mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

niye evlenince çalışmayacak mısın yoksa eşin neciydi senin unuttum :bbo:

çalışıcamda burda değil şirket tarzı istiyorum burası muhassebe bürosu burayı istemiyorum tek bayan benim burda nişanlım süperonlınede çalışıyo müşteri temsilcisi gibi bişey kısaca öyle söylüyüm bakalım işde hem sınavlarım var benim 2 hakkım kalıyo hiç çalışamadım zaten söz nişandı derken evlenince onlara çalışırım dersaneye felan giderim belki biraz dinlenirim iş bulursamda giderim bakalım zaman neyi gösterecekk

çalışıcamda burda değil şirket tarzı istiyorum burası muhassebe bürosu burayı istemiyorum tek bayan benim burda nişanlım süperonlınede çalışıyo müşteri temsilcisi gibi bişey kısaca öyle söylüyüm bakalım işde hem sınavlarım var benim 2 hakkım kalıyo hiç çalışamadım zaten söz nişandı derken evlenince onlara çalışırım dersaneye felan giderim belki biraz dinlenirim iş bulursamda giderim bakalım zaman neyi gösterecekk

işten çıkınca buraya girmeyecekmisin evde net varmı bari topiği bırakma kırarım bacaklarını :mymeka:

işten çıkınca buraya girmeyecekmisin evde net varmı bari topiği bırakma kırarım bacaklarını :mymeka:

bu kadar sık giremem belki ama girerim yinede bırakmam bırakmam berak etme net olacak kesin çünkü nişanlım evdende iş yapıyo çok yoğun oluyo işleri bana da leptop alacak naniknanik

aman laptopu boşver bende 5 yıldır var ama masaüstü en iisi evde iki tane bil. var iimi :roflol:

anladım sen fazla ac hissetmediğin için bi çaban yok ben çok hissediyorum yaa
üst kısımda değilde alt kısımdaa :kedi:

e sizin canınız tatlı da ondan ne yapayım sanki dünyanın sonu sıkın dişinizi halledin işinizi ii uydu ama heeee :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol: yok anam bacım yok neremi sıkarsam sıkıyım olmuyo işde zıkkım acıyo :roflol::roflol::roflol:

acımaz acımaz merak etme o acıma tamamen psikolojik bir durum rahat olursan zamanla alışırsın bu arada bu konuyla ilgili yazdıklarımı siliyorum üst mesajlardakini sen de sil bi de özel konuları özel mesajdan at burda konuşmak tuhaf oluyor :mymeka:

X