evtt işde eşimd öyle diyo şükür etmek lazım diyo oturduğum yerden kaşıma gözüme para vermiyolar diyo
böyle çalıştığı için performans ücreti felanda veriyolar o yüzden yüksek tutması lazım performansını mesela geçen senin performansı iyi olduğu için masterda yapacak onada katkısı oldu maddi yönden
e işte bak bu işler böyle ...boşver çalışsın senin için evi için çalışıyor ...kumarımı var içkisimi var karı kızı mı var ...çok şükür evi için çalışsınlar da gerisini boşver...
yok şükür öyle kötü huyları evlendik evleneli hiç dışarı çıkmadı kuzeni var çık diyorum bazen yok ne işim var diyo seni yanlız bırakmam diyo c.tesi günü kuzeni buraya gelmişti ayakkabılık yaptırdıkda onu getirmişlerdi onlar takılcakmış dışarda bunuda çağırıyolar buda yok felan diyo ben içerden duyuyorum dalga geçiyo onlar şimdi biz izin alalım gibisinden dedim aşkım gitmek istiyosan gidebilirsin yok felan dedi aşkım git dedim kuzeni çarşı iznine izin verildi felan diyo neyse gitti 1 saat kalmadı bile gelirlende bana framboğazlı pasta almış seviyorum diyee opuyorumnanaktan
e tamam işte daha ne ..bizimki de öyle aynı gider arada arkadaşlarıyla ama gidince döner hemen ...gitseler de sorun değil gitmek hakları da ..doğru düzgün gittikten sonra onların da arkadaşa ihtiyacı var sonuçta ...erkek erkeğe maç izlemek iki muhabbet etmek onların da hakkı
bendee istiyooommmmmmmmmmmmmsempatiksalakcinni
ben geldim çekilin kaçın ulen sarımsak yedim:))))))))))) huhhh huuuuhhhh
ben bardak mısırı çok seviyorum ..aldım ohhh ..çekil be zuzu ıyyy iğrenç kokuyorsun
offff valla bi yemişim süper:)))))))))))))))))) ben daha bardak mısır yemedim heeeee:=)
ben seviyorum valla ..yok onu fazla sevmiyorum ben ama yerim yinede mısırı çok seviyorum mısır diye bağırıyodu adam direk koştum balkona sen nerden aldın mısırı kızz
o bardak mısıra zararlı diyolar ama
yarın bonfile yapacağum kızlar güzel bir sosla ikram edicem tabi yanına patatez kızartcam sivri biber yapıcam tost makinasında çok güzel oluyo bide sos istiyorum ama tarifi olan var mı
offff valla bi yemişim süper:)))))))))))))))))) ben daha bardak mısır yemedim heeeee:=)
ben seviyorum valla ..
ben dondurma yiyeceğim de şu otel işlerini hallediyorum bir yandan