- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi Amazing family
-
Şile dehşet uçtu abla ya.
Kiralar bile ateş pahası.
Suan ev kiram tanıdık diye 1250 tl alt katım 1600 tl kiraya verildi.
Barbunu hiç yemedim ya ben tadı nasıl iyi mi.Geçen yil da en ucuz 50 olmustu,
Sonra arkadaslara bandirmaya gittik baktim barbun 20 lira, gelirken 2 kilo aldim attım arabayabizim kiz da kirmizi balik, kirmizi balik diye tutturuyor barbunu gorunce, cocuk milleti bile agzinin tadini biliyor
Barbunu hiç yemedim ya ben tadı nasıl iyi mi.
Yok anam siz istanbuldakiler ve türkiyenin diğer şehirleri diye ayrilmaliyiz bence bu neeeeeee altı üstü 10 12 kalem pirzola 93 lira o adamlar akıllarını peynir ekmekle mi yemiş acaba 100 lira gitti bir pirzolayaÜmraniye
Şuan barbun 30 lira burda sardalyadan büyük olanıGeçen yil da en ucuz 50 olmustu,
Sonra arkadaslara bandirmaya gittik baktim barbun 20 lira, gelirken 2 kilo aldim attım arabayabizim kiz da kirmizi balik, kirmizi balik diye tutturuyor barbunu gorunce, cocuk milleti bile agzinin tadini biliyor
İstanbul'da balık balık diyenler balıkçı olmaya karar verdim, bizim buralarda ucuz hem de çiftlik değil Deniz balıkları, size uygun birşeyler yaparım, siparişleri alayım
Şuan barbun 30 lira burda sardalyadan büyük olanıbir küçüğü 25 lira kargoyla gönderim var
Aydınyaaaa orası neresi
valla olmadı yine bandırmaya gidip toptan balık alıp geleceğim, bizim semt de ekstra pahalı sanki, pazarda bile 25 liranın altında balık yok
Neredesin sen?Bizede yakin yunus hemen karsimda hatta gimsaya biraz yurumem gerekiyor. Ama genede gidiyorum normal fiyatini bilirken neden kazik yiyeyim yunustan cok pahaliiii
EtimesgutNeredesin sen?
Gimsanın manavını beğeniyor musun peki? Ürünleri eskisi gibi değil çünkü. Yeşillikler rezalet. Bence eskiden ucuzdu orası. Şimdi sadece belli ürünlerde hesaplı.Etimesgut
Valla yer yer degisir ben memnunum vallahi :)Gimsanın manavını beğeniyor musun peki? Ürünleri eskisi gibi değil çünkü. Yeşillikler rezalet. Bence eskiden ucuzdu orası. Şimdi sadece belli ürünlerde hesaplı.
Biz önceden hep oraya giderdik ama manavdan ne alsak sorunlu çıkmaya başlayınca bıraktık gitmeyi.Valla yer yer degisir ben memnunum vallahi :)
Yunus da zehir zeberek fiyatlar onu biliyorum kazik bildigin.
Gimsa butce olarak hmbize iyi geliyor detarjanlar olsun sebze olsun bakliyat ayni sayilir. Ben seviyorum cok nadir curuk geliyor posete
Diyorum ya yer yer degisiyor sen bana yasadigin ilceyi soylemistin. Oranin unlu marketi bildiricidir. Senelerce yasadim senin oldugun yerde cok tanik oldum bazi seylerine oranin acik hicbirseyi yenmez yutulmaz. Aklinda olsun hemde kazikBiz önceden hep oraya giderdik ama manavdan ne alsak sorunlu çıkmaya başlayınca bıraktık gitmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?