mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ne kadar ayıp dimi pudra şekerim:roflol::roflol:çocuğun yapışmış dudaklarına

bundan da ne beklenir zaten malı mülkü varmış hikaye bula bula zor buldu herifi zaten o yüzden sıkı sıkıya bırakmıyor edepsiz kaydirigubbakcemile

biz yapmıyoz bacummmmmm:roflol::roflol:

susun lennnnnn karışmayın bana yaparım bennnnnnnn

susun lennnnnn karışmayın bana yaparım bennnnnnnn

yaparsın onu biliyoruz alsanaalsanasmile

ben çocuğa acıyorum zavallı bu kadar yapışık bir kızla nasıl başediyor acep her zaman da öpülmez ki böyle adam usanır be

yaparsın onu biliyoruz alsanaalsanasmile

ben çocuğa acıyorum zavallı bu kadar yapışık bir kızla nasıl başediyor acep her zaman da öpülmez ki böyle adam usanır be

şaka makada hiç yapışmıyorum cıvık hareketler yapmıyorum öyle zaten başından beri öyle oldu biz aynı köylü olduğumu için hiç laubali olmadık başından beri

şaka makada hiç yapışmıyorum cıvık hareketler yapmıyorum öyle zaten başından beri öyle oldu biz aynı köylü olduğumu için hiç laubali olmadık başından beri

ii evlendikten sonra bol bol laubaaaaaaaaalii olursunuz daha ii olur hem böyle ŞenizŞenizŞeniz

haydi atom turşu biberleri bana musade sabah görüşürük öpüldünüzzzz opuyorumnanaktan

günaydın millet ne var ne yok ancak işim bitti yawww ohh bir yudum çay bile içemedim

ya biriniz de diyinki zuzucuğumuz nerde yazıklar olsun size:sinifsinif::sinifsinif::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…