ben geldim ulennn zemuszemus
ya bende şimdi bunlar izmirde ya ben diyomki ikide birde gelme olmaz uzak oldukları için diyom ilk gün gelirler isterler ikinci günüde yada 3 günü söz nişan bir arada olur...ama nişanı bi restaurantta aile arasında yapmak istiyorum yemekli
selam zuzucum kız hayırdır sözmü yapıcan sen ?
selam esma hani bana selamkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
tamam o zaman söz değil bu nişan oluyor aslında o zaman ilk gün istemede tek taşı taksınlar nişanda da alyansları takarlar olur biter en mantıklısı bu bizde de öyle oldu uzaktı aileler ilk gün istediler ikinci gün nişan oldu ama ben tek taşı da alyansıda aynı anda taktırdım
ya ama benim tek taşımı geçen kış almıştı :)ha ha ha
işte bide mekan araştırması yapıyom aslında içkili falan güzel olur da iki babada içince olmaz o yüzden pek içki istemiyom:)))))))nişanım gümbürtüye gitmesin
ya ama benim tek taşımı geçen kış almıştı :)ha ha ha
işte bide mekan araştırması yapıyom aslında içkili falan güzel olur da iki babada içince olmaz o yüzden pek içki istemiyom:)))))))nişanım gümbürtüye gitmesin
bizimkiler 2 adet dinlemezler başladılarmı:) ya sonuçta tek taş herkesinki pırlantamı
lafa gireyim dedim sözde benim bildiğim kıza tek taş erkek ise ince bir yüzük nişan ise alyanslar ve kıza takılar bayanssulusmile