yaratıcısın..
valla ellerinden öpüyorum

merhabalar arkadaşlar mutfağın inanılmaz hatta harıka olmuş ne kadar güzel becere bilmek yapabilmek insan kendiyle gurur duyar tebrik ederim arkadaşım hemen ben de yapcam kıskandım vallasırnaşık şey

arkadaşlar valla süpersiniz..canım mutfagın çok hoş olmuş..bende yeni aldıgımız evin çocuk odasındaki yüklüğümü pembeye kaplamak istiyorum..biraz büyük bir yüzey zor olabilir ama inşaallah güzel olur:sm_cool:

ay aynen öyle..bende 13000 lira sandım..amannnnnnn bende de o kadar olsa bende güzel yaparım dedim:))13 ytl imiş ama güzel olmuş..yapışkanlı folyo hiç duymamıştım..iyi oldu öğrendiğim

Başta mutfak ve banyo dolaplarınız olmak üzere tüm mobilyalarınızın yenilenmesinde
Banyolar dahil olmak üzere tüm duvarlarınızın dekore edilmesinde ya da tamamen kaplanmasında
İstenmeyen bakışlardan ya da fazla güneşten korunmak için camlarınızın kaplanmasında
Camlarınıza ucuz ama gerçeğine çok yakın vitray görüntüsü vermek istediğinizde
Beyaz plastik doğramalarınızı mobilyanızın rengine uygun hale getirmek istediğinizde
Evinizdeki beyaz ya da kahverengi eşyaların eskiyen yüzlerini canlandırmak istediğinizde
Eski görünüşlü ama atmaya kıyamayacağınız pek çok objenin yeniden kullanıma kazandırılmasında (mesela eski bir abajurunuzu pekala yatak odanızın renklerine uygun hale getirebilirsiniz)
Arabanızın torpido gözünden kaputuna kadar değiştirmek istediğiniz pek çok alanda.

Yıpranmış ayakkabı topuğunuzun yenilenmesinde..
Eski yüzlü lavabonuzun ya da küvetinizin içini dilediğiniz renk ya da desenle değiştirmek istediğinizde..
Duşakabininizin sararıp solmuş pleksi kapaklarını renklendirmenizde
Dükkanınızın vitrinini deri görünümlü yapıp dikkatleri üstüne çekmeyi arzu ettiğinizde
Yöneticisi olduğunuz apartmanın eskiyen giriş kapısını hatta asansör kapılarını pırıl pırıl metal görünümlü yaparak puan toplamayı hayal ettiğinizde
Köpeğinizin kulübesi yağmur ve güneşten solup gittiğinde
Arabanızın kaportasındaki çürük çarığı geçici bir süre için bile olsa acilen kapatmanız gerektiğinde
Havuzunuzdaki çatlakları kapatmak istediğinizde
Akvaryumunuzun içine farklı bir hava vermeyi planladığınızda
Şirketinizin önünde bulunan solmuş renkli bayrak direğini size yakışır hale getirmeyi istediğinizde
Ofis bölmelerinizde kullanacağınız çift camların hem renkli hem de birbirini göremeyecek şekilde olmasını istediğinizde
Sevgilinize çok özel bir hediye kutusu yapmak istediğinizde
Ajanda kabınızın sadece sizi yansıtan renklere sahip olmasını istediğinizde
İş yerinizdeki bardağınızı renklendirip size ait olduğunu belirtmeniz gerektiğinde
Ya da size özel hayallerde renklendirilmesi, düzeltilmesi, onarılması, farklılaştırılması gerekli her yerde kullanabilirsiniz
not:alıntıdır

Valla çok hoşolmuş ilk okurken tabi dedim 13000 e güzel olmazmı ama 13 e olduğunu anlayınca süper olmuş tebrik ederim arkadaşım

ya benimde aklıma gelmişti herkes sonra soyulur falan dedi hevesim kursağımda kaldı ...ama burda gördüm yapıcam..

ayrıca çok güzel oluş canım güle güle kullan...

çamaşır suyu bende başlığı dikkatli okumayınca daha doğrusu yeni paralara alışamdağımızdan olsa gerek ben 13 milyara mutfağın alasını yaparım dedim hatta böğle mesaj yazmayı düşünürken inceleyince.. tamda benim karrasız olduğum bir konu olduğunu gördüm..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…