Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam millet black geçmiş olsun psikolojiktir kesin rahat olmaya çalış
belkide sinirlenince ve gergin olunca ağrı oluyo
ama robot biz tahmini konuşuyoruz tamam dediğin gibidir psikolojiktir ama bence yinede her şeye rağmen dr görünmeli önlemi alınlalı tahmini öle diye dr gitmemezlik olmaz
orası öle ben hastalıklarımı saysam size ooooooooo her hafta dr dayım ama yinede gitsin ne olur ne olmaz
inaşallah :) ya robot ne sorcam hep unutuyom
ya sözde kıza ve erkeğe ne takılır ben o bölüme yazıyom ama pek ilgilenen yok daha sorcaklarım var
valla sözde sanırım kıza tek taş takılıyor erkeğe ne takılıyor bilmiyyorum black e sor belki o bilir
heh işte tek taş takılıyo diye duydum benimde bildiğim o demekki erkeğe o zaman yüzük takılmıyo saat takılıyomuş sanırım ya ben künye almak isterim ya aen taktırmam normalde künyede bişiy takmadı demesinler diye çünkü saati düğünde takmayı düşünüyorum ondan size danışayım dedim
ya kızım anlamıyon delü ben normalde hayatta taktırmam diyorum erkekte yüzükten başka takı sevmem ama böle bi günde bişiy takmadı demesinler diye diyorum saati düğüne takarım diyorum söz ve nişanda künyeden başka ne takılır yoksa künye benim hayatta tarzım değil sen daha beni tanımıyon:)))))))bana kalsa hiç bişiy ama işte millet dicek takmadı falan uğraşamam şimdi bişiy derler kendimeden geçer ağzımı açarım kötü olur:)