mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

e işte bak bu işler böyle ...boşver çalışsın senin için evi için çalışıyor ...kumarımı var içkisimi var karı kızı mı var ...çok şükür evi için çalışsınlar da gerisini boşver...

yok şükür öyle kötü huyları evlendik evleneli hiç dışarı çıkmadı kuzeni var çık diyorum bazen yok ne işim var diyo seni yanlız bırakmam diyo c.tesi günü kuzeni buraya gelmişti ayakkabılık yaptırdıkda onu getirmişlerdi onlar takılcakmış dışarda bunuda çağırıyolar buda yok felan diyo ben içerden duyuyorum dalga geçiyo onlar şimdi biz izin alalım gibisinden dedim aşkım gitmek istiyosan gidebilirsin yok felan dedi aşkım git dedim kuzeni çarşı iznine izin verildi felan diyo neyse gitti 1 saat kalmadı bile gelirlende bana framboğazlı pasta almış seviyorum diyee opuyorumnanaktan

e tamam işte daha ne ..bizimki de öyle aynı gider arada arkadaşlarıyla ama gidince döner hemen ...gitseler de sorun değil gitmek hakları da ..doğru düzgün gittikten sonra onların da arkadaşa ihtiyacı var sonuçta ...erkek erkeğe maç izlemek iki muhabbet etmek onların da hakkı

öyle tabi ama gitmiyo bizimki beni bırakmamak için beraber gideriz gezmeye felan maç olursada biyer var sürekli gittiğimiz oraya gideriz kuzenleri gelir hepberaber otururuz izleriz maçı geliriz
çıkmaz tek başına yanii

nerdesin kız robot nereye uçtunn
mısırcı geldi mısır aldım bir tane çok severim haşlama patlama mısırı gelin beraber yiyelimmmmmm

bende çok severim yaa ama en çok kömürde pişeni severim:2: iyiym valla uğraşıyoruz işte staj flan evdeyim bugn sen nasılsın

ben geldim çekilin kaçın ulen sarımsak yedim:))))))))))) huhhh huuuuhhhh

ben bardak mısırı çok seviyorum ..aldım ohhh ..çekil be zuzu ıyyy iğrenç kokuyorsun

ben geldim çekilin kaçın ulen sarımsak yedim:))))))))))) huhhh huuuuhhhh

bende bayılırım yoğurtlu sarımsağa yedim mi ohh gel bakalım
bende patlıcan oturtturması yaptım yanına bide sarımsaklı cacık yapam kocişim sever

ayy evet o bardakta mısır sarımsaklı ve biraz acılı olcak süper oluooo

ben bardak mısırı çok seviyorum ..aldım ohhh ..çekil be zuzu ıyyy iğrenç kokuyorsun

yok onu fazla sevmiyorum ben ama yerim yinede mısırı çok seviyorum mısır diye bağırıyodu adam direk koştum balkona sen nerden aldın mısırı kızz
o bardak mısıra zararlı diyolar ama
yarın bonfile yapacağum kızlar güzel bir sosla ikram edicem tabi yanına patatez kızartcam sivri biber yapıcam tost makinasında çok güzel oluyo bide sos istiyorum ama tarifi olan var mı

offff valla bi yemişim süper:)))))))))))))))))) ben daha bardak mısır yemedim heeeee:=)

offff valla bi yemişim süper:)))))))))))))))))) ben daha bardak mısır yemedim heeeee:=)

bende bir kere yedim zaten ilk alıyorum çocuk dedi baharat ne istersin bir sürü bişey saydı bende bilmiyorum zaten nasıl güzel dedim kafana göre ver fena değildi bilmiyorum

ben seviyorum valla ..

ben dondurma yiyeceğim de şu otel işlerini hallediyorum bir yandan

valla ne bilem denemedim daha.....
robot ulen dün babama diyodum baba ark sinopa tatile gidicek diye öyle laf lafı açmıştı babam daha önce kaç kere sinopa gitti severde babam dedii ooooo sinop güzeldir dedi:)

anam canım mısır çekti ama bardak değil şu darı dediğimizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…