- 16 Mart 2019
- 109
- 35
- 13
Aaa almışsınız çok yakışmış mutfağınıza bi an kararınız değişecek sanmıştım yorumlardanEki Görüntüle 2555772 benim mutfagima yakisti ama salon, oturma odasi icin deneyip mi gormeniz lazim bilemedim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa almışsınız çok yakışmış mutfağınıza bi an kararınız değişecek sanmıştım yorumlardanEki Görüntüle 2555772 benim mutfagima yakisti ama salon, oturma odasi icin deneyip mi gormeniz lazim bilemedim.
gercekden degismisti.Aaa almışsınız çok yakışmış mutfağınıza bi an kararınız değişecek sanmıştım yorumlardanbende çeyizime alacağım alayım miii sandalyeleri nasıl
Çok sevindim sizin adınıza çok iyi olmuş ben de bunların açılır olanlarından almak istiyorum. Yemek masam olmayacak maalesef evimde 2+1 olacak. büyük bir mutfak masası almak istiyorum mutfağıma geniş diyegercekden degismisti.
Sonra gittim bir dukkanda yakindan baktim ama o da 1.100tl dedi.
Yine caydim sonra netten 585tl aldim
kesinlikle rahat asla acitmiyor.
Hatta dun misafir agirladim aksam yemegine yarim saatden fazla oturduk herkes rahatti gayet.
Gorende cok begeniyor bizde alalim diyorlar soruyorlar.
Balkona da 2 tane sandalye siparis gecicem hatta.
Bu evim genis ama ben yemek masasi yine almayacagim.Çok sevindim sizin adınıza çok iyi olmuş ben de bunların açılır olanlarından almak istiyorum. Yemek masam olmayacak maalesef evimde 2+1 olacak. büyük bir mutfak masası almak istiyorum mutfağıma geniş diye
Bende öyle düşünüyorum yemek masası koyup odamın içini daraltmak istemiyorum. Az ve öz mobilya aksesuar almak istiyorum umarım seçebiliriz öyle mobilyalar henüz fikrim de yokBu evim genis ama ben yemek masasi yine almayacagim.
Zaten cevremiz genis degil.
Sanirim boyle kalabalik agirlayabilecegim yemekli ancak senede 3-4 defa birileri gelir.
Onun icinde masa alip salonumu daraltmicam.
Iftar vs gibi durumlarda balkonumada masa aciyorum.
4-5 kisiyi balkonumda yine 5-6 kisi kadarda mutfakda agirliyorum.
Biz zaten suan 3 kisiyiz.
Salonda yemeyi sevmiyoruz mutfak bize yetiyor.
Esyaya hizmet etmekden nefret ediyorum.
eltim de ve kaynanamda var bence pek rahat değilBu masa ve sandalyelerden kullanan var mi?
sandalyeleri yakindan gormedim henüz. Kullanan varsa rahat mı? sırt kısmı rahatsiz ediyor mu? merak ediyorum.
Eki Görüntüle 2551283
Aldim memnunumeltim de ve kaynanamda var bence pek rahat değil
sordukdan sonra oturup bir yerde deneyimledim.Yaşlanma yeri sorun olmasın ya sonuçta saatelrcr yaslanarak yemek yencek hali yok orda ...en fazla 15 dj yemek yenilip kalkilir yani...benim asıl kafamı kurcalayan bu sandalyeler herkesi tartacakmi ? Bacakları sağlam gelmiyor bana da
Yoksa sorun yok ozaman ...şık da duruyor benimde ihtiyacım var böyle otantik bişey düşünüyorum bakalımsordukdan sonra oturup bir yerde deneyimledim.
Aldim.
Yarim saat falan otursanda rahatsiz etmiyor aslinda balkona cikarip oturuyoruz.
Hani batma acitma gibi bi sikintisi yok.
Durus olarak cok yakisti mutfagima.
Umarim sizde icinize sinen birsey bulursunuz.Yoksa sorun yok ozaman ...şık da duruyor benimde ihtiyacım var böyle otantik bişey düşünüyorum bakalım![]()
Beyazını hiç görmedim himm nasıldır acabaUmarim sizde icinize sinen birsey bulursunuz.
Cok yer kaplamiyor kibar duruyor.
Hatta benden sonra esimin yegenide beyazini aldi bende gordu begendi.
Bence siyahi daha asil duruyor.Beyazını hiç görmedim himm nasıldır acaba
ben netten aldim pttavm den 585tl aldim.Buarada kaça aldın canım takimi
guncellemedim konuyu ben aldim sordukdan sonra.Sandalyeler uzun oturmalar icin uugun degil. Gorumcemin var bu sandalyelerden
Rahatsiz degil zaten, uzun sure oturulmuyor sadece. Gule gule kullaninguncellemedim konuyu ben aldim sordukdan sonra.
Memnunum biz bir rahatsizlik yasamadik.
Fiyat fiyat bunlar.Sandalyeler uzun oturmalar icin uugun degil. Gorumcemin var bu sandalyelerden