mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

allah iyiliğini vere en berbat yerde kalmışsın sen... türkmen pansiyon bir numara ben senin kaldığın yerden 20 kişiyi benim kaldığım yere yönlendirdim

çömez işde gitmiş oraya bilmiyo ablası öğrenecek yavaş yavaşşşşşşş

allah iyiliğini vere en berbat yerde kalmışsın sen... türkmen pansiyon bir numara ben senin kaldığın yerden 20 kişiyi benim kaldığım yere yönlendirdim

ben orda kalmadım benim otel güzeldi ama aktivite için oraya gitmemiz gerekiyordu ondan söyledim ama beğenmedim işte beğenmedim be-ğen-me-dim ne var uleyyyynnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ben orda kalmadım benim otel güzeldi ama aktivite için oraya gitmemiz gerekiyordu ondan söyledim ama beğenmedim işte beğenmedim be-ğen-me-dim ne var uleyyyynnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızım otel kültürü olanlara göre değil orası kafa dinlemek için harika sen ne zaman gittin bilmiyom ama ben her yaz gidiyom harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...annem bayıldı valla ama zevk meselesi

ay gıcık bide demişin ya çok sıcak orası bayılacaktım diye alanya ya
çok güldüm yaa senin neyine orya gitmek :)))))))))))))

ne alanyası yaaa al işte kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ben güneyi zaten sevmem çok sıcak ruhum daralıyor oralarda ben ılıman iklim severim
ılıman bir kişiyimya o açıdan :roflol::roflol:

biliyordum sıcak olduğunu bile bile gittim ama bu kadarını da tahmin etmemiştim çıplak bile dolaşsan nafile bir daha da gitmem zaten sadece çok sıcakta değilde baharsonu yaz başı giderim

kızım otel kültürü olanlara göre değil orası kafa dinlemek için harika sen ne zaman gittin bilmiyom ama ben her yaz gidiyom harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...annem bayıldı valla ama zevk meselesi

ben karadenizde bol bol kafa dinliyorum zaten o yüzden ben kompleks yerleri seviyorum kaydirigubbakcemile

nereydi o zaman orasıı

aman be sende canım sıkılmasın diye dedim laflardık ordaalsanaalsanasmile
bende blackspereti alırım:roflol::roflol:

git kendini camdan aşağı at umu kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ya burda yaşamıyorsun ya da ne diyeyim ben sana yaaa

olabilir valla atsam ölürmüyüm acaba sürünürmüyüm sürünmesem direk ölsem atarımmm
kızım ben alanya dedim yok dedin bende nereydi o zaman orası dedim
sen ne dediğini bilmiyon mu

aman be sende canım sıkılmasın diye dedim laflardık ordaalsanaalsanasmile
bende blackspereti alırım:roflol::roflol:

olmaz onun çoluğu çocuğu var sen en iisi tek başına git eskimolarla laflarsın

umu neresi olduğu yazıyor işte okumuyormusun sen topiği yaaakaydirigubbakcemile

olympos olympos olympos gördünmü bi daha sorma neresi diye düşüp bayılacağım heeeekaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…