hoşgeldın...
allah iyiliğini vere en berbat yerde kalmışsın sen... türkmen pansiyon bir numara ben senin kaldığın yerden 20 kişiyi benim kaldığım yere yönlendirdim
allah iyiliğini vere en berbat yerde kalmışsın sen... türkmen pansiyon bir numara ben senin kaldığın yerden 20 kişiyi benim kaldığım yere yönlendirdim
ben orda kalmadım benim otel güzeldi ama aktivite için oraya gitmemiz gerekiyordu ondan söyledim ama beğenmedim işte beğenmedim be-ğen-me-dim ne var uleyyyynnnkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
çömez işde gitmiş oraya bilmiyo ablası öğrenecek yavaş yavaşşşşşşş
keyifler nasıl kızlarrrrrr
slm bitanem
ay gıcık bide demişin ya çok sıcak orası bayılacaktım diye alanya ya
çok güldüm yaa senin neyine orya gitmek :)))))))))))))
kızım otel kültürü olanlara göre değil orası kafa dinlemek için harika sen ne zaman gittin bilmiyom ama ben her yaz gidiyom harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...annem bayıldı valla ama zevk meselesi
ne alanyası yaaa al işte kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ben güneyi zaten sevmem çok sıcak ruhum daralıyor oralarda ben ılıman iklim severim
ılıman bir kişiyimya o açıdan :roflol::roflol:
biliyordum sıcak olduğunu bile bile gittim ama bu kadarını da tahmin etmemiştim çıplak bile dolaşsan nafile bir daha da gitmem zaten sadece çok sıcakta değilde baharsonu yaz başı giderim
kutuplara git o zaman:roflol::roflol::roflol:
ben gitmeyeceğim de seni fırlatacağım oralara eskimolarla yaşarsın artık da aklın başına gelir azıcık sırnaşık şey:roflol::roflol:
nereydi o zaman orasıı
yanıma umuyuda fırlatsana canım sıkılmaz bari:roflol::roflol:
yanıma umuyuda fırlatsana canım sıkılmaz bari:roflol::roflol:
git kendini camdan aşağı at umu kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ya burda yaşamıyorsun ya da ne diyeyim ben sana yaaa
aman be sende canım sıkılmasın diye dedim laflardık ordaalsanaalsanasmile
bende blackspereti alırım:roflol::roflol: