mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ne güzel bir konu açmışsınız kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

burda 4 orda 3 apma yawww vay anasını konuya bakın sayın seyirciler kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ne konu açması bee :mymeka: doğru okusana bana orda saattin 3 olduğunu söylüyo ben ona bişey söylediğim için

arkadaşım ben cezairde yaşıyorum ya türkler tanışmaya geldı 4 kişi biriyle tanışıyorduk zaten komsum diğerlerıylede yenı tanışdık bakalım ama evler uzak

ne konu açması bee :mymeka: doğru okusana bana orda saattin 3 olduğunu söylüyo ben ona bişey söylediğim için

ee sonra kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

neyse tanger ne yaptın kahvaltılık anlat bakalım

incitanemtuannanın artı eksı pogaçasını yaptım
kabak mucver
kolay bişi..
kek
kahvaltılık domates peynırve çeşitleri zeytın bal recel nutella
patates yaptım yoğurtlu
bir arkadaşım da yufka sarmıştı...

poğaça tarifini bende görmüştüm nasıl oldu tuttura bildin mi güzel oldumu
bende ordan bi kaç tarif almıştım en son un kurabiyesi aldım onu yaptım aynı hazır gibi çok güzel oldu yiyenler çok beyendii

tadıcam ben o zevkii ne gelirse zaten ben çok zekiyim çok akılıyım diyen kadınların başına gelir unutmaa bilmiyorumkismile:mymeka:

kıskanıyoru bu beni tanger bütün havası ondan baksana :roflol::roflol::roflol:

evet çok güzel olmuştu kalmadı hiçç...

hişştttttttttttt alo ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla en son geçen sene gittim harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kadirin ağaç evleri var bütün aktivitler oradan yapılıyor keşmekeş bir yer orası da tuha geldi bana sevmedim denizi güzel ama gerisi bir işe yaramaz bence karadeniz hepsine bin çeker be sırnaşık şey

kadirin ağaç evleri var bütün aktivitler oradan yapılıyor keşmekeş bir yer orası da tuha geldi bana sevmedim denizi güzel ama gerisi bir işe yaramaz bence karadeniz hepsine bin çeker be sırnaşık şey

allah iyiliğini vere en berbat yerde kalmışsın sen... türkmen pansiyon bir numara ben senin kaldığın yerden 20 kişiyi benim kaldığım yere yönlendirdim

ay gıcık bide demişin ya çok sıcak orası bayılacaktım diye alanya ya
çok güldüm yaa senin neyine orya gitmek :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…