Mutfam sadece 13.00YTL ye bu hale geldi :)

Mükemmel olmuş, vallahi sayenizde rahatladım. Ben de 2009 yaza evleneceklerdenim ve birçoğumuz gibi ilk başta kirada oturacağım. Hep alacağım beyaz eşyalarla (daha doğrusu gri kaydirigubbakcemile3 ) mutfak dolaplarının uyumunu sorun ediyordum ama çözümü buldum sayenizde. Baktım dolapları beğenmedim, alırım ben de birkaç metre kırmızı. Kaplarım misler gibi hihoyyyt

çok güzel gerçekten gözlerime inanamadım...ama bilipte düşünmek çok ayrı bir durum tebrik ederim arkadaşım....
fakat çok ayrıntılı yüzeylerede kullanım zorlaşır..düz ve modelsiz bir yerde kullanım daha güzel sanırım...ama çok beğendim..

aayy ablacim super olmus ellerinize saglik yaa vallahi accayip degisiklik gule gule kullanin:1hug:

gercekten guzel olmus ama ilerde uc kisimlardan acilmalar oluyor ve ayni zamanda olurda cikarmak zorunda kalirsaniz bittiniz. cunku o yapiskan gecmiyor..

süper olmuş canım vallahi ne kadar fark etmiş yahu.düz dolaplar için yapılabilir.ama ileride ya kıyılarından cıkarsa arkadaşımızın dediği gibi ??? neyse güle güle kullan hayatım.akıllı kadın başka canımmmmm hihoyyyt

yaa ben çok merak ettim ama arkadaşlar göremiyorum neden acaba görünmüyor bende yardın edermisiniz...

arkadaşlar ablamında bir tv sehpası vardı nerden baksanız 15 yıllık falan geçen gün onuda kapladık yakında onuda buraya koyacağım :)

çok güzel olmuş bunu bende deneyeceğim yatak odası mobilyasında olurmu acabaCADIARZU

senin bu yaptığını uzun zamandır dşünüyodum ama nasıl olur die cesaret edemiodum... gördükten soora bayıldım..

ellernize sağlık.. gerçekten güzel olmuş....a.s.a.s.

bizde yaptık mutfağımıza... ama daha farklı.... sağolsun kocişle beraber...Şeniz

resimlerini eklemem lazım benimde..:lepi:

arkadaşlar ablamında bir tv sehpası vardı nerden baksanız 15 yıllık falan geçen gün onuda kapladık yakında onuda buraya koyacağım :)

ayrıca annem görünce hemen oda düşündü kendi eviyle alakalı olarak ve ilk dediği şey 10 yıllık sehbaları oldu... a.s

ne diyeyim insan bişeyi yapmak istedikten sonra yapar işte böyle..süpersin diyorum başkada bişey demiyorum....

uç kısımlarda açılmalar olmuyor gerçi boyasız sunta üzerine uygulandığı zaman yapışkanı tutmuyor onun için de renkli minik raptiyeler var onları önerebilirim.

yaa süper olmuş bende yatak odamı değiştirmek istiyodum renginden sıkılmıştım
aynını yapmaya karar verdim
paylaşımın için saol canım ellerine emeğine sağlık güle güle kullan

süper olmuş canım yaa tebrik ederim küçük fiyatlarla büyük iş çıkarmışınız eşinle beraber çok beğendim :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…