lost izleyen varmı aranızda
film değil dizi bu kaydirigubbakcemilehayır ben izlemedim ama güzelmiş burdan bi arkadaş filmini izlemiş
şimdi foxda dizisi var dimiii
film değil dizi bu kaydirigubbakcemile
fox ta varmı bilmiyorum ama manyak bir dizi yaa biz geçen sene onunla yatıp onunla kalktık günde 10 bölüm falan izliyorduk netten şimdi de son sezonu başlayacak yakında çok heyecanlıyım bakalım ne olacak boshayallersmile
nbr yaptın mı kahveyii
kahveyi bide benmi yapacağım küçükler yapar kahveyi bi kere kaydirigubbakcemile
ellerine sürdün mü demek istedim be
başka bi tane daha yaptım oda çok güzel şeker yağ limon karışımı bu çok iyi geldii
yok sürmedim haftasonu işim vardı boş adammıyım ben uleynnn misafirim vardı 10 kişi filan onları ağırladım
bu arada bugün çok mutluyum yawww heyecanlıyım da :asigim:
ne oldu hayırdır bu ne mutluluk bu ne heyacan yoksaaaa senin gibi bi tane daha mı geliyoo
hayırlı olsun eşinin yeni görevi
baktım resimlerine de kırmızı kırmızı
bizde h.sonu mobilya baktık
yatak odası koltuk takımı masa sandaly aldık bi de tv ünitesi gördüm çok hoştu tam bana göre bişeydi ev küçük olduğu için fazla eşya alamıcaktım ama o tv ünitesi benim işimi görecekti onu alınca başka şey ihtiyaç yoktu 3 milyardedi bide ölçüleri büyük geldi c.tesi hem fayans mutfak dolabı kapakları bakmak için koçtaşa gideceğiz orda yarı fiyatına yaptıra bilirmişiz herhalde oraya bakıcaz yada birine yaptırcaz eğer olmazsa onu evin ölçülerine göre yaptırıp alcaz bakalım artık
hımm kolay gelsin o işler zor kendimden biliyorum sizin ev eşine mi ait kiracı olmayacaksınız sanırım ev size aitse süper kendine göre döşersin biz kiracı olduğumuz için ben birşey yapamıyorum malesef kötükedihüso
yok kendimize ait ama küçük işde dediler kiraya çık istersen dedim kendi evim varken niye kira ya çıkıyım kayınvalidemin evi büyük dedi sen buraya geç ben oraya gidiyim kadını niye yerinden ediyim o oraay yerleşmiş sonuçda bi çocuk olana kadar yeter yeter orası her yeri değiştirdim banya mutfak dolaplarının hepsini kendi isteğime göre gerçekden çok zor yaa mobilya işi allahdan hallettim de kurtuldum yanları siyah oturma yerleri beyaz ama süt beyaz değil masa sandalyede siyah beyaz sandalyeler siyah yatak odası beyaz açık gri eşyalar gelsin evin resmini çeker eklerim daha var gerçi 1 nisanda gelcek çeyizimin resmini felan çekerim
anladım ii resim ekle de bakarız bakalım ii beğenebilmişsin mi :roflol::roflol: