mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

yükledm robotum buraya

Eklentiler

• $dsc07596.jpg
    $dsc07596.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 11
sorarım ulennnnnn
evtt ben çok soru sorarım genelde karşımdaki anlatırken ben gözümde canlandırırım belki ondandır
saçları hoş olmuş ama

kızlar ben çıkıyorum halletmem geregen işlerim var iyi akşamalar herkese

darısı ve dahada güzelleri sana nasip olur inş. efuliciğim

amin tatlım bekar olanlarımzın daha iyisi daha güzeli olsn inş

tamam açıyorum bana resm boyutunu küçültemyi anlatsana bi yaa

ya ne kadar şom ağızlısınız sizden sonra wc gittim bi baktım olmuşum ama geçen ay 13 de olmuştum erken oldum yaa ala ala

ciddi soruyorum kızzz beklyrm hadi

painte giriyorsun orda resim imgesine gir orda uzat eğ var orayı mesela yüzde kaç küçültmek istiyorsan ayarla kaydet .. yine resim imgesinden öz niteliklere girersen resmin boyutlarını görürsün ona göre ayarlarsın buradaki eklentilerde belirli bir boyut var ona göre resmi uydurur küçültrsün

ya ne kadar şom ağızlısınız sizden sonra wc gittim bi baktım olmuşum ama geçen ay 13 de olmuştum erken oldum yaa ala ala

ona şom ağızlı denmez
kaydirigubbakcemile hisleri kuvvetli denir o hisleri kuvvetli olan da benim kaydirigubbakcemile3

aha ha h ahaaaaa ahaaaaaaaa

sen daha benim nasıl biri olduğumu bilmiyorsun olacak olan şeyleri önceden hisseden ve bilen biriyim ben tehlikeliyim ona göre heee

kpss tercihimi bile rüyamda gördüm de tercihlerimi değiştirdim ben ve gördüğüm rüyadaki yeri kazandım ne diyosun sen bee

yerim senin tehlikeni ay çok korktumeyvahedigeldismile

:roflol: :roflol: :roflol:

yerim senin tehlikeni ay çok korktumeyvahedigeldismile

:roflol: :roflol: :roflol:

taktiklerimi çalma kopyeci kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bu arada eskiden çok kahve falı bakardım ben herşeyi görürdüm o fallarda atmasyon değil ama ona göre hislerimin aşırı kuvvetli olmasından ileri geliyor hatta izmirde başıma çok ilginç bir olay geldi bununla ilgili zaten normal bir olayım yok ki

X