sadece 13.00 ytlye yeni mutfağım oldu :)
arkadaşlar şimdi size mutfağımda nasıl bir değişim yaptığımı resimlerle anlatacağım..
benim mutfak dolaplarımı mütehait bizlere danışmadan beyaz olarak yapmış...
ama benim evlendiğimiz günden beri hiç kanım ısınmamıştı çünkü ne beyaz eşyalarımı nede dantellerimi hiç göstermiyordu dolaplarım
ve mutfağım amerikan tipte olduğu için aynı zamanda konuklarımında hoşuna gitmemiş değiştirsenize diyorlardı...
eee bir ton masraf yaparak yeni dolap yaptıramazdımki dolaplarım yeni ama rengi hoş değildi..
sonra eşime yapışkanlı folyodan bahsettim ve aramaya koyulduk...
ve sonunda gönlüme göre bir model bulup metresi 1 ytlden 13 metre satın aldık eve gelip yapmaya koyulduk...
bütün dolapları tek tek söküp kredi kartı yardımıyla hiç hava bırakmaksızın hepsini yapıştırıp tekrar yerine taktık....
ve ortaya harika bir görüntü çıktı..
beyaz eşyalarım bakın ben burdayım dedi :)
üstelik sadece 13.00 ytl ye yepyeni bir mutfağım oldu :)
artık mutfağımı çoook seviyorum :)
şimdi tektek resimliyorum...
ilk hali yani beyaz olan hali böyleydi...
sonra işe koyulduk bakın orada çamaşır makinam var hiç göze görünüyormu? dikkat edin ona birazdan nasılda ben buradayım diyecek...
bir tanesi bitti sayılır yerine takılmaya gidiyor...
eşim şu an yerine takıyor...
yapım aşamasını görüyorsunuz aşşağıda...
çıkarttık ölçerek kestik bir ucundan ben tuttum bir ucundan eşim ve hava kabarcığı kalmaması için kredi kartıyla iyice üzerinden geçtik...
vee sonuç....
çamaşır makinama bakarmısınız nasılda ön plana çıktı :)
ve son...
arkadaşlar resimler biraz flu çıkmış kusura bakmayın iş arasında acele çektiğimden olsa gerek
benim mutfağım sizlere örnek olsun biz hanımlar minik rakamlarla harikalar yapabiliriz :)
arkadaşlar şimdi size mutfağımda nasıl bir değişim yaptığımı resimlerle anlatacağım..
benim mutfak dolaplarımı mütehait bizlere danışmadan beyaz olarak yapmış...
ama benim evlendiğimiz günden beri hiç kanım ısınmamıştı çünkü ne beyaz eşyalarımı nede dantellerimi hiç göstermiyordu dolaplarım

eee bir ton masraf yaparak yeni dolap yaptıramazdımki dolaplarım yeni ama rengi hoş değildi..
sonra eşime yapışkanlı folyodan bahsettim ve aramaya koyulduk...
ve sonunda gönlüme göre bir model bulup metresi 1 ytlden 13 metre satın aldık eve gelip yapmaya koyulduk...
bütün dolapları tek tek söküp kredi kartı yardımıyla hiç hava bırakmaksızın hepsini yapıştırıp tekrar yerine taktık....
ve ortaya harika bir görüntü çıktı..
beyaz eşyalarım bakın ben burdayım dedi :)
üstelik sadece 13.00 ytl ye yepyeni bir mutfağım oldu :)
artık mutfağımı çoook seviyorum :)
şimdi tektek resimliyorum...
ilk hali yani beyaz olan hali böyleydi...
sonra işe koyulduk bakın orada çamaşır makinam var hiç göze görünüyormu? dikkat edin ona birazdan nasılda ben buradayım diyecek...
bir tanesi bitti sayılır yerine takılmaya gidiyor...
eşim şu an yerine takıyor...
yapım aşamasını görüyorsunuz aşşağıda...
çıkarttık ölçerek kestik bir ucundan ben tuttum bir ucundan eşim ve hava kabarcığı kalmaması için kredi kartıyla iyice üzerinden geçtik...
vee sonuç....
çamaşır makinama bakarmısınız nasılda ön plana çıktı :)
ve son...
arkadaşlar resimler biraz flu çıkmış kusura bakmayın iş arasında acele çektiğimden olsa gerek

benim mutfağım sizlere örnek olsun biz hanımlar minik rakamlarla harikalar yapabiliriz :)
Son düzenleyen: Moderatör: