mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ya bende şimdi bunlar izmirde ya ben diyomki ikide birde gelme olmaz uzak oldukları için diyom ilk gün gelirler isterler ikinci günüde yada 3 günü söz nişan bir arada olur...ama nişanı bi restaurantta aile arasında yapmak istiyorum yemekli

selam esma hani bana selamkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

tamam o zaman söz değil bu nişan oluyor aslında o zaman ilk gün istemede tek taşı taksınlar nişanda da alyansları takarlar olur biter en mantıklısı bu bizde de öyle oldu uzaktı aileler ilk gün istediler ikinci gün nişan oldu ama ben tek taşı da alyansıda aynı anda taktırdım

ben evde söz yaptım zuzu nişanlıma ince bir söz yüzüğü taktık oda bana tektaş taktı nişanıda senin deiğin gibi aile arasında restaurantta yaptık yazdı çardağın altında böle tepede toplam 65 kiş çalgılı yemekli içkili nişan yaptık nişandada yeni nişan yüzükleri aldık sözdeki yüzüklerimiz duruyor takmıyoruz :lepi:

selam zuzucum kız hayırdır sözmü yapıcan sen ?

kız karşı taraf çok sıkıştırıyo ben ipe un seriyom:) ama eylül ekim gibi düşünüyoruz ama şimdiden eksiklerimi tamamlamak istiyorum bilmediklerimi ....şimdiden plan yapıyom:)bellide olmaz yinede daha erken de olabilir:)

lan kızlar dedik ya sen yoktun o sıra ama en başta jkızlar diye yazdım robotcum yoksa senin için karularmıı deseydim :roflol:

ya ama benim tek taşımı geçen kış almıştı :)ha ha ha
işte bide mekan araştırması yapıyom aslında içkili falan güzel olur da iki babada içince olmaz o yüzden pek içki istemiyom:)))))))nişanım gümbürtüye gitmesin

içkiye sınır koy bizim iki adetti içki sınırımız

kızım öle tektaş değil pırlanta olacakkkkkkkkk sositososito

bizimkiler 2 adet dinlemezler başladılarmı:) ya sonuçta tek taş herkesinki pırlantamı

bizimkiler 2 adet dinlemezler başladılarmı:) ya sonuçta tek taş herkesinki pırlantamı

kızım biz bu topikten pırlantasız kız vermeyizzz bana aşkım evlenme teklifi ederken almıştı şaka bir yana sakın ha aklı olan almasın ben çok seviyorum pırlantayı harika birşey ama kaybettim senağlama
2.500 lira çöpe gitti birdahada asla almam içim yandı be 3 gün ağladım o yüzden boşver uzaktaysan uzatmadan evde tak yüzükleri çıkın evden eğlenceye gidin biz söz yüzüğünü evde taktık arkasına gençlerle müzikli eğlenceye gittik nişanı yaptım ama bizim aramız uzundu düğünü çok beklicez diye yaptık birkerede bitir sadece güzel olan kız tarafı gerçekten en çok nişanda eğleniyor ben çok eğlenmiştim hiç oturmadım :kedi:

lafa gireyim dedim sözde benim bildiğim kıza tek taş erkek ise ince bir yüzük nişan ise alyanslar ve kıza takılar bayanssulusmile

lafa gireyim dedim sözde benim bildiğim kıza tek taş erkek ise ince bir yüzük nişan ise alyanslar ve kıza takılar bayanssulusmile

kız gir lafa gir girilmez olurmu bende onu dedim erkeğe nişan yüzüğünden daha ince olan söz yüzükleri var ondan alınıor doğru söledin bende söledim ama zuzunun varmış tektaşı o zaman yanına üç taş beş taş alsın oda olur değil mi? tek taşıda yeni takıo gibi taksın yanınada onu taksın nasıl fikir aklinialirimsmile

aman ya en mantıklısı tek taşın yerine tamtur yüzük alsınlar alyans bide tamam işte.nişanıda aile arasında istiyom ama netten bakınıyom mekan bulamyom pek

VAAYY VAAYYY BENSıZ NERELERE TAŞINILMUIŞ GıDıLMıŞŞalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…