mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

bak allah için benmkide çok yardım eder yani evde görüyorum hep yardım eder o konuda şanslıyım ....bu arada milföy dedim ya pufi pufi sıcak servis yapınca güzel olur bence milföy güzeldir çünkü

sen öyle san ...evde istersen milyon kere dene imzayı atmadan birşey anlayamazsın..imza olayı değiştiriyor ...en iisi sevgili kalın bari :))

Malzemeler:
• 4 adet tavuk göğüs eti
• 4 dilim dana jambon
• 4 dilim taze kaşar peyniri
• 2 yemek kaşığı margarin
• 200 gr. mantar
• 1 yemek kaşığı un
• 1,5 su bardağı süt
• Tuz
• Karabiber

Mantar Soslu Tavuk Göğüs Eti Rulo Hazırlanışı

Mantarları dilimleyin. Tavuk filetoları tezgaha yayıp tuz ve karabiberle tatlandirın. Üzerlerine birer adet jambon ve peynir dilimi koyup rulo yapın ve kürdanla tutturun. Margarini bir tavada eritin. Tavuk rulolarını yağda etrafları beyazlaşana kadar çevirin ve tavadan çıkarın. Tavadaki yağa mantarları koyun ve mantarlar suyurıu bırakıp çekene kadar pişirip tavadan alın. Aynı tavaya unu koyup 3 dakika pembeleştirin. Yumurta çırpma teliyle sürekli karıştırarak, soğuk sütü azar azar ilave edin. Tuz ve karabiberle tatlandırıp mantar ve tavuk rulolarını bu sosun içine koyun. Arasıra çevirerek 15-20 dakika kısık ateşte pişirin. Kürdanları çıkarıp servis yapın.

sen öyle san ...evde istersen milyon kere dene imzayı atmadan birşey anlayamazsın..imza olayı değiştiriyor ...en iisi sevgili kalın bari :))

ay yok yaaa kız bu aralar acayip kanım kaynıyo tontişe aşkım kabardı yaaa özledim köpeği:)))))))) dün msj attım gece seviyom ulen seni köpek oda yazmış bende seni seviyorum keçi yazmış:)

senin aşçılığın kabarmış bence ...tam kabarmışken evlen ziyan olmasın ...

ay sorma ya çok o moda girdim gerçek kız bana bişiler oldu ama sana bişiy diyimmi bana bu site iyi geldi hep evli hatunlar var ya genelde insan hevesleniyo mesela sen

ulen evliliğinde sorunsuz bir hatunsun benim anladığım kadarıyla insan hevesleniyo örnek alıyo öğreniyo burdan

anladım ama benden çok az var bunu da bil başkalarına inanma ama bana inan :))

ben hala senle neden konuşuyorum robot sence :)))))))))

bu kadar beni kırmana ragmen bu kadar yiyişmemize rağmen neden konuşuyorum:)

sana geçen sene sidedeki otel resimlerini koyuyorum albüme bak kaldıracağım ...bu otelde günlüğü oda kahvaltı 35 liraya kaldık :)) bir de benim eşim gerçekten sayılı bir eş ben de eşime karşı öyleyim bizimkisi zor bulunan bir evlilik ..ALLAH SANA DA nasip eder inş..ALLAH bizim de tadımızı bozmaz inş.

amin allah ağzınızın tadını bozmasın bende umarım güzel bir evlilik yaşarım bunun için gayret edicem ve kendimi biraz düzelticem çalışmalara başladım bile

gördüm kaldır güzelmiş o yatakta kim yatıyodu:))))))))) bu arda beyaz eşarp yakışıyo sana .......

zaten tek taraflı hiçbirşey olmaz hayatta ..gururu kaldıracaksın bir kere ...özür dilemeyi bileceksin ,sabretmeyi ,affetmeyi bileceksin ,kini kaldıracaksın ,unutacaksın bazen hataları ...elimizdeki anne babadan sonra kalan kişi eşimiz ..öyleki anne babadan bile daha önemli aslında onlar bu dünyadan gidince tek arkadaşın eşin kalacak ...

o yatakta eşim yatıyordu :)) uyuyordu ama üzerinde sadece sort var o yüzden çizdim :))) beyazı bana çok yakıştırıyorlar da eşim tek renk eşarbı sevmiyor renkli eşarp seviyor o daha çok ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…