mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

kendini beğenmiş ne olcak:roflol::roflol::roflol:

sorma ne beğenmişim ne beğenmiş ,herkes beğeniyor ama ben o dediğini yapamıyorum işte ,ancak eş dost arasında azıcık şımarıyorum o kadar :kedi::kedi:

acıyı yedin ağrıd ımiden git b isoda moda içde rahatlasın :mymeka: senin neyine acı yemek yiyemediği şeyi yemeye kalma sakın :roflol:

olcak o kadar tabi bende aynı senin gibi sevdiklerime şımarırım

acıyı yedin ağrıd ımiden git b isoda moda içde rahatlasın :mymeka: senin neyine acı yemek yiyemediği şeyi yemeye kalma sakın :roflol:

soda aldım şu an içiyorum.ya yiyorumda dokunuyoooo yoksa seviyom:roflol::roflol:

soda aldım şu an içiyorum.ya yiyorumda dokunuyoooo yoksa seviyom:roflol::roflol:

bizim bir köfteci var burda ,pala bıyıklı siyah tak tuk ayakkabılı tam arabeskk bir tip ,hep acı koyma içine diyorum sanki bana inat her defasında acıyı dolduruyor ,bir gün köfteyi alnının ortasına koyup furacağummm o herifi daaaa kötükedihüsokötükedihüso

anlatığına göre adam pise benziyo bence sen orda alma bir daha bişeyy kaydirigubbakcemile

anlatığına göre adam pise benziyo bence sen orda alma bir daha bişeyy kaydirigubbakcemile

yok temiz bakıyorum ben zaten her yerden almam ama adam gıcık ediyor yaww ille acı ille acı kötükedihüso

allah iyiliğini vere koptum ya delüüü

başım çatlıyor canım kocam şimdi bana yemek yapar ben gitmeden o işten bari kurtuldum gerçi bu mide bulantısı ile bir şey yiyeceğim de yok ya ,gider gitmez uyurum artık kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende adamı dei ettim o yüzden dürüme 10 tane biber koymuş inadına:roflol::roflol:

yiyin acıyı çıkarın hakkıyııı :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…