mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

zuzu ben her sene tatil yaprdım evlendiğimden beri hasret kaldım.
3 sene önce annemle kampa gitmiştim 8 gün.
sonra kampı kapadı gerzekler. belki seneye açılacakmış.

robot hadi hayırlısı.

alsanaalsanasmile
yok arabamızla gidiyoruz kendimiz inş.

havuza da denize de gireceğim ..tekne turu ne nane varsa yapacağım valla ... seneye belki bebiş olursa daha yapamam

tabi canım tadını çıkar tatilin bu sene seneye çocukla gidermisin gidemezmisin rahat edemezsin
böyle tatili sen mi istedin normalde bir yere giderler ya antalya gibi örneğin bi otelde kalır gelirler bu yerler nerden geldi aklınıza
ne zaman yolculuk kısmetse

ulen arabanın bağajına atıcam kendimi:))))))))))))))))))))))))

ben sevmiyorum antalya olayını ..herkes orda ..aşırı sıcak ..salaklık bence ..biz geçen sene eşimin memleketine gittik oraya yakın ondan sideye gitmiştik ..ama bu sene trabzona gidiyoruz o yüzden dolaşarak gidelim dedik ..yooo biz her zaman böyleyiz ..
evlendiğimizden beri turlarla kapadokyaya gittik bolu abanta gittik ..
hep farklı yerlere gideriz biz hem farklı yerler görüp hem tatil yapmak için...antalya benim tatil anlayışıma çok ters

ulen arabanın bağajına atıcam kendimi:))))))))))))))))))))))))

ben bulup çıkarır seni sağda indiririm :)))))))))))

antalyaya gitmek salaklıkmı robot merkeze gidenleri bilemem orası kalabalık bende yaptım antalyada ama merkez değildi biliyon olimpos

tatil sonuçda öyle aptallık felan demeyelim herkesin tatil anlayışı farklıdırr

antalyaya gitmek salaklıkmı robot merkeze gidenleri bilemem orası kalabalık bende yaptım antalyada ama merkez değildi biliyon olimpos

tatil sonuçda öyle aptallık felan demeyelim herkesin tatil anlayışı farklıdırr

bana göre dedim zaten ..her sene antalyaya gitmek bana tuhaf geliyor ..ben gezgin adamım ..tatil sadece deniz değil ..görmek öğrenmek farklı şeyler denemek lazm..her sene aynı şeyi yapmanın bir mantığı yok hem de bir sürü para bayılıp ...para bayılacaksan farklı birşeyler olsunki işe yarasın ..ülkeni gez gör ...

ayyy karnım acıktı yaaaa
bi sos söylemedniz he etin yanına gidebilcek

her sene antalya demedik zaten orayı örnek verdim ben sadece
tabiki farklı yerlere gitmek görmek lazım sonuçda
bizim yazlığımız var ve biz hep oraya giderdik sadece almadan önce balıkesire gitmiştim sarıkıza çok güzeldi orasıda
yazlığada pek sıcak bakmıyorum zaten şimdi evlenince tatil yapacağum farklı yerler görmek istiyorum artık bakalım bu sene biraz zor gibi de

siteye giremedim yaa sinir oldum hee otelleri kurcalamaktan benim net kafayı yedi mi ne :)))))))))) ya işte neyse herkes güzel bir tatil yapsında önemli olan o

ya tabiki öyle benimde tatil anlayışım deniz değildir ben malatyaya da gidip tatil yapıyorum millet diyodu malatya tatilmi bende nerde rahat ediyosam benim için orası tatil derdim öyle ama

ya tabiki öyle benimde tatil anlayışım deniz değildir ben malatyaya da gidip tatil yapıyorum millet diyodu malatya tatilmi bende nerde rahat ediyosam benim için orası tatil derdim öyle ama

tamam işte aynı fikirdeyiz :)))))))))))

:))))))))))))))))))))))) kız robot sen ne zaman gidiyon sorucam hep unutuyorum aklıma gelmişken sorayım yoksa yine unutucam:)

hadi hayırlısı 15 gün dimi ulen ben sen geliyon benmi gidiyom:)

evet 15 gün ..ayın 2 sinde iş başı inş..dah geriye bir haftalık iznim kalıyo r da onu da kullanırım bi ara artık ..

aman olsun sen bir hafta yoksun çabucak geçer :)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…