mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

kızlar saç rengim nasıl sizce

Son düzenleme:
ay umu bugün iyi değil konudan konuya atlıyo diyomki doğurtamıyomu o diyo saçlarım asıl kızlar ay bu umu beni öldürücek:roflol::roflol::roflol:

hadi lennnnnnnn niye geç anlıyım ben öyle biliyorum
hadi saç rengime bişey diyin silcem resmi
nasıl silcem gıcık :KK43:((((((

ay umu bugün iyi değil konudan konuya atlıyo diyomki doğurtamıyomu o diyo saçlarım asıl kızlar ay bu umu beni öldürücek:roflol::roflol::roflol:

dedik yaa ben ebe doğurtuyo diye biliyorum
öldürüm adamı ulennnnnnnnnnn

sen sevmiyon galiba koyuuboshayallersmile

bilmem bu renk güzel dediler çoğu bunada ısındım düğün için renk arıyodum bunu seçtim bakalım
gelinlikçi kadında beyendi gelinlikle güzel oldu
bu resmi nasıl silcem ordan şimdi canıom

hadi lennnnnnnn niye geç anlıyım ben öyle biliyorum
hadi saç rengime bişey diyin silcem resmi
nasıl silcem gıcık :KK43:((((((

senin yaş kaçtı çok merak ediyorum sanırım gençsin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

nasıl ekleyeceğim nasıl sileceğim akşama kadar uğraş işin yoksa kaydirigubbakcemile

önce o mesajına gel orda edit var oraya tıkla mesajın açılacak gelişmiş cevaba tıkla cevap sayfası açılır açılınca eklenti ekleye gel tıkla oraya açılınca resmin var orda sil yazar karşısında sile tıkla pencereyi kapat de değişiklikleri kaydete tıkla tamamdır

tabi yapabilirsen :roflol::roflol::roflol:

bence saç rengin yakışmamış o dünki ilk fotodaki doğal saçın mıydı o çok hoş duruyor bence

bilmem bu renk güzel dediler çoğu bunada ısındım düğün için renk arıyodum bunu seçtim bakalım
gelinlikçi kadında beyendi gelinlikle güzel oldu
bu resmi nasıl silcem ordan şimdi canıom

edıt te tıkla sil ordan cnm

sus lan gelirsem dağıtırım orayı kafandaki bütün saçlarını yolarım:roflol:
bu arada saçın güzel

senin yaş kaçtı çok merak ediyorum sanırım gençsin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

nasıl ekleyeceğim nasıl sileceğim akşama kadar uğraş işin yoksa kaydirigubbakcemile

önce o mesajına gel orda edit var oraya tıkla mesajın açılacak gelişmiş cevaba tıkla cevap sayfası açılır açılınca eklenti ekleye gel tıkla oraya açılınca resmin var orda sil yazar karşısında sile tıkla pencereyi kapat de değişiklikleri kaydete tıkla tamamdır

tabi yapabilirsen :roflol::roflol::roflol:

bence saç rengin yakışmamış o dünki ilk fotodaki doğal saçın mıydı o çok hoş duruyor bence

25 yaşındayım tmm öğrendim yüklemeyi felan daha sormam merak etme ne yapıyım yapmadım bilmiyorum soruyorum

25 yaşındayım tmm öğrendim yüklemeyi felan daha sormam merak etme ne yapıyım yapmadım bilmiyorum soruyorum

25 mi yuhh bu yaşa kadar hiç bir şey öğretmediler mi sana vahh garibiiiiiimmmŞeniz

sor sor tamam sormasan ölürsün zaten o yüzden sor sonra başka yerlere girer iice karıştırırsın siteyi neme lazım sırnaşık şeysırnaşık şey

evet albümü sildim efuli

sus lan gelirsem dağıtırım orayı kafandaki bütün saçlarını yolarım:roflol:
bu arada saçın güzel

gel gel dağıt hadii :roflol::roflol:
sağol canım beyendiğin için sabah çektim resmi biraz bakımsız

X