mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ya bende gelin olsam bende odaya kitlerim kendimi ama bu kadar uzatmam

canm gelin kitlemez gelin tarafından biri kitler gelin hiç karışmaz asıl olan budur tabiki tatlı atışmalar olur ama uzatmamak lazım bazı şeyleri

evtt kızı bi görseniz var böyle gelinmi olur dersiniz
düğündede gelin odasından çıkmadı herkes ayıpladıı
bide o geline bi çanakkalede düğün yaptılar bide burda yaptırlarr

saçma salak işler işte ,gelenekmiş yemişim geleneğini yawww sanki gelenek görenek bilmiyor herkes ,zaten ben düğüne falan da karşıyım şimdiki aklım olsa düğün filan yapmazdım valla direk nikahı basar üçbeş tanıdıkla bi yemek bittti ,düğüne harcanana gereksiz parayla da yurtdışına balayına giderdim ,elalemi memnun etmek için düğün yapıyorsun tonla para harcıyorsun ama memnun olan yok hırsı stresi bir yana kalıyor

memleketle ne alakası var ,insan meselesi bu ,hemşehricilik yapma ulennn hiççççç sevmem ,herşey insanda biter kaydirigubbakcemile[/QUOmalatya

malatyalılarda vardır hemşericilik canım tamam sen haklısın insan meselesi ama biz malatyalılar çok tutarız birbirimizi

yemişim senin malatyanı malatyalıymış ner bende sivaslıyam
4,5 sene malatyalı biriyle konuştum ben ünv dede

umucum tamam işte yani birisi kitler anla işte yaaa:))))) valla robotcum evet bende ya nikah istiyorum sonra belli bi gurupla eğlence yada kır düğünü ya çok telaşlı işler ya c.tesi gördükten sonra annemi aradım dedim ben evlenmicem:))))) gelinin annesi çok ağladı bayıldı çok kötü oldum

saçma salak işler işte ,gelenekmiş yemişim geleneğini yawww sanki gelenek görenek bilmiyor herkes ,zaten ben düğüne falan da karşıyım şimdiki aklım olsa düğün filan yapmazdım valla direk nikahı basar üçbeş tanıdıkla bi yemek bittti ,düğüne harcanana gereksiz parayla da yurtdışına balayına giderdim ,elalemi memnun etmek için düğün yapıyorsun tonla para harcıyorsun ama memnun olan yok hırsı stresi bir yana kalıyor

aileler anlamıyo işde o senin istediğin tarz bişeyi illa düğün olacak
biz düğünde yapcaz düğünden sonra ailele yemeğe gidicez düğün akşam ama gece yarısına kadar bitmeyecek ne güzellll :dance: hep düğün olsa hep birileri yanımızda olsa keşkee :teytey:

aileler anlamıyo işde o senin istediğin tarz bişeyi illa düğün olacak
biz düğünde yapcaz düğünden sonra ailele yemeğe gidicez düğün akşam ama gece yarısına kadar bitmeyecek ne güzellll :dance: hep düğün olsa hep birileri yanımızda olsa keşkee :teytey:

ya düğünde güzelde ne bilim bana göre değil ya ne bilim biz kır düğünü isyioz

bencede düğün olmalı ya canım ablamın düğünüde çok güzeldi ya bitanem bnmm

ya ben sinir oluyorum çoluk cocuk dolanıyo ay ne bilim herkesin fikri değişik tabi saygı duyuyorum belli olmaz bakalım

konuşmuş olabilirsin banane .....biz genellikle malatyalılar birbirimizi tutarız canım seninki neresinden bilmiyorum valla numune herhalde

ben bişey demedim ki şimdi ne oldu sana ben sadee konuştum dedim şöyle böyle demedim ki demen de zaten
ben bi memlekette bi çürük çıktı diye o memleketin hepsi çürük demem
ayrıca konuştuğumkişiyle öyle tartışmalı felan evlenmedik çokda iyi biriydi sadece iş güç felan meselesinden ayrıldık

evtt kendi düğününde ne olup bitiyo anlamıyon bile
ben nişanda hiç birşey hatırlamıyodum taki cd izleyene kadar
kimle oynadım kimle oynamadım hiç birşey hatırlamıyodum yaa
ama kızlar varya hiççç 5 dk bile oturmadım bi oynadım kii
düğünde biraz otuyum bari

ama bende malatyalıyla konuştum dedin öle anlamam çok normal yani
efulicim ne bilim valla bana göre değil sanki ama yinede bilemem

ama bende malatyalıyla konuştum dedin öle anlamam çok normal yani
efulicim ne bilim valla bana göre değil sanki ama yinede bilemem

öyle anlasan ne olur sanki allah allah yaaa malatyalı biri kötüymüş dedi ne olacak kızın üstüne mi yürüyeceksin olabilir ben de karadeniz erkeklerini sevmem mesela söylerim de yanlışlarını karadenizli olmama rağmen kaydirigubbakcemile

öyle anlasan ne olur sanki allah allah yaaa malatyalı biri kötüymüş dedi ne olacak kızın üstüne mi yürüyeceksin olabilir ben de karadeniz erkeklerini sevmem mesela söylerim de yanlışlarını karadenizli olmama rağmen kaydirigubbakcemile

tabi canım yani biri kötü oldu diye hepsi kötü olacak değil yaa

X