ne güzel bir konu açmışsınız kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
burda 4 orda 3 apma yawww vay anasını konuya bakın sayın seyirciler kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ne konu açması bee :mymeka: doğru okusana bana orda saattin 3 olduğunu söylüyo ben ona bişey söylediğim için
ne konu açması bee :mymeka: doğru okusana bana orda saattin 3 olduğunu söylüyo ben ona bişey söylediğim için
umu vurmakıs aptal etcen robotu anlamamış demek...
umu vurmakıs aptal etcen robotu anlamamış demek...
o mu beni aptal edecek o zevki hayatta tattırmam ona sen merak etme ama tam tersi olabilir :roflol::roflol:
anlamadıysa hemen öyle bilmiş bilmiş konuşmasın o zaman :mymeka:
incitanemtuannanın artı eksı pogaçasını yaptım
kabak mucver
kolay bişi..
kek
kahvaltılık domates peynırve çeşitleri zeytın bal recel nutella
patates yaptım yoğurtlu
bir arkadaşım da yufka sarmıştı...
tadıcam ben o zevkii ne gelirse zaten ben çok zekiyim çok akılıyım diyen kadınların başına gelir unutmaa bilmiyorumkismile:mymeka:
poğaça tarifini bende görmüştüm nasıl oldu tuttura bildin mi güzel oldumu
bende ordan bi kaç tarif almıştım en son un kurabiyesi aldım onu yaptım aynı hazır gibi çok güzel oldu yiyenler çok beyendii
pansiyon değil genelini sevmedim keşmekeş bir yer bence oradan çok çok dhaa güzel yerler var hem de çok sıcak oralar az kalsın baygınlık geçiriyordum ben oralarda
tanger burdayım ne oldu
valla en son geçen sene gittim harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hişştttttttttttt alo ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kadirin ağaç evleri var bütün aktivitler oradan yapılıyor keşmekeş bir yer orası da tuha geldi bana sevmedim denizi güzel ama gerisi bir işe yaramaz bence karadeniz hepsine bin çeker be sırnaşık şey