ozaman sıkı giyin ,red bull ya da burn filan iç sırnaşık şey:roflol::roflol:
sorma artis gibi çıkmışım evden ince giyinmişim ya yarın en kalın kazaklarımdan giyicem
kız onları içersem yerimde duramam ısınmadan daha fazla başka şeyler için içmek lazım onu :roflol:
zaten bu kızlar hep böyle artist gibi giyiniyorlar sonra da sürekli burunları akar hasta hasta dolaşırlar artist olacağınıza azıcık da akıllı olun da kalın giyinini hasta etmeyin kendinizi kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
hoşbulduk valla ben iyi değilim
senin adına sevindim efulim...saat 08:30 da evden çıktım 10:30 da iş yerinde oldum felaket kar var vasıta bekledim yarım saat kansız olduğum için resmen fenalık geçirdim şu an atkıyla kabanla oturuyorum kalorifer ve klima yanmasına rağmen ayağımda 3 kat yünlü çorap var soğuktan hissetmiyom
oy oy üşümüşmü zuzucuğum bende üşüyosum ama şimdi ısındım biraz
çok güzel kar yağıyo lapa lapa çıktım biraz havada ısınmış gibi biraz çok güzeldi dışarı fazla durmadım ondandır belki çok üşümedimm
selam millet zuzu geçmiş olsun dikkat et bi tahta kurususun zaten yok olma oralarda
oy oy üşümüşmü zuzucuğum bende üşüyosum ama şimdi ısındım biraz
çok güzel kar yağıyo lapa lapa çıktım biraz havada ısınmış gibi biraz çok güzeldi dışarı fazla durmadım ondandır belki çok üşümedimm
bir de gel burda çık dışarı çıkabilirsen yakıp geçiyor soğuk ben de işim vardı çıktım saat 11 den sonra kızılaya gittim ama şuanda yüz felci geçirmek üzereyim acayip soğuk var :1no2:
saol canım benim valla birazdan felç geçiricemeyvahedigeldismile