- 11 Aralık 2009
- 2.091
- 0
tanger slm canım hoşgeldin .kız buraya gel bizi doğurtturursun ne işin var cezayirlerdekaydirigubbakcemile3
ebe değil kız hemşiree :roflol:
hem evlenmeden ne doğurması :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanger slm canım hoşgeldin .kız buraya gel bizi doğurtturursun ne işin var cezayirlerdekaydirigubbakcemile3
eşimin şirketi burda iş aldı oyuzden geldık eşim idari ve malıişlerle uyraşıyo..eşinin cezairde ne işi var peki niye taaa oralara gittniz
ebe hemşire doğurtamıyomu:)
ebe hemşire doğurtamıyomu:)
kızlar saç rengim nasıl sizce
ay umu bugün iyi değil konudan konuya atlıyo diyomki doğurtamıyomu o diyo saçlarım asıl kızlar ay bu umu beni öldürücek:roflol::roflol::roflol:
güzl olmş cnm ama sanki sana koyu renkler daha çok yakışır gibime geliyoolumunekankayizsmile
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sen sevmiyon galiba koyuuboshayallersmile
hadi lennnnnnnn niye geç anlıyım ben öyle biliyorum
hadi saç rengime bişey diyin silcem resmi
nasıl silcem gıcık ((((((
bilmem bu renk güzel dediler çoğu bunada ısındım düğün için renk arıyodum bunu seçtim bakalım
gelinlikçi kadında beyendi gelinlikle güzel oldu
bu resmi nasıl silcem ordan şimdi canıom
senin yaş kaçtı çok merak ediyorum sanırım gençsin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
nasıl ekleyeceğim nasıl sileceğim akşama kadar uğraş işin yoksa kaydirigubbakcemile
önce o mesajına gel orda edit var oraya tıkla mesajın açılacak gelişmiş cevaba tıkla cevap sayfası açılır açılınca eklenti ekleye gel tıkla oraya açılınca resmin var orda sil yazar karşısında sile tıkla pencereyi kapat de değişiklikleri kaydete tıkla tamamdır
tabi yapabilirsen :roflol::roflol::roflol:
bence saç rengin yakışmamış o dünki ilk fotodaki doğal saçın mıydı o çok hoş duruyor bence
25 yaşındayım tmm öğrendim yüklemeyi felan daha sormam merak etme ne yapıyım yapmadım bilmiyorum soruyorum
sus lan gelirsem dağıtırım orayı kafandaki bütün saçlarını yolarım:roflol:
bu arada saçın güzel