mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

umucum beğendinmi gözlerimi bende çok beğenirim gözlerimi:)

bu konuda mütevazi olamam herkes gözlerime bayılıyo valla bende:) c.tesi düğüne gittim bütün düğündekiler beni sormuş durmuş:)oğullarına gözlerii konuşup durmuşlar bu konuda zaten yorum beklemiyorum çünkü çok beğeniyoum sositososito sositososito sositososito

sen beyensen şaşarım zaten
gıcıkdada beyenmeme şeyi var yaa hiç bişey beyenmiyo
ben beyendim kara gözlümmm

saol umucum benim
robot aynı babam gibi beğenir ama söylemez beğenmedim der önemli değil o yüzden:roflol:

sen beyensen şaşarım zaten
gıcıkdada beyenmeme şeyi var yaa hiç bişey beyenmiyo
ben beyendim kara gözlümmm

heee bir şeyi de beğensem saşarım zaten :roflol::roflol:

ben sadece kendimi beğeniyorum :roflol::roflol:

ayrıca zuzu benim gözlerim senden daha güzel bi kere lülülülülülü

okadar sürüp sürüştürsem benim de gözlerim olur öyle lülülülülülü

şu aralar avon kullanıyorum ama o resimdeki nivea sanırım tam emin değilim ama bizim anne tarafı gözler iri ve kirpiklerimiz uzundur canem

senin gözlerindeki kaleme bak yuh yani körmüsün kızım sende göz kalemine boğmuşsun benim kirpiklere rımel sürünce çok makyaj yapmışım gibi duruyo valla gözlerime rakip tanımıyorum canım

al işte ben kendim hakkında bir şey söylesem başıma çıkıyorsun kendini övüyorsun diye al sana kim kimi övüyor acaba kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
saol umucum benim
robot aynı babam gibi beğenir ama söylemez beğenmedim der önemli değil o yüzden:roflol:

hadi lennnn kaydirigubbakcemile

ben bu konuda överim kızım ben aslan burcuyum kendimi beğenirim genellikle ama konu gözlerim olunca rakip tanımam şekerim

senin gözlerindeki kaleme bak yuh yani körmüsün kızım sende göz kalemine boğmuşsun benim kirpiklere rımel sürünce çok makyaj yapmışım gibi duruyo valla gözlerime rakip tanımıyorum canım

kalemmi ne kalemi yaaawww benim kirpiklerim simsiyah altı da sürmeli gibi eskiden beri hep kalemmi çektin derler kalem çekiyorum ama çok hafif belli belirsiz gerisi doğal sen kendi gözündeki kaleme bak bi kere rakip tanıma zaten çünkü rakibim olamazsin kaydirigubbakcemile3:roflol: ince birşeysin sen o kadar iri göz olmamış yüzünün yarısı göz be ne o öyle lülülülülülü:roflol:

en güzel benm lannkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…