mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

selam millet black geçmiş olsun psikolojiktir kesin rahat olmaya çalış

evet o zaman psikolojiktir ama yinede sen dr görün mutlaka canım benim

belkide sinirlenince ve gergin olunca ağrı oluyo

doktora boşuna gitme uğraştığına değmez muhtemelen bir şey çıkmayacak stresten deyip yollayacaklar klasik yöntemleri bu kötükedihüso

bende de oluyordu bu ağrı hem de çok sık kardiyolojiye bile gitmiştim sol kolum uyuşuyordu filan stresten dedi bir de kansızlıktan da oluyormuş

ama robot biz tahmini konuşuyoruz tamam dediğin gibidir psikolojiktir ama bence yinede her şeye rağmen dr görünmeli önlemi alınlalı tahmini öle diye dr gitmemezlik olmaz

ama robot biz tahmini konuşuyoruz tamam dediğin gibidir psikolojiktir ama bence yinede her şeye rağmen dr görünmeli önlemi alınlalı tahmini öle diye dr gitmemezlik olmaz

gitsin tabi de sonucu ben şimdiden biliyorum onu demek istedim soğuklardan da olabilir ben yarı doktor oldum artık çok hastalanırdım bekarken evlenince hepsi geçti :roflol::roflol::roflol:

orası öle ben hastalıklarımı saysam size ooooooooo her hafta dr dayım ama yinede gitsin ne olur ne olmaz

ya sözde kıza ve erkeğe ne takılır ben o bölüme yazıyom ama pek ilgilenen yok daha sorcaklarım var

ya sözde kıza ve erkeğe ne takılır ben o bölüme yazıyom ama pek ilgilenen yok daha sorcaklarım var

valla benim sözüm olmadı nişan oldu ben kim ne takara takıntılı biri değilim illa da şu olsun diye diretmedim altını hiç sevmem takmam da ama her yörenin kendine göre gelenekleri vardır heryer birbirini tutmaz ki ben freee bir gelindim :) o yüzden pek bir şey diyemiyorum bu konularda

valla sözde sanırım kıza tek taş takılıyor erkeğe ne takılıyor bilmiyyorum black e sor belki o bilir

ya altın dan bahsetmiyom yani diyelimki sözde kıza tamtur yüzük takılırken erkeğe ne yüzük takılıyo

valla sözde sanırım kıza tek taş takılıyor erkeğe ne takılıyor bilmiyyorum black e sor belki o bilir

heh işte tek taş takılıyo diye duydum benimde bildiğim o demekki erkeğe o zaman yüzük takılmıyo saat takılıyomuş sanırım ya ben künye almak isterim ya aen taktırmam normalde künyede bişiy takmadı demesinler diye çünkü saati düğünde takmayı düşünüyorum ondan size danışayım dedim

heh işte tek taş takılıyo diye duydum benimde bildiğim o demekki erkeğe o zaman yüzük takılmıyo saat takılıyomuş sanırım ya ben künye almak isterim ya aen taktırmam normalde künyede bişiy takmadı demesinler diye çünkü saati düğünde takmayı düşünüyorum ondan size danışayım dedim

künyemi çok arabesksin sende yaaa ,erkeklere altın künye hiç yakıştıramıyorum ,bence sen bir şey takma illa takman şartmı canım o boş gezsin boşver

ya kızım anlamıyon delü ben normalde hayatta taktırmam diyorum erkekte yüzükten başka takı sevmem ama böle bi günde bişiy takmadı demesinler diye diyorum saati düğüne takarım diyorum söz ve nişanda künyeden başka ne takılır yoksa künye benim hayatta tarzım değil sen daha beni tanımıyon:)))))))bana kalsa hiç bişiy ama işte millet dicek takmadı falan uğraşamam şimdi bişiy derler kendimeden geçer ağzımı açarım kötü olur:)

ya kızım anlamıyon delü ben normalde hayatta taktırmam diyorum erkekte yüzükten başka takı sevmem ama böle bi günde bişiy takmadı demesinler diye diyorum saati düğüne takarım diyorum söz ve nişanda künyeden başka ne takılır yoksa künye benim hayatta tarzım değil sen daha beni tanımıyon:)))))))bana kalsa hiç bişiy ama işte millet dicek takmadı falan uğraşamam şimdi bişiy derler kendimeden geçer ağzımı açarım kötü olur:)

anladım ben sen anlamadın asıl boşver elalemi ne derse desinler yemişim elalemi ,valla ben elalemi hiç umursamadım çok da umrumda ..
ama alyansı sözde takanlar da var alyans tak sen de hem sen niye söz yapıyrsun direk nişan yapsana uğraşma iki kere

X