mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

nursena07 sende yazzz gııı orda duruyonn öleee

kendisi konu açmıyor bir de başkalarına yaz diyor kaydirigubbakcemile

bebek nasıl yapılır öylemiiiii evlenince görürsün nasıl yapılacağını işte böyle ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:

ben açayım düğünde takılar kime kalır gelin tarafınamı damat tarafınamı

ya ben c.tesi düğüne gittim takıları hep gelin tarafı aldı baya gerginlik çıktı aralarında bence gelinle damata kalır ama damat tarafına verilir biraz bence öle değilmi

gelin le damata kalmazmı ya takılar anlamadım soruyuboshayallersmile

ya ben c.tesi düğüne gittim takıları hep gelin tarafı aldı baya gerginlik çıktı aralarında bence gelinle damata kalır ama damat tarafına verilir biraz bence öle değilmi

tabiki gelinle damata kalır gelinle damat aralarında anlaşsınlar başkasına vermesinler ne münasebet yani kötükedihüso

zuzum bizde takılar takılır hepsi gelin ve damatın kendisnin olur ne kız tarafına nede erkek tarafına verilmez hiçCADIARZU

ya orası ölede ben şu açıdan dedim sonuçta erkek tarafı düğün salonu falan tutuluyo ya hani onun parası en azından dedim yoksa bana görede gelinle damata kalır ama bunlar resmen aldılar bütün parayı ya

nakit dmadın babası alır bilezik ve altınlar gelin ve damada kalır doğru budur
ama bazıları herşeyi alıyo örn:benim arkadaşımın herşeyini kurdaleyi bile almıştı kaynanası ne etcekse :roflol:
nişanda takılarn herşey gelinin dir babam nakiti bile almadı bankaya attı seni o dedi sen harca beyaz eşyayı bi almıştık ona ver dedim yok dedii iyi para olmuştu altınlar felan çok olmuştı benim nişanda

ay bu düğündede baya gerginlik çıktı deli oldum bide bizim memleketli kız tarafı ama ben erkek tarafıydım.ama kız tarafı açlar ya herşey bu bizim adedimiz diyolar uyuz oldum bende tutamadım kendimi siz açsınız bunun adınada adet diyosunuz bizde yoktur böle adetler uydurmayın dedim:)))))))

X