mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ulennn bana verdiğin hotmail varya o hesapta pandoranın kutusu çıkıyor işte ..face e o hesapla kayıtlı değilmisin sen

valla baktım hepsine hatta bazılarına 2.tekrramıda yapmış bulunmaktayım ama sümela nie yok

yaaa robot olmamış ama resimsiz anlatım :) ama güzel gezmişiniz bu sene kimle konuşsam karadeniz turuna gitmiş anlatıyor :) ben hariç yaaa.

resimleri de koydum ama facete ..ekle beni gör :)) ben zaten karadenizliyim :)

çok hoşuma gitti paylaşmak istedim

Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin!
Çünkü Allah gözyaşlarını görür ve sayar.Kadın,erkeğin kaburgas...ından yaratıldı.
Ayaklarından yaratılmadı,ezilir diye.Başındanda yaratılmadı,üstün olmasın diye.Ama göğüsünden yaratıldı.Eşit olsun diye.Kolun biraz altında yaratıldı,Korunsun diye.Kalp hizasında yaratıldı,Sevilsin diye…

Eklentiler

• $37419_140826905933646_130737600275910_421044_873788_n.jpg
    $37419_140826905933646_130737600275910_421044_873788_n.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 41
aklıma gelmişken sana sorayım ..alanyada hangi mevki ii ..belki ramazan bayramında o tarafa geliriz...en güzel oteller nerde ..en ii deniz ne tarafta var ..ben böyle dalgalı denizi sevmiyorum ..sakin durgun olacak ..bir de ramazan bayramında denize girilirmi oralarda sıcak mı olur yoksa deniz soğukmu olur ..cevap pleeease :)

canım benm ramazan bayramı eylül çıkmadan oluyor sanırım denize girebilirsnz otel plajlarının hepsi çok güüzel zaten canım alanyayı doya doya gezmek istiyosan merkezdeki otellern birinde kal

hımm merkezdeki oteller tamam aklımda olsun ..etrafta gezilecek yerlere bir sırala bakayım ..nerelere gitmek gerek neler yapmak gerek ...

şimdik canım

alanya kalesi ni gezmelisiniz mutlaka
dimçayı na gitmelisinz suyu buz gibidir balık larınızı orda yiyebilirsnz çardaklarda
damlataş mağarası na ve
dim mağarası na gitmelisiniz
yat turu na çıkmalısnız ...aklıma gelenler bunlar şimdlik robot aklıma geldkçe sıralalrım sana :)

X