25 mi yuhh bu yaşa kadar hiç bir şey öğretmediler mi sana vahh garibiiiiiimmmŞeniz
sor sor tamam sormasan ölürsün zaten o yüzden sor sonra başka yerlere girer iice karıştırırsın siteyi neme lazım sırnaşık şeysırnaşık şey
evet albümü sildim efuli
benim bildiğim ebe doğurtuyo şeker
ama doğrusunu tanger söylesin
ben yeni üye oldum buraya
başka hiç bir siteye felan da girmiyorum burayıda öğreniyom işde sorar sor sen nasıl öğrendin
canım ben ebeyım
evet ebe doğum yaptırı ebe hemşirede aynı sey ebelığın yanında hemşirelıkde yapabılır anlamaında hastanede her bölümde çalışabılırım yanı hemşirelık eğitimimde var..
iyi o zamn gel sen buraya zuzuyla beni hallett
hemen doğuracaksın anlaşılan önce ben varımm aloookaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
en kıdemliniz benim yakında inş. bir bebek sahibi olmay ıben de düşünüyorum gerçi ben bebek yapana kadar siz on kere doğurursunuz vallaalsanaalsanasmile
tmm canım önce seni doğurtsun bakalım nasıl doğurtuyo
yok ben evde kendim doğuracağım bağıra bağıra severim vahşeti
doğum ameliyat filan çok izledim netten en güzeli beyin ameliyatı vıcık vıcık kan ohhhsırnaşık şey
korku filmlerine de bayılırım zaten
delüüükaydirigubbakcemile3
benimle korku filmi izlemeye var mısını o kadar izlemişimdir ama beni korkutan bir film olmadı henüz sırnaşık şeysırnaşık şey
ben mi korkuncum yoksa :roflol:
bende severim çooook ama sennle izleynce yan etki yapabülürrrdelikafaduldendelikafadulden
bence de yapar zaten ben izlerken başkalarını korkutmayı çok severim sırnaşık şeysırnaşık şey
olsun çerezimizi kolamızı hazırlar ışıkları da kapatır izleriz beee sırnaşık şey
bence de yapar zaten ben izlerken başkalarını korkutmayı çok severim sırnaşık şeysırnaşık şey
olsun çerezimizi kolamızı hazırlar ışıkları da kapatır izleriz beee sırnaşık şey
ya ben doğumdan çok korkuyom doğuramam valla bennnn
ben de çok korkuyorum aslında ama yine de doğracağım inş.
o duyguyu bağıra bağıra doğurmayı ve bir varlık dünyaya getirmenin hazzını yaşamak istiyorum :asigim::asigim:
biz efuli ile izleyeceğiz seni almıyoruz sen git içerde tek başına izle sırnaşık şeysırnaşık şey
ben de çok korkuyorum aslında ama yine de doğracağım inş.
o duyguyu bağıra bağıra doğurmayı ve bir varlık dünyaya getirmenin hazzını yaşamak istiyorum :asigim::asigim:
biz efuli ile izleyeceğiz seni almıyoruz sen git içerde tek başına izle sırnaşık şeysırnaşık şey
yok o acıyı çekemem herhalde uyuysunlar alsınlar bebeği ya uyanıyım bebek yanımda olsun
ama o zamanda annelik duygusu hissedilir mi acaba yaa kafamçokkarıştı
benim görümcen sancıyı çekti çekti kocası normal olsun demiş kıza çektirmiş sancıyı akıllı kızdada açılma olmamış ama baya bi çekmiş sonra sezeryan yaptı dedim boşuna çektin sancıyı
tabiki hissedemezsin sezeryanda anneliği iice emin ol buna ben zorunlu kalmadıkça normal doğum diyorum
senin görümcen yanlış yapmış son ana kadar gitmeyeceksin hastahaneye erken gidip de oralarda rezil olup bağıra bağıra saatlerce duranlar oluyor en son anda gidersen sıkıntı çekmezsin öyle
evtt son anda gidicen sancıyı evde çekicen bide orda sancıyı çekenleri görüp korkudan senin sancıda kesile biliyomuş ayyyyyyyyyyy delikafadulden