mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

kalemmi ne kalemi yaaawww benim kirpiklerim simsiyah altı da sürmeli gibi eskiden beri hep kalemmi çektin derler kalem çekiyorum ama çok hafif belli belirsiz gerisi doğal sen kendi gözündeki kaleme bak bi kere rakip tanıma zaten çünkü rakibim olamazsin kaydirigubbakcemile3:roflol: ince birşeysin sen o kadar iri göz olmamış yüzünün yarısı göz be ne o öyle lülülülülülü:roflol:

allahtan hafif çekmişsin kalemi :roflol: :roflol: bilmesen inanıcam ....neyse şekerim boşver benim güzel şeylerimi:roflol: c.tesi düğüne gittim salladım geldim

geldm cnm ya kaç gündür misafir var rahat değilim hiç giremiyorum o yüzden hiçç yaabayanssulusmile

allahtan hafif çekmişsin kalemi :roflol: :roflol: bilmesen inanıcam ....neyse şekerim boşver benim güzel şeylerimi:roflol: c.tesi düğüne gittim salladım geldim

nerden biliyorsun beni gördünmü kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

düğünü sallıyorsun ama yaşın kaç oldu hala evlilik yok :roflol:

kim vardı ne yaptın ne yedirdin içirdin bakayım :icecream::icecream:

çok uzun mesele robotum ya amcamın kızı boşanıyo amcamda eşi ölnce tekrr evlendi şimdi boşanan kzııyla amcamın karısı arası kötü kadın resmen üvey annelk yapıyo filmlerdeki gibi çocuklara flan onlar bizde kalıyolarfisfisfis

çok uzun mesele robotum ya amcamın kızı boşanıyo amcamda eşi ölnce tekrr evlendi şimdi boşanan kzııyla amcamın karısı arası kötü kadın resmen üvey annelk yapıyo filmlerdeki gibi çocuklara flan onlar bizde kalıyolarfisfisfis

büyük değilmi kızlar nasıl kötülük yapıyo

nerden biliyorsun beni gördünmü kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

düğünü sallıyorsun ama yaşın kaç oldu hala evlilik yok :roflol:

vala canım düğün boyunca arkadaşıma sorup durmuşlar kız bıkmış artık ben gittiğim yeri sallarım öle yapım var:roflol: :roflol: :roflol:
evliliğe gelince robot o konuya girme hassas konum evlenmediysem nedenim var

desene size sıkıntı olmuşlar

vala canım düğün boyunca arkadaşıma sorup durmuşlar kız bıkmış artık ben gittiğim yeri sallarım öle yapım var:roflol: :roflol: :roflol:

özel değilse nedir sebebin zuzucuğum

valla hem insanın içi acıyo bi tarftanda rahatı bozuluyo eve tadilat girck yaptıramadk

özel umucum ailevi keyfimden evlenmemezlik yapmadım çok isteyenim oldu ama ben istemedim nedenlerim var ama bunu kimse bilmez çok hassasım bu konuda

ben bile bu kadar beğenmedim kendimi yaww sen hele bi daha bana bu konuda laf at bakalım ne oluyor kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

beğen o zaman robot ben kendimi beğeniyorum bunuda saklamıyorum

valla hem insanın içi acıyo bi tarftanda rahatı bozuluyo eve tadilat girck yaptıramadk

evet davetsiz misafir öyle oluyor ben de sevmem hiç böyle durumları insanın 2 gün bile gelseler canı sıkılıyor da böyle bir durumda bi süre daha ordalar anlaşılan desene kötükedihüso

özel umucum ailevi keyfimden evlenmemezlik yapmadım çok isteyenim oldu ama ben istemedim nedenlerim var ama bunu kimse bilmez çok hassasım bu konuda

olabilir canım herkesin kendine göre sıkıntıları olur aile yaşamı herkesin farklıdır tabii kii
allah hayırlısını versin boşverr sende evlenirsin bigün
annemin bi lafı vardır kimse babasının evinde kalmaz der

ya orası öle evlenicem tabiki seneye nişan yapıcam. ama zamanı var

X